monoxromos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Φίλοι για μια ακόμη φορά ζητώ την πολυτιμη βοήθειά σας. Κατι εγινε με συνεχεις επανεκκινησεις και δεν ανοιγει το λειτουργικο WIN XP PRO . Επιλογες διορθωσης με το R κονσολα αποκαταστασης δεν ειχε κανενα αποτελεσμα. Τωρα μαλλον παω για φορματ αλλα...αλλα εχω πολυτιμα αρχεια μεσα στο δισκο του laptop οπως εικονες,φωτογραφιες και κειμενα καθως και εισερχομενα μηνυματα που τα χρειαζομαι οπωσδηποτε. Εκανα προσπαθεια να περασω το windows σε εξωτερικο και απετυχα. Να συνδεσω το laptop με εναν σταθερο μεσω USB δεν γινεται αφου το laptop δεν ανοιγει στο λειτουργικο.Πως θα σωσω τα πολυτιμα αρχεια μου; Και μετα ποσως με ενδιαφερει αν θα αναγκαστω να ξαναπερασω το Win.XP ισως ειναι ευκαιρια να δοκιμασω απο κανενα φιλο και τα 7.... Ευχαριστω πολυ
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Να συνδεσω το laptop με εναν σταθερο μεσω USB δεν γινεται αφου το laptop δεν ανοιγει στο λειτουργικο.Πως θα σωσω τα πολυτιμα αρχεια μου; Να συνδέσεις το laptop με έναν σταθερό μέσω καλωδίου δικτύου και να εκκινήσεις το laptop από κάποιο LiveCD (λειτουργικό σύστημα που τρέχει όπως είναι από το δισκάκι) δεν υπάρχει δυνατότητα; Για LiveCD βασισμένο σε Windows, δες το project UBCD4Win. Μάλιστα υπάρχει και σχετικό άρθρο-οδηγός στην ενότητα Insomnia Wiki.
gtroza Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 (λειτουργικό σύστημα που τρέχει όπως είναι από το δισκάκι) Linux, φτού κακά ! .
monoxromos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστω,αλλα δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις.Μπορω με αλλον τροπο να μπω στο σκληρο του laptop;Τωρα μου ανοιγει ως το σημειο που δειχνει το σημα,το λογοτυπο των WN.XP και μετα μαυρα σκοταδια. Σε αυτην την κατασταση πως μπορω να μπω στο σκληρο; και να παρω τα αρχεια που θελω ή κατι αλλο υπαρχει; Οσο για σενα φιλε gtroza,γιαυτο την πατησα προσπαθουσα να μπω στην τεχνολογια των Linux UBUNTU αλλα εκανα συνεχεις επανεκινησεις με το CD και χαλασα το λειτουργικο του Laptop. Κοιτα καλα ειναι αλλα για τη δικη μου δουλεια δεν ειναι συμβατα οπως προγραμματα Winamp,Simple cast,radio automation,soundblaster κλπ. Ουτε να δω το σκληρο δεν καταφερα και πειραματιστηκα με ubuntu και puplly. Βρεθηκα σε μαυρα μεσανυχτα αφου 15 χρονια τωρα δουλευω Windows. Και παλι ευχαριστιες και περιμενω βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.