palianthrwpos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Καλησπερα! Εχω εγκαταστησει απο χθες το adobe premier pro 2. Kαι δυστυχως δεν υποστηριζει καποια mpg, καποια avi κ.α. αρχεια. Συγκεκριμενα οταν παω να τα ανοιξω με το πρεμιερ μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα: Unsupported format or damaged file Eχω προσπαθησει με το any video converter να κανω καποιες μετατροπες στα frames, vibrate, διαστασεις κλπ των βιντεο που δεν με αφηνει να επεξεργαστω μηπως οφειλεται σε κατι απο τα παραπανω το προβλημα αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα. Μηπως γνωριζει κανεις που οφειλεται το προβλημα και πως μπορω να το αντιμετωπισω? Ευχαριστω
palianthrwpos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Καλησπερα! Εχω εγκαταστησει απο χθες το adobe premier pro 2. Kαι δυστυχως δεν υποστηριζει καποια mpg, καποια avi κ.α. αρχεια. Συγκεκριμενα οταν παω να τα ανοιξω με το πρεμιερ μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα: Unsupported format or damaged file Eχω προσπαθησει με το any video converter να κανω καποιες μετατροπες στα frames, vibrate, διαστασεις κλπ των βιντεο που δεν με αφηνει να επεξεργαστω μηπως οφειλεται σε κατι απο τα παραπανω το προβλημα αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα. Μηπως γνωριζει κανεις που οφειλεται το προβλημα και πως μπορω να το αντιμετωπισω? Ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Με καποιον media player μπορεις να τα αναπαραγαγεις κανονικα τα συγκεκριμενα αρχεια?
dimitris212 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κατέβασε το MediaInfo και πες μας τις πληροφορίες του video.
palianthrwpos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μήπως τα αρχεία έχουν ήχο AC3; Nαι! Aλλα στην μετατροπη και mp2 που το κανω δεν αλλαζει τιποτα. Με καποιον media player μπορεις να τα αναπαραγαγεις κανονικα τα συγκεκριμενα αρχεια? Με τον windows media player τα περισσοτερα δεν εχουν εικονα (εχουν μονο ηχο) αλλα με VLC ή BSplayer παιζουν κανονικα Κατέβασε το MediaInfo και πες μας τις πληροφορίες του video. Εδω οι πληροφοριες για ενα απο τα εν λογω βιντεο:
kastel Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το Premiere Pro 2 (όπως και το Premiere Pro CS3) δεν υποστηρίζουν αρχεία με ήχο AC3. Για να "δουλέψουν" θα πρέπει να εγκαταστήσεις το ad2ac3dec.dll μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του Premiere.
dimitris212 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ο Kastel έχει δίκιο για τον ήχο θέλει αυτό το αρχείο, αλλά αν ήταν μόνο εκεί το πρόβλημα θα έμπαινε το βιντεο χωρίς τον ήχο. Σε μένα τουλάχιστον αυτό γινόταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.