Προς το περιεχόμενο

τα σχολικα βιβλια αρκουν για ασεπ?

SYLLA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!!ειμαι καινουρια στο forum και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για το διαγωνισμο του ασεπ. τα σχολικα βιβλια αρκουν για μια καλη προετοιμασια?εγω εδωσα στον προηγουμενο διαγωνισμο αλλα διαβασα ασχετα βιβλια εξωσχολικα.πρεπει να γινεται συνδυασμος σχολικων και μη η μονο τα σχολικα αρκουν?επισης για την ειδικη διδακτικη διαβασα σε μια σελιδα οτι χρειαζεται το βιβλιο καθηγητη. ναι ομως ποιας ταξης??και κατι τελευταιο.στο αγνωστο αρχαιων εχετε να προτεινετε κανενα καλο βιβλιο?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα.επισης ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια!!!

Δημοσ.
γεια σας!!ειμαι καινουρια στο forum και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για το διαγωνισμο του ασεπ. τα σχολικα βιβλια αρκουν για μια καλη προετοιμασια?εγω εδωσα στον προηγουμενο διαγωνισμο αλλα διαβασα ασχετα βιβλια εξωσχολικα.πρεπει να γινεται συνδυασμος σχολικων και μη η μονο τα σχολικα αρκουν?επισης για την ειδικη διδακτικη διαβασα σε μια σελιδα οτι χρειαζεται το βιβλιο καθηγητη. ναι ομως ποιας ταξης??και κατι τελευταιο.στο αγνωστο αρχαιων εχετε να προτεινετε κανενα καλο βιβλιο?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα.επισης ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια!!!

θεωρητικα ναι αλλα πιστεψε με δεν αρκουν(εχω δωσει 2 φορες ΑΣΕΠ).προσπαθησε να βρεις καποιες σημειωσεις απο φροντιστηριο που να αφορουν την ειδικη διδακτικη(ο,τι εχει σχεση με τα παιδαγωγικα δηλαδη).τα χρειαζεσαι οπωσδηποτε.αν δεν εχεις καποιον γνωστο σου να στα δωσει,μπορεις να πας σε καποιο φροντιστηριο και να τα προμηθευτεις(θα πληρωσεις ομως).καλη επιτυχια σου ευχομαι και με το καλο και καθηγητρια(τι εχεις τελειωσει-παρ'ολιγον-συναδελφε?).

Δημοσ.

Όσο αφορά το γνωστικό αρκούν αλλά με την προυπόθεση ότι θα τα μάθεις νερό, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Εάν συγκρίνεις τα πανεπιστημιακά με τα σχολικά θα δεις ότι εάν ένα θέμα είναι μία παράγραφος στο πανεπιστημιακό, είναι μισή γραμμούλα στα σχολικά (αφαιρούν τα επιχειρήματα και την αιτιολόγηση). Εάν γίνει ερώτηση στον ασεπ, δύσκολα θα το είχες παρατηρήσει εάν διάβαζες τα σχολικά μόνο, σίγουρα θα το ήξερες εάν είχες διαβάσει και τα πανεπιστημιακά.

Επίσης θα μάθεις μέχρι τις λεζάντες από τις φωτογραφίες (κι όμως έχουν βάλει ερώτηση από φωτογραφία σχολικού της Β γυμνασίου! η οποία όμως πληροφορία αναλυόταν στο αντίστοιχο πανεπιστημιακό βιβλίο για 2 σελίδες!) και τα μικρά γραμματάκια κάτω-κάτω.

Επίσης πρόσεξε: μην διαβάσεις μόνο σχολικά λυκείου. Πολλές φορές κάτι πολύ σημαντικό δεν αναφέρεται στο σχολικά του λυκείου καθ'ότι έχει ήδη αναφερθει στου γυμνασίου.

Διάβασε σχολικά αλλά κοίταξε και τα πανεπιστημιακά. Το ξέρω ότι είναι κούραση να κάνεις διπλό διαβασμα αλλά... ασεπ είναι αυτός.

Δημοσ.

γεια σου chaplin!!ακουγονται πολλα για τα βιβλια και μπερδευεσαι!φετος λεω να προμηθευτω ορισμενα σχολικα που μου λειπουν αλλα αν δεν αρκουν λεω να παρω λινο πολιτη και γεωργοπαπαδακο για γραμματολογιες. στα παιδαγωγικα εχω ενα βιβλιο του κατσικα καιπηρα 81.βεβαια ισως να χρειαζομαι και αλλες σημειωσεις.στο αγνωστο τι διαβασες εσυ?εχω ενα σχολικο με αγνωστα θεματα .τελειωσα ιστορια αρχαιολογια θεσσαλονικη!!συγχαρητηρια που καταφερες να περασεις αυτο το σκοπελο και ελπιζω την επομενη φορα να μην ειμαστε παρ΄ολιγον αλλα κανονικοι συναδελφοι!

Δημοσ.
γεια σου chaplin!!ακουγονται πολλα για τα βιβλια και μπερδευεσαι!φετος λεω να προμηθευτω ορισμενα σχολικα που μου λειπουν αλλα αν δεν αρκουν λεω να παρω λινο πολιτη και γεωργοπαπαδακο για γραμματολογιες. στα παιδαγωγικα εχω ενα βιβλιο του κατσικα καιπηρα 81.βεβαια ισως να χρειαζομαι και αλλες σημειωσεις.στο αγνωστο τι διαβασες εσυ?εχω ενα σχολικο με αγνωστα θεματα .τελειωσα ιστορια αρχαιολογια θεσσαλονικη!!συγχαρητηρια που καταφερες να περασεις αυτο το σκοπελο και ελπιζω την επομενη φορα να μην ειμαστε παρ΄ολιγον αλλα κανονικοι συναδελφοι!

νομιζω οτι σε καλυψε η Morticia.διαβασε κυριως τα βιβλια της σχολης(great pain in the ass,i know...).κυριως εκει ειχα επικεντρωσει το ενδιαφερον μου και στην ειδικη διδακτικη απο σημειωσεις.αγνωστο δεν ειχαμε εμεις οποτε μαλλον ειναι ιδιον της σχολης που τελειωσες.προς το παρον εχω βολευτει σε μονιμη θεση σε εναν οργανισμο οποτε δε με βλεπω συντομα να ακολουθω το καθηγητηλικι :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...