Προς το περιεχόμενο

Καταργείται η βάση του 10

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδανε οτι ''ψόφησαν'' οι πόλεις με βάση κατω απο το 10 με την ελλειψη φοιτητών και το ξαναγυρίσανε.Ποια νική τσαμπουνάτε μερικοι μερικοι;

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αζτεκ, οσο δυσκολο κ αν ειναι για εναν 18χρονο να αποφασισει για το μελλον του (μη χεσω), το να βαζει στο μηχανογραφικο του κατα σειρα, φιλολογια, οικονομικα, νομικη, μουσικων σπουδων κ θεολογια δεν προαγει κ πολυ τις επιστημες κ τον πολιτισμο, ε.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απλά είναι πολλοί που δεν τους αρέσει μόνο ένα πράγμα δηλαδή και εμένα πχ μου άρεσε να γίνω ιπτάμενος ( τι να κάνω είχα δει το TOP GUN ) αλλά και η πληροφορική. Όπως και να έχει υπάρχουν άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία που ασχολούνται με το θέμα. Ελπίζω κάποια στιγμή να το κάνουν για το καλό πραγματικά της νέας γενιάς και όχι του βολέματος του καθενός.

Δημοσ.

Μπα θα προτιμούσα απο τον πρώτο χρόνο με μία εξέταση να πιάσω την δεύτερη επιλογή. Και φυσικά αν πήγαινα σε δεύτερο έτος θα διάβαζα την ίδια ύλη για να αυξήσω το επίπεδο μου και όχι διαφορετική έχοντας πάντα τις ίδιες επιλογές επιτυχίας. Αλλά φυσικά έτσι σκέφτομαι εγώ για να αυξήσω τις πιθανότητες μου.

Δημοσ.

Η σχολικη χρονια φετος τελειωσε νωριτερα απο καθε αλλη φορα. Ακομα και περυσι που ειχαμε εκλογες ειχε τελειωσει πιο αργα κατα 3 μερες αν θυμαμαι ενω παλι οταν ειχαν γινει οι Ολυμπιακοι τετοιο ρεκορ σαν το φετινο δεν ειχαμε δει. Καποιες εποχες "δικες μας" τα σχολεια εκλειναν 28-30 Μαιου και οι Πανελληνιες γινονταν Ιουνιο. Τωρα φτασαμε να κλεινουν 12 Μαιου !!! Ας μας εξηγησει καποιος απο το ΥΠΕΠΘ ή μαλλον απο το Υπουργειου δια βιου μαθησης ( ο Θεος να το κανει ) γιατι φετος που ειχαμε και την απωλεια μιας τουλαχιστον εβδομαδας λογω της φουσκας του Η1Ν1 αντι να παει πιο μετα η χρονια πηγε νωριτερα το κλεισιμο των σχολειων !!

Μηπως οι μαθητες τα μαθανε πιο γρηγορα ολα και το Υπουργειο αποφασισε πως ειναι καιρος να το κλεισουμε το μαγαζι ? Βρεθηκε παντως ο βολεμενος καθηγηταρας του Δημοσιου σχολειου να πει σε γνωστο blog οτι " θα σωζοντουσαν αν εκλεινε μια βδομαδα αργοτερα αυτοι που δινουν πανελληνιες ? " Τι λες ρε φιλε, σοβαρα ? Αμα ειναι ετσι του χρονου να το κλεισουμε ακομα μια βδομαδα νωριτερα και να το πηγαινουμε ετσι καθε χρονο, ωστε εσεις που σκιζεστε στη δουλεια στα σχολεια να κανετε πιο πολλες διακοπες και εμεις να σας πληρωνουμε για να καθεστε ( καινα κανετε ιδιαιτερα να κονοματε κι απο κει).

Δημοσ.

Πιθανόν να κερδίσει τίποτα ψιλά το κράτος με το να έχει κλειστά τα σχολεία νωρίτερα.

Όπως λεωφορεία, ηλεκτρισμός, καθαρίστριες κλπ.

Κατανοείς δηλαδή ότι η επόμενη σχολική χρονιά μπορεί να διακοπεί μεταξύ Νοεμβρίου - Μαρτίου λόγο κόστους επίσης. (Θέρμανση, ηλεκτρισμός). :)

Δημοσ.

κρίση - δεν κινείται το χρήμα

κατάργηση της βάσης του 10 - περισσότεροι φοιτητές - περισσότερο χρήμα που κινείται

Δηλαδή θυσιάζουμε την παιδεία μας για μερικά ευρώ και για να καλύψουμε κάποιες τρύπες που δημιούργησαν τα λαμόγια τόσα χρόνια. Μπράβο μας.

Δημοσ.

ρε evgenios1 την παλευεις πες μου......δηλαδη οπιος δεν εχει λεφτα για φροντιστριο ειναι μαλακας και βλακας?????

Εγω παω σε φροντιστιριο αλλα αν εχεις ακουστα αυτη η χωρα εχει και καλα δωρεαν παιδεια!!!!!!!!

Μην λες μπουρδες οποτε.......κανονικα φροντιστηρια δεν θα επρεπε καν να υπαρχουν!

Θα επρεπε το δημοσιο να δινει τα εφοδια στον καθενα μας για να δωσουμε πανελληνιες!

Απο τοτε που φτιαχτηκαν φροντιστηρια ιδιοτικοποιηθηκε η παιδεια......

Δημοσ.

δεν εχω διαβασει τις πρωηγουμενες σελιδες...

αλλα πραγματικα πιστευετε οτι το επιπεδο ατομων κατω του 10 ειναι στοκοι?

εχετε δει ποιες γνωσεις παιρνουν μεχρι το λυκειο και μετα αλλες ευρωπαικες χωρες ή αμερικανικες ή αγγλικες ?

Τελος τι σας νοιαζει τι θα κανουν τα παιδια που δεν τα πιστευετε?

μονο καλο προσφερουν γιατι οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ θεσεις σε τει που μεναν κενες καλυπτονται αρα θα κινηθει χρημα...

προτιματε τα λεφτα να τα παιρνουν οι Αγγλοι και τα κολεγια?

ξυπνατε μην ειστε οπισθοδρομικοι!

οχι μονο το 10 επρεπε να καταργηθει αλλα και οι πανελληνιες(ας βαζαν βατες εξετασεις στα τμηματα.οποιος μπορεσει ας τελειωσει..) και πολλα ακυρα μαθηματα...

τοσα χρονια που τα παιδια γινονται φυτα ή μπλεκουν σε περιεργες καταστασεις λετε να μην φταιει ΚΑΙ το αθλιο συστημα που εχουμε?

ειδαμε τι καλο καναν οι πρωηγουμενες γενιες με αυτα που καναν στον τοπο αυτο..

χωρις ριζικες αλλαγες δεν θα αλλαξει τιποτα..

Δημοσ.

Να ρωτήσω λίγο χωρίς παρεξήγηση.

Αυτοί που είστε κατά της κατάργησης μήπως είστε από αυτά τα άτομα που στο γυμνάσιο κλαίγαν επειδή πήραν 18-19 αντί για 20 σε διαγώνισμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...