Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποια την 1 ευρω = 1 δολλαριο;

τουλαχιστον τα apple πλεον παιζουν με hardware ανταξιο των win laptops. οσο για την τιμη ενταξει παιρνεις κατι καλο και το πληρωνεις. ειδικα αμα σου χρειαζεται. και οι μπαταριες πολυ καλες και ο adapter display port σε hdmi.

Όταν η ισοτιμία είναι 1.37 και μιλάμε για τέτοια ποσά είναι ληστρικό.

Να πληρώσουμε κάτι καλό δεν λέω αλλα όχι σε διπλάσια τιμή απο ένα win laptop με τα ίδια specs, έχει μια διαφορά δεν βρίσκεις;

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλα όχι σε διπλάσια τιμή απο ένα win laptop με τα ίδια specs, έχει μια διαφορά δεν βρίσκεις;

Κάνε turbox (clevo) πχ, κάνα Acer με τα ίδια specs ίσως; Η οθόνη ξέρω γω δεν παίζει κανέναν ρόλο, το touchpad, η ποιότητα κατασκευής; Αυτό αφορά μόνο τη φράση "win laptop με τα ίδια specs", στο διπλάσια τιμή μάλλον συμφωνώ.

Δημοσ.
αλλα όχι σε διπλάσια τιμή απο ένα win laptop με τα ίδια specs, έχει μια διαφορά δεν βρίσκεις;

Κάνε turbox (clevo) πχ, κάνα Acer με τα ίδια specs ίσως; Η οθόνη ξέρω γω δεν παίζει κανέναν ρόλο, το touchpad, η ποιότητα κατασκευής; Αυτό αφορά μόνο τη φράση "win laptop με τα ίδια specs", στο διπλάσια τιμή μάλλον συμφωνώ.

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχουν άλλα topic για αυτή την κουβέντα, mac vs pc και δεν συμμαζεύεται.

Ας αφήσουμε αυτό όπως πρέπει γιατί κάποιους μας ενδιαφέρει και δεν θέλουμε να συγκρίνουμε τις βούρτσες με άλλα αντικείμενα...

---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:01 ----------

το macbook air το αφησανε ε... τωρα με το ipad ποιος θα το παρει...:whistle:

Όντως. Λες να το πάνε για τερματισμό?

Πάντως αν το κρατήσουν θέλει και αυτό ανανέωση. Έχει περάσει καιρός.

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχουν άλλα topic για αυτή την κουβέντα, mac vs pc και δεν συμμαζεύεται.

Ας αφήσουμε αυτό όπως πρέπει γιατί κάποιους μας ενδιαφέρει και δεν θέλουμε να συγκρίνουμε τις βούρτσες με άλλα αντικείμενα...

---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:01 ----------

το macbook air το αφησανε ε... τωρα με το ipad ποιος θα το παρει...:whistle:

Όντως. Λες να το πάνε για τερματισμό?

Πάντως αν το κρατήσουν θέλει και αυτό ανανέωση. Έχει περάσει καιρός.

Δημοσ.

...και τι εχουμε να περιμενουμε ακομα! συντομα (εως ιουνιο ιουλιο) πρεπει να εχουν βγει καινουρια:

Mac Pro, Apple Cinema Display (27) , Macbook Air (αν δεν το τελειωσανε), iPhone 4g...

Δημοσ.

...και τι εχουμε να περιμενουμε ακομα! συντομα (εως ιουνιο ιουλιο) πρεπει να εχουν βγει καινουρια:

Mac Pro, Apple Cinema Display (27) , Macbook Air (αν δεν το τελειωσανε), iPhone 4g...

Δημοσ.
Βεβαια στο value for money για εμας στην ελλαδα θα παιξει ρολο και στο τι τιμες θα τα διαθεσουν οι εγχωριοι μεταπωλητες.

Ειμαι περιεργος ποσο θα κοστολογησουν την βασικη εκδοση απο το 15αρι(1799 δολλαρια) καθως και τα εξτρα οπως ssd δισκους, τα εξτρα 4gb ram κλπ.

Η λογικη λεει οτι θα κοστιζουν κανα 50-100ευρω πιο ακριβα απο οσο κοστιζουν στις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες (Ιταλια,Γερμανια,Γαλλια, Ιρλανδια κλπ).

Tουλαχιστον τοση ηταν η διαφορα τιμης στα Ελλαδας-Ευρωπης στα προηγουμενα μοντελα.

Δημοσ.
Η λογικη λεει οτι θα κοστιζουν κανα 50-100ευρω πιο ακριβα απο οσο κοστιζουν στις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες (Ιταλια,Γερμανια,Γαλλια, Ιρλανδια κλπ).

Tουλαχιστον τοση ηταν η διαφορα τιμης στα Ελλαδας-Ευρωπης στα προηγουμενα μοντελα.

Δηλαδη πχ. χοντρικα, τα 1700 δολλαρια(entry 15αρι mbp) βγαινουν περιπου γυρω στα 1380 ευρω. Να υπολογιζω πχ. ελληνικη τιμη 1450ευρω, και μαλλον θα πεσω μέσα;

Αν ειναι ετσι, τοτε νομιζω οτι η apple εχει κανει μειωση στις τιμες της σε σχεση με τα περασμενα αντιστοιχα μοντελα.

Δημοσ.
Δηλαδη πχ. χοντρικα, τα 1700 δολλαρια(entry 15αρι mbp) βγαινουν περιπου γυρω στα 1380 ευρω. Να υπολογιζω πχ. ελληνικη τιμη 1450ευρω, και μαλλον θα πεσω μέσα;

Αν ειναι ετσι, τοτε νομιζω οτι η apple εχει κανει μειωση στις τιμες της σε σχεση με τα περασμενα αντιστοιχα μοντελα.

1700+ θα είναι.

[edit]Στο applestore Γερμανίας έχει 1749 και κάτι μου λέει ότι θα είναι πιο φθηνά απο την Ελλάδα. Άρα 1800+ :P [/edit]

Δημοσ.
1700+ θα είναι.

[edit]Στο applestore Γερμανίας έχει 1749 και κάτι μου λέει ότι θα είναι πιο φθηνά απο την Ελλάδα. Άρα 1800+ :P [/edit]

σίγουρα μην σου πω κανα 2 χιλιαρο :lol:

Δημοσ.
σίγουρα μην σου πω κανα 2 χιλιαρο :lol:

Στα applestores Ιταλίας, Γερμανίας το 15" entry έχει 1749€. Σε παραπλήσια τιμή είναι το iMac 2.66 quad που κοστολογείται 1800€ στα applestores και 1929€ στο Ελληνικό κατάστημα.

Και πολύ lol λέμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...