question mark Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Έχω την μητρική ASUS P5LD2-Deluxe. Πριν κανα 5μηνο αποφάσισα να κάνω update στο BIOS. Έγινε κανονικά το update (μέσω του προγράμματος ASUS Update) αλλά θέλω να κάνω format και ενώ στις ρυθμίσεις του BIOS πρώτη boot συσκευή είναι το dvd-rom, bootάρει κατευθείαν απ τον σκληρό. Μάλλον έχει bootblock. Τώρα τι μπορώ να κάνω για να γίνει το format;
question mark Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Έχω την μητρική ASUS P5LD2-Deluxe. Πριν κανα 5μηνο αποφάσισα να κάνω update στο BIOS. Έγινε κανονικά το update (μέσω του προγράμματος ASUS Update) αλλά θέλω να κάνω format και ενώ στις ρυθμίσεις του BIOS πρώτη boot συσκευή είναι το dvd-rom, bootάρει κατευθείαν απ τον σκληρό. Μάλλον έχει bootblock. Τώρα τι μπορώ να κάνω για να γίνει το format;
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Είναι το συγκεκριμένο DVD-ROM που έχεις, ή απλά μια "γενική" επιλογή για DVD-ROM; Έχει συμβεί αρκετές φορές, γι' αυτό ρωτάω.
TheELF Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Επίσης όλη η κατασκευαστές προτείνουν μετά από biosupdate να εφαρμόσεις της default ρυθμίσεις,για να "κάτσει" σωστά.
question mark Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Είναι το συγκεκριμένο DVD. Σε default έχω τις ρυθμίσεις...
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Και δεν εμφανίζεται μήνυμα-παραπομπή να πατήσεις any key;
question mark Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Όχι, δεν εμφανίζει τίποτα. Δεν με αφήνει να κάνω οτιδήποτε. Με τι μία μπαίνει στα win μέσα απ τον hdd...
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αν πατήσεις το DEL μόλις άνοιξη ο PC μπαίνει στο BIOS?
TheELF Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μπες στο bios κανε ένα safe/default setting,απενεργοποίησε αν έχει το fast-boot,έτσι ώστε να σου δείχνει πληροφορίες και δες πιο κουμπί σου προτείνει για επιλογή boot συσκέψεις.
question mark Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τελικά έλυσα το πρόβλημα με dual boot. Είχα δύο δίσκους στο pc. Ο ένας είχε τα windows και ο άλλος τα backup. Πέρασα στον εξωτερικό τα backup, έβγαλα το δίσκο με τα windows απ το pc και άφησα το δεύτερο σκληρό. Έτσι αναγκαστικά μετά bootαρε απ το DVD-ROM γιατί δεν έβρισκε λειτουργικό στο δίσκο. Πέρασα τα windows και μετά έβαλα πρώτο δίσκο (που ήθελα να κάνω format) σαν δεύτερο και του έκανα format μέσα απ τα windows και μετά του πέρασα windows 7 και ακολουθώντας τον οδηγό έκανα dual boot ώστε αν στο μέλλον χρειαστώ format σε κάποιο δίσκο να το κάνω μέσα απ τα windows. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεία σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.