ρεσπεψτ Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Όταν γράφτηκα έκανα λάθος κ βγήκε αυτό το Nickname μου. :... υπάρχει τρόπος να το αλλάξω ΓT ούτε εγώ δεν το θυμάμαι;
ρεσπεψτ Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Όταν γράφτηκα έκανα λάθος κ βγήκε αυτό το Nickname μου. :... υπάρχει τρόπος να το αλλάξω ΓT ούτε εγώ δεν το θυμάμαι;
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 α και γω θέλω να το αλλάξω.Πως γίνεται?
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 α και γω θέλω να το αλλάξω.Πως γίνεται?
dewn735 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Όταν γράφτηκα έκανα λάθος κ βγήκε αυτό το Nickname μου. :... υπάρχει τρόπος να το αλλάξω ΓT ούτε εγώ δεν το θυμάμαι; Παίζω με τον πόνο σου τώρα, αλλά μου θυμίζει κάτι τραγικές προσπάθειες αμερικάνικων ταινιών να μας πασάρουν αρχαία ελληνικά κείμενα! Πάντως είναι πρωτότυπο, πόσους "respect" θα βρεις εδώ μέσα και πόσους "ρεσπεψτ";
dewn735 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Όταν γράφτηκα έκανα λάθος κ βγήκε αυτό το Nickname μου. :... υπάρχει τρόπος να το αλλάξω ΓT ούτε εγώ δεν το θυμάμαι; Παίζω με τον πόνο σου τώρα, αλλά μου θυμίζει κάτι τραγικές προσπάθειες αμερικάνικων ταινιών να μας πασάρουν αρχαία ελληνικά κείμενα! Πάντως είναι πρωτότυπο, πόσους "respect" θα βρεις εδώ μέσα και πόσους "ρεσπεψτ";
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Λυπάμαι αλλά αλλαγή nickname δεν γίνεται για τεχνικούς λόγους.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Λυπάμαι αλλά αλλαγή nickname δεν γίνεται για τεχνικούς λόγους.
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Και την επόμενη φορά, κοιτάμε κάνα sticky thread πρώτα! FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.