akis401 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Κατάλαβα, δεν έχεις τι να απαντήσεις, άστο, μην το παλεύεις. Εγώ μιλάω με δεδομένα. Προφανώς δεν τα ξέρεις. Όταν τα μάθεις και βγεις απ'τον μικρόκοσμό σου, εδώ είμαστε...
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Συναρειανοί, μην ταΐζετε τα Μεγαλώνουν και αναπαράγονται...
Krokodilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Συναρειανοί, μην ταΐζετε τα Μεγαλώνουν και αναπαράγονται... Εσυ εισαι Αρης???????:shock: Ενας απο τους πιο λογικους ανθρωπους στο φορουμ και εισαι Αρης? Χμμ δεν ειναι περιεργο καθως υπαρχουν και αρκετοι λογικοι Αριανοι και καθως μαλλον και στα αθλητικα(στις αθλητικες αποψεις σου) θα εισαι λογικος και δεν θα εισαι επηρεασμενος απο σουπερ-3. Πχ ποια ειναι η αποψη σου για τον σουπερ-3?
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα απολύτως στα πλαίσια του συγκεκριμένου thread και του τρόπου που μπούκαρες σε αυτό για να τρολλάρεις (και ΟΧΙ για να κάνεις καζούρα). Το αυτό συμβούλεψα ήδη και τους συνοπαδούς μου, ελπίζω να με ακούσουν...
nikos21aek Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν ανοίγετε και ένα thread του Άρη αφού έχετε και σούπερ 3 μοντεράτορα; Σαν τα μανιτάρια ξεπεταχτήκατε όλοι!
Krokodilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα απολύτως στα πλαίσια του συγκεκριμένου thread και του τρόπου που μπούκαρες σε αυτό για να τρολλάρεις (και ΟΧΙ για να κάνεις καζούρα). Το αυτό συμβούλεψα ήδη και τους συνοπαδούς μου, ελπίζω να με ακούσουν... Δεν μπηκα σε αυτο το τοπικ για να τρολαρω* ουτε για να κανω αμιγως καζουρα**. Μπηκα για να δειξω την αληθεια στους ονειροπολους, να δειξω οτι ο Αρης ειναι μια ηττοπαθης ομαδα αυτη τη στιγμη και να ακουστει αυτο και να μην ακουστουν παλι καλα λογια για το οτι ο κοσμος κερδισε το κυπελλο και ο κοσμος αξιζει να του δωθει κυπελλο και ο κοσμος το ενα και το αλλο, μπλα μπλα αποπροσανατολιζοντας απο το γεγονος οτι παραμενει 40 χρονια ατιτλος.... *Τρολαρω σημαινει μπαινω σε ενα thread λεω διαφορες ριζοσπαστικες αποψεις ή συνηθως απλως διαφωνοντας με καποιους συνεχεια, ετσι ωστε ομως(αυτο ειναι απαραιτητη προυποθεση) να "ψαρεψω" απαντησεις και αντιδρασεις και να ψαρεψω και αλλες και αλλες απαντησεις και να δημιουργησω ενα κλιμα εντασης ή να καταστρεψω το thread. **Καζουρα εκανα αλλά οπως ειπα δεν ηταν ο σκοπος μου η καζουρα 100%. Μαλλον προεκυψε να κανω και καζουρα.
Garnele Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Κρίμα πάντως, κυρίως που τόσες χιλιάδες άτομα θα γυρίσουν με σβησμένο χαμόγελο.
elven Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Έπρεπε να το περιμένουν,ο αγώνας ήταν κάτω απ τα Τέμπη
Tilemaxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Τρελά λουζέρια οι Αρειανοί. 4 τελικούς- 4 ήττες. Κρίμα για τόσο κόσμο που κατέβηκε.
elven Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Κάτσε να βάλει πρώτα γκολ σε τελικό και μετά ίσως τον κερδίσει κιολας
algait Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πότε θα μάθει αυτή η ομάδα να προσεγγίζει τα μεγάλα ματς όπως πρέπει? Πριν από δύο χρόνια πήγε χαλαρά, χθες φοβισμένα... Τι να πω. Και να σκεφτεί κανείς πως και στους δύο χαμένους τελικούς είχαμε μεγάλους προπονητές στον πάγκο που χάσανε από μαθητεύομενους!!! Κρίμα για τον κόσμο
Snolly Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ειχα να ζησω απο φανταρος στο Διδυμοτειχο Αριανους και Παοκτζήδες να τσακωνονται για το ποιος ειναι καλυτερος τριτος. Το ιδιο αστειο μου φαινεται!
kosmasgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Με τέτοια εμφάνιση που έκανε ο ΠΑΟ , με στοπερ κατσουράνη και νεκρό μπροστά τον Cisse , ειδικά στο 1ο ημίχρονο , δεν θα χρειαζόταν 2ο ημίχρονο για να σηκώσει κάποιος άλλος στη θέση του Αρη το κύπελλο. Ο καημένος ο Never-CouPen θα σηκώσει ποτέ κύπελλο ? Ειναι τεράστιος αλλά απο το 50΄ ήθελε αλλαγές ο Αρης.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ειχα να ζησω απο φανταρος στο Διδυμοτειχο Αριανους και Παοκτζήδες να τσακωνονται για το ποιος ειναι καλυτερος τριτος. Το ιδιο αστειο μου φαινεται! Οχι οσο αστειο φαινεται σε μας ομως να μαλωνουν παο - οσφπ για το ποιος εστησε καλυτερα και βγηκε 1ος σε ενα από τα χειρότερα πρωταθληματα της Ευρωπης..
antreas18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Οχι οσο αστειο φαινεται σε μας ομως να μαλωνουν παο - οσφπ για το ποιος εστησε καλυτερα και βγηκε 1ος σε ενα από τα χειρότερα πρωταθληματα της Ευρωπης.. αυτα λετε για παρηγορια?καλη φαση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.