tsakirtas Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Με το καλό, απο που αν επιτρέπεται και σε ποια τιμή? Πιστεύω θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη (έχω την tz7 και εγώ έμεινα!)επομένως η τζ10 που είναι ανώτερη πιστεύω θα αφήσει και σένα! Αναμένουμε τις πρώτες απόψεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Σ ευχαριστω, απο το public στα 400.(το ξερω οτι μπορουσα να τη βρω και φθηνοτερα) Ναι μολις τη χρησιμοποιησω θα σας γραψω εντυπωσεις, θα βαλω και φωτο μηπως και καποιος αλλος ενδιαφερεται γι αυτο το μοντελο Χτες χρειαστηκε να χρησιμοποιησω ζουμ με την μ700 μου αλλα το 3αρι δεν..Ελεγα να τη δωσω σε μια φιλη, αλλα τελικα αποφασισα να την κρατησω σαν "προχειρη" πχ για την παραλια μιας που εχει και το all weather σωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 την πηρα τη μηχανη, μια χαρα ολα εκτος απο το βιντεο, το οποιο ειναι τραβηγμενο σε AVCHD, μορφης .vpl, και δε μπορω να το ανοιξω στο laptop.. εψαξα στο γκουγκλ αλλα δε βρηκα ποια λυση καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nahock Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 http://kmplayer.en.softonic.com/ αυτό θα τα παίζει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 τον κατεβασα, το εγκατεστησα, αλλα οταν παω να ανοιξω το αρχειο μου βγαζει error παω troubleshootings----> search codec online(disabled) αλλα δε γινεται τιποτα no combination of filters could be found to render the stream ειναι το μηνυμα που μου βγαζει ο player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nahock Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εμένα τα ανοίγει χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις, αν θες δοκίμασε μία και τον vlc player. Τα αρχεία βίντεο που πας και τα βρίσκεις; Μήπως ανοίγεις άλλα άκυρα αρχεία; Εγώ τα ανοίγω ως εξής : PRIVATE>AVCHD>BDMV>STREAM εσύ μάλλον μπαίνεις σε playlist. Τα αρχεία βίντεο ξέχασα να σου πω τελειώνουν σε .mts και όχι σε .vpl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλορίζικη καλορίζικη!! Πες μας εντυπώσεις από την ποιότητα των φώτο.. Από noise πως πάει σε ISO 200+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τελικα οντως ανοιγα λαθος αρχειο, τωρα ολα καλα σ ευχαριστω Yayawoot αυτα περι θορυβου που λες δε τα ξερω, δεν ειχα ασχοληθει ποτε σοβαρα με φωτογραφικες. Σιγα σιγα θ αρχισω το διαβασμα για να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες της στο επακρο. Προς το παρων την εχω χρησιμοποιησει μονο εντος σπιτιου, με καλο φωτισμο, κι ειναι μια χαρα και οι φωτο αλλα κ το βιντεο ΥΓ. Οταν πας απο την μ700 στην ΤΖ10, σκεφτεσαι «επρεπε να την ειχα παρει εδω και καιρο» Καμια σχεση οι φωτο τους Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.