Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ηξερα για τα αμαξια που μπορουσαν να κινηθουν με εναλακτικες πηγες ενεργειας...Προσφατα ακουσα για αλουμινια , για καρτες pc κλπ.... Μπερδευτηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ενδοσυμπαθής Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Υβριδικό είναι το αποτέλεσμα συνένωσης ή συνύπαρξης δύο διαφορετικών στοιχείων. πχ -O κινητήρας βενζίνης και ο ηλεκτρικός μπορούν να δουλέψουν συνδιαστικά σε ένα υβριδικό αυτοκίνητο. -Mητρική που μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα DDR1 και DDR2. -Υβριδική μητρική μπορεί να τρέξει δύο συστήματα παράλληλα ή ανεξάρτητα. Τα στοιχεία που θα μπορούσαν να συνδιάζουν τα υβριδικά αλουμίνια που αναφέρεις, χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα είναι λόγω της ''καλής'' θερμομόνωσης οικονομία σε ψύξη/θέρμανση του σπιτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 A hybrid is the combination of two or more different things, aimed at achieving a particular objective or goal. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δηλαδη ενα αυτοκινητο με σειριακο κιβωτιο που μπορει και κινειται και με μηχανικο κιβωτιο (περιπου...) και αυτοματο ειναι ...υβριδικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neal Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Υβριδικό θεωρείται το κιβώτιο, όχι όλο το αυτοκίνητο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δηλαδη ενα αυτοκινητο με σειριακο κιβωτιο που μπορει και κινειται και με μηχανικο κιβωτιο (περιπου...) και αυτοματο ειναι ...υβριδικο ? Εννοείς το DSG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εννοείς το DSG; Εννοω το iShift που εχει το Civic μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 για τα αυτοκίνητα το υβριδικό αναφέρεται στον τρόπο μετάδοσης της κίνησης, μπορείς να πεις ότι και το ishift είναι κάποιου είδους υβριδικό σύστημα, ελέγχου όμως, χρησιμοποιώντας την γενική έννοια όπως είπε ο ενδοσυμπαθής. (Προσωπικά πιστεύω, δεν μπορείς να αναφέρεσαι στο κιβώτιο και να το λες υβριδικό γιατί θα υπάρξει σύγχυση!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δηλαδη καθε φορα η λεξη υβριδικο εχει διαφορετικη σημασια που εξαρταται με τι την συχετιζουμε....Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μεχρι πριν λιγο καιρο την χρησιμοποιουσαμε μονο για αυτοκινητα ενω τωρα διευρυνεται η εννοια της....Την χρησιμοποιουμε για να δειξουμε κατι σαν νεα τεχνολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Οχι, καθε φορα μου λεμε για υβριδικο αυτοκινητο, μιλαμε για αυτοκινητα που εχουν ηλεκτροκινητηρα και βενζινοκινητηρα μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ευχαριστω.Παντως σαφης ορισμος της λεξης που να την καλυπτει οπου χρησιμοποιειτα δεν βλεπω να υπαρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ε δυσκολο στην ελληνική,μια λεξη να εχει αποκλειστικά μια έννοια...αλλά για τα αυτοκίνητα ειναι αυτό που σου είπε ο εξαρχεια σιτυ κι εγώ στο πρώτο μου πόστ...πιο απλά μην λεσ ότι το σιβίκ σου είναι υβριδικού...κιβώτιου γιατί θα γελάνε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 πιο απλά μην λεσ ότι το σιβίκ σου είναι υβριδικού...κιβώτιου γιατί θα γελάνε.... Φυσικα και δεν το εχω πει ποτε....Σαν παραδειγμα το εφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 υβριδικό (ή ιβρίδιο) είναι οτιδήποτε συνδιάζει 2 πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 υβριδικό (ή ιβρίδιο) είναι οτιδήποτε συνδιάζει 2 πράγματα. 2 πραγματα σχετικα με τι ομως ???? Αν το γενικευσουμε πολλα θα βρουμε.Ακομα και το isift που προειπα για παραδειγμα που συνδιαζει δυνατοτητα αλλαγης ταχυτητων και αυτοματα και χειροκινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.