Προς το περιεχόμενο

Καταργείται η βάση του 10

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη, το 2005 η Ιταλική Φιλολογία αν δεν κάνω λάθος ήταν στο 4 και η Γερμανική στο 5.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Praetorianos@ εσυ μπορει να λες τις πλακας αλλα εγω δεν βρισκω κανενα τει που να εχει 5

μηχανολογια ξερω για 8 και 9

ασε που σε μερικες σχολες εχω ακουσει ατομα να εχουν μπει που δν εχουν γραψει τα μορια που πρεπει αλλα πιο λιγα και να μπαινουν στην σχολη λογω λιγων εισακτεων

οταν δεν υπηρχε η βαση του 10 τα Τ.Ε.Ι ηταν στο 8 και το 9??? με 5 δεν ειχε????

Δημοσ.
Και τα παιδαγωγικά κάποτε είχαν 10-11 και τα χαρακτήριζαν έτσι .Είδες όμως πως άλλαξαν τα πράγματα ?

Δεν εννοούσα το επίπεδο των βάσεων, εννοούσα το επίπεδο των φοιτητών.

Praetorianos@ εσυ μπορει να λες τις πλακας αλλα εγω δεν βρισκω κανενα τει που να εχει 5

μηχανολογια ξερω για 8 και 9

Ψάξε τις βάσεις πριν καταργηθεί η βάση του 10. Έχει δημοσιευτεί και σ' αυτό το thread πίνακας.

Δημοσ.

ναι επειδη τις εχω δει τις βασεις

εχει με 3 και 4 τουριστικων επιχειρησεων και αγγλικες και γερμανικες φιλολογιες που δινεις και επιπλεον μαθηματα ....επομενως το παιδι που θελει να περασει εχει βαλει στοχο για εκει απο την αρχη

εχει και φυτικη και ζωικης παραγωγης με 7+

που πιστευω και να περασει καποιο παιδι εκει δεν θα παει και θα ξαναδοκιμασει

απλως εγω ρωτησα τι σχολες ειναι αυτες που εχουν 5 και 6

Δημοσ.

τωρα που θα πεσουν και οι βασεις....εκει να δειτε.....ολοες οι σχολες που ειναι με τις βασεις του 09 γυρο στις 11,000 θα πανε στο 8500 με 9000.....

Δημοσ.
Μην μπερδεύετε την βούρτσα με την που&^$&$τσα.

Ρε σεις σε αυτό το βίντεο λέει ότι το Καποδιστριακό πήγε στην 177 θέση και κανένα άλλο πανεπιστήμιο της Ελλάδας δεν είναι μέσα στη λίστα των 200 καλύτερων του κόσμου.. Επομένως ούτε το Μετσόβιο ;;; :fear: Δηλαδή το Καποδιστριακό είναι τόσο καλύτερο απ'το ΕΜΠ ;

Δημοσ.
τωρα που θα πεσουν και οι βασεις....εκει να δειτε.....ολοες οι σχολες που ειναι με τις βασεις του 09 γυρο στις 11,000 θα πανε στο 8500 με 9000.....

δεν καταλαβα τι ακριβως λες

για ποσο περιπου πτωσεις εννοεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...