astraleme Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Την ώρα που οδηγούσα σήμερα χτυπάει το τηλέφωνο ..δεν είδα ποιός ήταν και το αγνόησα. Οταν ήρθα σπίτι είδα αυτόν τον αριθμό 0044-xxx-xxx-09XXX Δε μου φάνηκε για κάποιο τηλ/ κέντρο και έβαλα τον αριθμό στο Google και μου έβγαλε την τάδε σελίδα http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/02078909052/6 Προφανώς είναι κάποια εταιρεία έρευνας που τηλεφωνεί σε ανυποψίαστους γνωρίζοντας τα πάντα για αυτούς.... και η ερώτηση μου είναι...Πως??????
astraleme Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Την ώρα που οδηγούσα σήμερα χτυπάει το τηλέφωνο ..δεν είδα ποιός ήταν και το αγνόησα. Οταν ήρθα σπίτι είδα αυτόν τον αριθμό 0044-xxx-xxx-09XXX Δε μου φάνηκε για κάποιο τηλ/ κέντρο και έβαλα τον αριθμό στο Google και μου έβγαλε την τάδε σελίδα http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/02078909052/6 Προφανώς είναι κάποια εταιρεία έρευνας που τηλεφωνεί σε ανυποψίαστους γνωρίζοντας τα πάντα για αυτούς.... και η ερώτηση μου είναι...Πως??????
mixanobious Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 φιλαρακι εμενα μου εχει πετυχει αλλο κουφο να με παιρνει ενας αριθμος και οποτε τον καλω και αμεσως μετα αφοτου με παρει να λεει αυτο το τηλεφωνο δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη! και ειχα μεινει μακακας!!
mixanobious Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 φιλαρακι εμενα μου εχει πετυχει αλλο κουφο να με παιρνει ενας αριθμος και οποτε τον καλω και αμεσως μετα αφοτου με παρει να λεει αυτο το τηλεφωνο δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη! και ειχα μεινει μακακας!!
javavall Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Καλύτερα να μην απαντάτε σε άγνωστα τηλέφωνα, ειδικά από εξωτερικό, για να μην χρεωθείτε.
GTX-327 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μην βάζεις αρθμούς δημόσια...μπορεί να βρεις μπελάδες... Και εμένα μου τυχαίνει...απλά δεν απαντάμε....
basilis5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 εμενα μου εχει τυχει να ειμαι στο αυτοκινητο με την οικογενεια μου και να με παιρνει τηλ στο κινητο το σπιτι μου- δεν ηταν κανεις εκει,ημαστε ολοι μαζι. επισης επειδη παιζουν καποιες περιεργες χρεωσεις με τηλ. και μην απο εξωτερικο,απεφευγε τα. μηπως εχεις κανενα γνωστο αγγλια;σπουδαζει ισως;
nick#18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 εμενα μου εχει τυχει να ειμαι στο αυτοκινητο με την οικογενεια μου και να με παιρνει τηλ στο κινητο το σπιτι μου- δεν ηταν κανεις εκει,ημαστε ολοι μαζι. Εκει εγω γιατι θα γιρναγα επιτοπου οπου και αν ειμουν για να δω μηπως μου ειχε ριμαξει κανεις το σπιτι?
BritGreek Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εκει εγω γιατι θα γιρναγα επιτοπου οπου και αν ειμουν για να δω μηπως μου ειχε ριμαξει κανεις το σπιτι? Εμένα το κάνει σχεδόν κάθε εβδομάδα αυτό που λέει ο φίλος. Μάλιστα υπάρχει και τόπικ κάπου στο forum.
nick#18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μαλιστα... Αλλα τι παιζει ρε παιδια πισω απο αυτο? :s
panosno1com Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εκει εγω γιατι θα γιρναγα επιτοπου οπου και αν ειμουν για να δω μηπως μου ειχε ριμαξει κανεις το σπιτι? και θα σε παιρνε τηλ??? re man! ωραιος ο core i7 ,αλλα να ρωτησω εχεις κανει overclockin??? και που στο δ@@@ο ειναι το χειρηστηριο της 24" ?????
nick#18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 και θα σε παιρνε τηλ??? re man! ωραιος ο core i7 ,αλλα να ρωτησω εχεις κανει overclockin??? και που στο δ@@@ο ειναι το χειρηστηριο της 24" ????? Σημερα πιστευω πως δεν ειναι τιποτα απιθανο Μα σκεψου φαση τωρα...εκει που οδηγεις... ντριν ντριν...210970.... -Παρακαλω; -Ελα φιλε, να σου πω εχω μπει στο σπιτι σου και ψαχνω κοσμηματα θυμασε που τα εχει η γυναικα σου?
GTX-327 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 -Ελα φιλε, να σου πω εχω μπει στο σπιτι σου και ψαχνω κοσμηματα θυμασε που τα εχει η γυναικα σου? αχαχαχαχ
korios Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 εμενα μου εχει τυχει να ειμαι στο αυτοκινητο με την οικογενεια μου και να με παιρνει τηλ στο κινητο το σπιτι μου- δεν ηταν κανεις εκει,ημαστε ολοι μαζι. επισης επειδη παιζουν καποιες περιεργες χρεωσεις με τηλ. και μην απο εξωτερικο,απεφευγε τα. μηπως εχεις κανενα γνωστο αγγλια;σπουδαζει ισως; Και εμενα με είχε πάρει μια φορα το "σπίτι" στο κινητό ενώ έλειπα αλλα δεν πρόλαβα να απαντήσω. Αφού κατατρόμαξα και σκέφτηκα διαφορα με ξαναπήρε και μου μίλησε ένας γείτονας. Τελικά ανακάλυψα ότι το τηλέφωνο του άλλαζε μονο στο τελευταίο ψηφίο με το δικό μου και το κινητό το αναγνώριζε λανθασμένα ως "σπίτι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.