Προς το περιεχόμενο

Block port απο mirc

Dhmhtrhs16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,βασικα δεν μπορω να μπω και μου βγαζει μυνημα ως <(Connection refused)> βεβαια δεν φταιει ο σερβερ η κατι τετοιο γιατι μπορουν να μπουνε αλλοι..το μυαλο μ πηγε αμεσως σε antivirus γιατι παλι ειχα ενα προβληματακι με το αβαστ δεν μ ανοιγε τους browser αλλα το εκλεισε....μετα με το firewall οπου εχω τικαρει το mirc στα προγραμματα να εχουν δυνατοτητα στο τοιχος προστασιας.....δηλαδη τι αλλο μπορει να φταιει....παιδευομαι τοσες μερες

Δημοσ.

Καλησπερα,βασικα δεν μπορω να μπω και μου βγαζει μυνημα ως <(Connection refused)> βεβαια δεν φταιει ο σερβερ η κατι τετοιο γιατι μπορουν να μπουνε αλλοι..το μυαλο μ πηγε αμεσως σε antivirus γιατι παλι ειχα ενα προβληματακι με το αβαστ δεν μ ανοιγε τους browser αλλα το εκλεισε....μετα με το firewall οπου εχω τικαρει το mirc στα προγραμματα να εχουν δυνατοτητα στο τοιχος προστασιας.....δηλαδη τι αλλο μπορει να φταιει....παιδευομαι τοσες μερες

Δημοσ.

εχεις δοκιμασει να κλεισεις και το antivirus και το firewall και να δοκιμασεις ?

μηπως στον server που προσπαθεις να μπεις χρειαζετε να να γινει add η ip σου για να σου επιτρεψει την εισοδο?

απο αλλο pc δοκιμασες και μπαινεις ??

Δημοσ.

οχι δεν ειναι θεμα σερβερ add και τετοιο,αφου δοκιμαζω απο τον σταθερο και οκ...ναι τα εκλεισα ολα και αντι και το firewall και τιποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...