Net-Captain Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γειά σας, έχω μια απορία η οποία είναι κάπως επείγων! Είχα δεί σε ένα ξενοδοχείο μια υπάλληλο η οποία χρησημοποιούσε σε ένα υπολογιστή 2 οθόνες, που στη μια οθόνη δούλευε το πρόγραμμα του ξενοδοχείου και στην άλλη οθόνη τα e-mail με τις κρατήσεις.Πώς γίνεται αυτό; Με ποιό τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό; Είναι επείγον πρέπει να το κάνω άμεσα στη δουλειά μου!! PLZ HELP Ευχαριστω!!!
Net-Captain Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γειά σας, έχω μια απορία η οποία είναι κάπως επείγων! Είχα δεί σε ένα ξενοδοχείο μια υπάλληλο η οποία χρησημοποιούσε σε ένα υπολογιστή 2 οθόνες, που στη μια οθόνη δούλευε το πρόγραμμα του ξενοδοχείου και στην άλλη οθόνη τα e-mail με τις κρατήσεις.Πώς γίνεται αυτό; Με ποιό τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό; Είναι επείγον πρέπει να το κάνω άμεσα στη δουλειά μου!! PLZ HELP Ευχαριστω!!!
Gunix Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δες πίσω από την κάρτα γραφικών σου που θα έχει 2 υποδοχές (VGA & DVI) ή (DVI & DVI).
Gunix Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δες πίσω από την κάρτα γραφικών σου που θα έχει 2 υποδοχές (VGA & DVI) ή (DVI & DVI).
Razor-manolis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Καταρχήν πρέπει να συνδέσεις και τις 2 οθόνες με τον υπολογιστή (με 2 διαφορετικά καλώδια) Μόλις ανοίξει το pc: (αν εχεις xp) στην επιφάνεια εργασίας, δεξι κλικ, ιδιοτητες μετά δεν θυμάμαι τι ακριβώς γράφει άλλα θα το βρεις σε 2 λεπτά (αν έχεις win7) στην επιφάνεια εργασίας, δεξί κλικ, ανάλυση οθόνης και μετά έχει 2-3 απλές επιλογές
Razor-manolis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Καταρχήν πρέπει να συνδέσεις και τις 2 οθόνες με τον υπολογιστή (με 2 διαφορετικά καλώδια) Μόλις ανοίξει το pc: (αν εχεις xp) στην επιφάνεια εργασίας, δεξι κλικ, ιδιοτητες μετά δεν θυμάμαι τι ακριβώς γράφει άλλα θα το βρεις σε 2 λεπτά (αν έχεις win7) στην επιφάνεια εργασίας, δεξί κλικ, ανάλυση οθόνης και μετά έχει 2-3 απλές επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.