Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι πρόγραμμα για .sfw

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες χρειάζομαι την βοήθειά σας :cry:. Έχω ένα αρχείο .swf που είναι ένα flash.

Πρέπει αναγκάστηκα να αλλάξω μερικές λέξεις που έχει μέσα και δεν ξέρω πώς :-(.

Μου το έδωσε ένας καθηγητής :-D για να του το διορθώσω και δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα :fear:, άμα ξέρει κάποιος να με βοηθήσει

Δημοσ.

Μάγκες χρειάζομαι την βοήθειά σας :cry:. Έχω ένα αρχείο .swf που είναι ένα flash.

Πρέπει αναγκάστηκα να αλλάξω μερικές λέξεις που έχει μέσα και δεν ξέρω πώς :-(.

Μου το έδωσε ένας καθηγητής :-D για να του το διορθώσω και δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα :fear:, άμα ξέρει κάποιος να με βοηθήσει

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό είναι για δημιουργία. Εγώ θα ήθελα ένα απλό πρόγραμμα αν υπάρχει απλά να το επεξεργαστώ

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό είναι για δημιουργία. Εγώ θα ήθελα ένα απλό πρόγραμμα αν υπάρχει απλά να το επεξεργαστώ

Δημοσ.

Τα swf (όχι sfw) δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς γιατί είναι το export ενός fla (το οποίο ανοίγει με adobe flash).

Δημοσ.

Τα swf (όχι sfw) δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς γιατί είναι το export ενός fla (το οποίο ανοίγει με adobe flash).

Δημοσ.

Όχι, τα swf αρχεία δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς.

Μπορείς να δοκιμάσεις με το SWF Decompiler μήπως μπορέσεις να το σπάσεις στα στοιχεία του και να το μετατρέψεις σε .fla

Μετά χρειάζεσαι το Adobe Flash professional για να το επεξεργαστείς.

Κάτι πιο απλό, γρήγορο και εύκολο δεν ξέρω.

Δημοσ.

Όχι, τα swf αρχεία δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς.

Μπορείς να δοκιμάσεις με το SWF Decompiler μήπως μπορέσεις να το σπάσεις στα στοιχεία του και να το μετατρέψεις σε .fla

Μετά χρειάζεσαι το Adobe Flash professional για να το επεξεργαστείς.

Κάτι πιο απλό, γρήγορο και εύκολο δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...