Προς το περιεχόμενο

γάντια του box μεγεθη με βάση τα oz

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά ψάχνω να πάρω γάντια για μποξ και βλέπω έχει μεγέθη με βάση τα oz 8,10,12,14 αυτά πως πάνε περίπου σαν μέγεθος στο χέρι; Υπάρχει κάποια αναλογία;

Όποιος γνωρίζει ας πει...

Δημοσ.

γεια σας παιδιά ψάχνω να πάρω γάντια για μποξ και βλέπω έχει μεγέθη με βάση τα oz 8,10,12,14 αυτά πως πάνε περίπου σαν μέγεθος στο χέρι; Υπάρχει κάποια αναλογία;

Όποιος γνωρίζει ας πει...

Δημοσ.

Νομίζω μετράνε τη μάζα (βάρος) αυτά, όχι το μέγεθος.

Αλλά δεν έχω ιδέα από μποξ.

edit, αυτό είναι. Πόσο βαρύ είναι.

Δημοσ.

Νομίζω μετράνε τη μάζα (βάρος) αυτά, όχι το μέγεθος.

Αλλά δεν έχω ιδέα από μποξ.

edit, αυτό είναι. Πόσο βαρύ είναι.

Δημοσ.

Τα μεγέθη είναι S, M, L, XL. Υπάρχουν διαφοροι πίνακες, ενδεικτικοί φυσικά, όπως αυτός. Χρειάζεται δοκιμή, βεβαίως, βεβαίως. Εγώ απλά θα σου πώ οτι το γάντι, μόλις το φορέσεις μερικές φορές, ανοίγει, οπότε ανάλογα πώς το θές να εφαρμόζει στο χέρι σου (σφιχτά ή άνετα) διαλέγεις ένα νούμερο κάτω ή πάνω απ' το κανονικό σου.

Δημοσ.

Εψαχνα και εγω πριν καιρο να παρω γαντια και κατεληξα στα εξης...

τα oz ειναι το βαρος. Πχ 10οζ νωμιζω χρησιμοποιουν στους αγωνες. 14-16 στις προπονησεις για να γυμναζονται τα χερια καλυτερα. εγω κατεληξα σε 12οζ και μεχρι τωρα αυτα εχω. παντως για μεγεθη δεν ειδα πουθενα αναφορες οταν εψαχνα να παρω. απλα πρεπει να δοκιμασεις. Παντως θα σου πρωτεινα να μην δωσεις πολλα λεφτα για γαντια και ειδικα για το πρωτο ζευγαρι. πιστευω πως ειναι καλυτερα να τα αλλαζεις πιο συχνα παρα να παρεις ενα ακριβο. το πρωτο ζευγαρι το αλλαξα μετα απο περιπου 1 χρονο οπου παρόλο που το ειχα καθημερινα σε αεριζομενο χώρο η μυρωδια δεν μπορουσε να φυγει με τιποτα. όλα τα γάντια θα μυρισουν οσο και αν τα προσεχεις. εξαρτάται βεβαια και ποσο συχνα θα τα φορας. Το δευτερο ζευγαρι πουπηρα ειναι κατι αδιδασ 12οζ και τα έχω περιπου ενα τριμηνο. με 3 μερες την εβδομαδα προπονηση και τον τελευταιο μηνα με 5 μερες την εβδομαδα, και καθε μερα απλωμα στον ηλιο τωρα παλι αρχισαν να μυριζουν. σημαντικο ειναι και το μπανταζ. εχω 4 και τα πλενω καθημερινα. φαντάσου ομως για να κσαναγυρισουμε στα μεγεθη, οτι τα 12οζ σε αδιδασ (γιατι καθε μαρκα μπορει να καθεται διαφορετικα στο χερι) ηταν ιδανικα οταν τα δοκιμασα, σφιχτα οταν εβαλα τα μπανταζ και τωρα ειναι παλι κανονικα που αρχισαν να μαλακωνουν...

αποψη μου να μην δωσεις πανω απο 50€ για γαντια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πήρα τελικά τα 14άρι αλλά μου φαίνονται πολύ ελαφριά....

θέλω να κάνω καμια παντέντα να τα βαρύνω έτσι και αλλιώς 25ευρώ τα πήρα δεν με πειράζει να τους κάνω το οτιδήποτε...

σκεφτόμουν να τα κοψω να βάλω μέσα βαρος από κάποιο στερεό υλικό και μετά να τα ράψω....ή να τους βαρέσω ενεσεις με κάποιο υγρό το οποιο να μην μουχλιάζει όπως το νερό για πχ..

τι λέτε?

Δημοσ.

εεε μετά από μέρες μου φαίνονται ελαφριά από αυτό που νόμιζα ότι θα έπερνα....δν εχω συσκευασία....ήταν και ονλαιν μαγαζί....

γιαυτο θα τα πατεντιάσω....

Δημοσ.

Υπάρχει το oz ή ουγκιά που μετράει μάζα (υποδιαίρεση της λίμπρας lb) περίπου 31gr (δεν ενθυμούμε καλά).

Υπάρχει και το fl.oz που μετράει όγκο υγρών 2fl.oz=59ml.

Από χώρα σε χώρα μπορεί να διαφέρουν. Τα παραπάνω αφορούν το Αμέρικα και Αγγλία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...