Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το dvd

Feel me get in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά το dvd drive αποσυνδέθηκε από το laptop μου. Δηλαδή εκεί που άνοιξα το tray για να βάλω ένα dvd μου έμεινε στο χέρι! Το laptop δουλεύει κανονικά.

Πρόκεται για αυτό

332812.jpg

Όταν το άνοιξα είδα ότι είχε απεξαρτηθεί αυτό το σιδερένιο πραγματάκι που έχει με κόκκινες γραμμές.

Μπορείτε να με βοηθήστε κάπως για να το ξανασυνδέσω;

Δημοσ.

Ξαφνικά το dvd drive αποσυνδέθηκε από το laptop μου. Δηλαδή εκεί που άνοιξα το tray για να βάλω ένα dvd μου έμεινε στο χέρι! Το laptop δουλεύει κανονικά.

Πρόκεται για αυτό

332812.jpg

Όταν το άνοιξα είδα ότι είχε απεξαρτηθεί αυτό το σιδερένιο πραγματάκι που έχει με κόκκινες γραμμές.

Μπορείτε να με βοηθήστε κάπως για να το ξανασυνδέσω;

Δημοσ.

Δες αν από πίσω λοιπή καμία βίδα, συνήθως έχουν μια η δυο βίδες που τα κρατάνε στην θέση τους. Λογικά θα βρεις της βίδες βάζεις το drive στην θέση του το βιδώνεις και είσαι οκ.

Δημοσ.

και το δικο μου μπαινοβγαινει και δουλευει κανονικα. προφανως εχει σπασει η βιδουλα που το συγκρατει εσωτερικα οπως και στο δικο μου acer....

μην σε ανησυχει ιδιαιτερα. ενταξει ειναι ενα προβλημα. η βιδα πιανει στο μεταλλικο ελασμα που βλεπεις με τη τρυπουλα.

καποιες φορες λογω του θα σου κουναει λιγο το dvd rom δε θα στο εμφανιζει στον υπολογιστη σου. ακομα και αν το πιεσεις μεσα στη θεση του παλι δε θα στο εμφανισει. στο εμφανιζει μετα απο επανεκιννηση. αν εχουν σπασει τα πασα ή η υποδοχη της βιδας εσωτερικα δε θα μπορεσεις να κανεις κατι μαλλον. αν δεν εχουν σπασει δοκιμασε μια αλλη βιδα αν εχεις. την τρυπα στο σωμα του λαπτοπ που αφορα τη βιδα συγκρατησης του dvd θα τη βρεις αν προσαρμοσεις λιγο το dvd εξωτερικα του κουτιου συμφωνα με τη θεση που μπαινει στο λαπτοπ.

edit. απο οτι βλεπω μαλλον το μεταλλικο ελασμα εχει μεινει μεσα στο κουτι...για να το βγαλεις πλεον η πρεπει να ανοιξεις το κουτι που δε στο συνιστω για acer η να του ξεβιδωσεις τη βιδα που το συγκρατει στο κουτι και να ευχεσαι να πεσει απο την αδεια τρυπα του dvd....λογικα θα εχει μεινει πανω η μικρη ασημενια βιδουλα (φαινεται στη φωτο) που το συνδεει με το dvd και οποια τελικα μαλλον ξεβιδωσε για καποιο λογο και επετρεψε στο dvd να συρθει εξω...

αν δεν πεσει το ασημενιο ελασματακι απο τη τρυπα και χαθει μεσα στο κουτι θα σου κανει ζημια στο λαπτοπ μαλλον

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το χα ανοίξει και το έβγαλα.

Δεν παίζουν άλλες βίδες γενικά οπότε μάλλον θα το αφήσω στη μοίρα του. Θενκς πάντως :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...