Προς το περιεχόμενο

Plextor px-740a xp driver

Mik-1-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχει κάποιος του συγκεκριμένου DVD-R τους drivers ή ξέρει που θα τους βρω γιατί όπου δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι και δεν μου το αναγνωρίζουν τα Windows :mad:

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Γεια σας. Έχει κάποιος του συγκεκριμένου DVD-R τους drivers ή ξέρει που θα τους βρω γιατί όπου δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι και δεν μου το αναγνωρίζουν τα Windows :mad:

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι Driver, οι οπτικες συσκευες οπως και οι δισκοι βλεπονται ως εχουν.

Μηπως το εχεις ενωσει με το ιδιο καλωδιο του σκληρου και δεν εχεις φτιαξει το Jumper απο πισω ?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι Driver, οι οπτικες συσκευες οπως και οι δισκοι βλεπονται ως εχουν.

Μηπως το εχεις ενωσει με το ιδιο καλωδιο του σκληρου και δεν εχεις φτιαξει το Jumper απο πισω ?

Δημοσ.

Είναι σε ξεχωριστή καλωδιοταινία, τα jumper είναι ρυθμισμένα. Το συγκεκριμένο θέλει ένα driver για να δουλέψει απ'ότι είδα, το έχω συνδέσει κανονικά και ναι μεν μου το αναγνωρίζουν τα Windows αλλά στον Σύστημα μου το βγάζει με ερωτηματικό.

Δημοσ.

Επειδη το ειχα και εγω δεν ηθελε τπτ, απλα δουλευε. Κατι αλλο παιζει, δοκιμασε να το κανεις delete απο τις συσκευες και να το ξαναεντοπισει στην επανεκινηση.

Δημοσ.
Είναι σε ξεχωριστή καλωδιοταινία, τα jumper είναι ρυθμισμένα. Το συγκεκριμένο θέλει ένα driver για να δουλέψει απ'ότι είδα, το έχω συνδέσει κανονικά και ναι μεν μου το αναγνωρίζουν τα Windows αλλά στον Σύστημα μου το βγάζει με ερωτηματικό.

Δε χρειαζεται driver με τπτ ...

Επειδη παλια μου ειχε τυχει κατι τετοιο νομιζω υπαρχει καποιο tool-ακι για το συγκεκριμενο προβλημα ...

Το εχω δει και σε αλλα pc που για καποιο λογο χανουν τα dvd , οπως ακριβως σου εχει κανει εσενα ας πουμε ...

Ψαξε λιγο και στο google....

Δημοσ.

Ναι ΧΡ έχω. Δεν βρίσκω κάτι δυστυχώς προς το παρόν τουλάχιστον, αύριο θα ψάξω πάλι με την ησυχία μου. Αν βρείτε κάτι μέχρι τότε, post it plz!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...