alexjm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 απο site το παραγγειλες? και αν ναι απο ποιο? Όχι. Από apple store στο Λονδίνο ως φοιτητής με 16% έκπτωση. Στέλνουν μόνο Αγγλία και όχι Ελλάδα.
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν απο καμια βδομαδα πηρα το 15" με τον i5, μετα απο ξερω-γω-15-φευγα χρονια σε Windows. Ειμαι εντυπωσιασμενος:- Το mulittouch trackpad ειναι απιστευτο. - Η μπαταρια κραταει πολυ και η φορτιση ταχυτατη. - Παρολο που ειναι σε 5400 σκληρο, το συστημα δε καθυστερει καθολου, το αντιθετο μαλιστα. Δε τολμω να φανταστω τι θα γινει οταν του περασω ενα SSD πανω... - Το αλουμινιο ειναι εξαιρετικη επιλογη, ειναι απλα ζεστο και οχι καυτο οπως αλλα laptops. - ΑΘΟΡΥΒΟ. - Κανενα προβλημα συνεργασιας σε group με διαφορα Win7 μηχανιματα. - 3 χρονια (με το αζημιωτο) worry-free εγγυηση. Αυτα, καλως σας βρηκα στο Club της Apple. και γω ακριβως τα ιδια με σενα μονο προβλημα το οτι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το service και για την πολιτικη σχετικα με την αντικατασταση προιοντων. ακομα και με 5400 boot σε 29 δευτερολεπτα (εκανα format με το που το αγορασα απο περιεργεια γιατι δεν το χα ξανακανει σε mac και μιας και δεν ηταν στημμενο το θεωρησα ευκαιρια) καλα με SSD σκοτωνει δες youtube και θα καταλαβεις. ενταξει ψιλοζεσταινεται και λιγο θορυβο κανει αμα το ζορισεις αλλα δεν τρεχει τιποτα. καμμια σχεση με τα τραγικα windows και τα πλαστικα λαπτοπ... πραγματικα ειναι πολλες κλασεις πανω. και πραγματικο highlight το touchpad που πολλα λαπτοπ εχουν και καλα αντιστοιχο αλλα μονο στο mac αντικαθιστα και ξεπερνα το ποντικι.
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια,υπαρχει καποιο καταστημα που να εχει το macbook pro 13 2.4ghz ετοιμοπαραδοτο και να βαζει ατοκες δωσεις?
vfragos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια,υπαρχει καποιο καταστημα που να εχει το macbook pro 13 2.4ghz ετοιμοπαραδοτο και να βαζει ατοκες δωσεις? Ρίξε μια ματιά στο Πλαίσιο. Έχει 12 άτοκες.
iznodur Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα και multirama κανουν και περισσοτερες απο 12 ατοκες
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω παιδια,πηρα τηλεφωνο αλλα δε το εχουν!
lefkaori Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ το ιδιο ψάχνω αλλά τπτ, ένα κατάστημα μου είπε ότι το έχει αλλά είναι εκθεσιακό, δηλαδή το έχουν στην βιτρίνα τους, τι να κάνω;; Να το πάρω;; Ευχαριστώ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
GoldenEye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ το ιδιο ψάχνω αλλά τπτ, ένα κατάστημα μου είπε ότι το έχει αλλά είναι εκθεσιακό, δηλαδή το έχουν στην βιτρίνα τους, τι να κάνω;; Να το πάρω;; Ευχαριστώ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app οχι εκτος και αν σου κανουν γερη εκπτωση μιας και ειναι χρησιμοποιημενο. προσφατα πηρα απο το πλαισιο στο mall το 13αρι το 2.4 για ενα φιλο, ενα κομματι το οποιο προοριζοταν για εκθεσιακο αλλα ειχε προβλημα απο το εργοστασιο (δεν επαιζαν οι ram - και μαλλον εχει θεμα με το backlight στο πληκτρολογιο εκτος και αν βγαινει εκδοση χωρις και μου διαφευγει...). μου τις αλλαξαν επι τοπου και το τσιμπησα 599 ευρω απο 799 που μου ζηταγαν αρχικα. το μηχανημα ειχε ανοιχτει ιουνιο και ηταν παρατειμενο στο service. ετυχε να περασω σαββατο απογευμα 14 αυγουστου και το χανε κλειστο στην εισοδο μαζι με αλλα λαπτοπ σαν προσφορα. 13αρι εχει διαθεσιμο στον κωτσοβολο στην κηφισιας. ρωτησα προχτες. τωρα αν εχει τελειωσει δεν ξερω μου ειαν πει οτι αν πληρωσεις κασερι το αφηνουν 1169 ή το δινουν με 36 ατοκες δοσεις.
lefkaori Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ GoldenEyes για την συμβουλή σου. Είμαι από χανια και δεν με βλέπω να το παίρνω ούτε σε ένα μήνα, και στο Ίντερνετ που ψάχνω δεν το βρίσκω ετοιμο πουθενά Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
GoldenEye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ GoldenEyes για την συμβουλή σου.Είμαι από χανια και δεν με βλέπω να το παίρνω ούτε σε ένα μήνα, και στο Ίντερνετ που ψάχνω δεν το βρίσκω ετοιμο πουθενά Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app ελα μωρε πηγαινε σε κανενα καταστημα αλυσιδα και παραγγειλε το πανω απο μια βδομαδα δεν νομιζω να κανει να στο φερουν
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι δεν κοιτατε στον pixmania? http://www.pixmania.gr/gr/gr/06486559/art/apple/macbook-pro-mc374b-a-aaae.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4NDA0NjQ2ODtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ Θα ερθει στην πορτα σας σε 2-3 μερες , με λιγο φθηνοτερη τιμη και με 2 χρονια εγγυηση αντι για 1 χρονο! Αλλες εναλλακτικες ειναι το notebook.de οπου θα γλυτωσετε σχεδον 150€: http://www.notebook.de/index.php?section=shop&productid=29527&lang=en ή απο amazon.co.uk: http://www.amazon.co.uk/MacBook-13inch-GeForce-graphics-battery/dp/B003H05K14/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=computers&qid=1284046421&sr=8-1
iznodur Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι δεν κοιτατε στον pixmania?http://www.pixmania.gr/gr/gr/06486559/art/apple/macbook-pro-mc374b-a-aaae.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4NDA0NjQ2ODtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ Θα ερθει στην πορτα σας σε 2-3 μερες , με λιγο φθηνοτερη τιμη και με 2 χρονια εγγυηση αντι για 1 χρονο! Αλλες εναλλακτικες ειναι το notebook.de οπου θα γλυτωσετε σχεδον 150€: http://www.notebook.de/index.php?section=shop&productid=29527&lang=en ή απο amazon.co.uk: http://www.amazon.co.uk/MacBook-13inch-GeForce-graphics-battery/dp/B003H05K14/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=computers&qid=1284046421&sr=8-1 +1 εκτός αν θές δόσεις
gpapava Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει τρόπος να αγοράσω refurbished mbp κανονικά από ελλάδα;;
Litost Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλοί έχουμε μαζευτεί ρε παιδιά, ένας,ένας... Εγώ την πάτησα χθες σαν πρωτάρης... Το πλαίσιο ενώ τόσο καιρό το έδειχνε σαν αναμονή, ξαφνικά χθες το μεσημέρι το σκάει σαν άμεσα διαθέσιμο. Λέω εγώ ο άνετος άσε θα το παραγγείλω το βραδάκι...Και κλασσικά το βράδυ -guess what- σε αναμονή πάλι. Βέβαια σε κατάστημα που είχα πάει μου είχαν πει ότι παραλαμβάνουν 10/9. Για να δούμε. Θα μείνω με τη τσάντα και το displayport-hdmi adapter που έρχονται από Αγγλία, μου φαίνεται...
GoldenEye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλοί έχουμε μαζευτεί ρε παιδιά, ένας,ένας... Εγώ την πάτησα χθες σαν πρωτάρης... Το πλαίσιο ενώ τόσο καιρό το έδειχνε σαν αναμονή, ξαφνικά χθες το μεσημέρι το σκάει σαν άμεσα διαθέσιμο. Λέω εγώ ο άνετος άσε θα το παραγγείλω το βραδάκι...Και κλασσικά το βράδυ -guess what- σε αναμονή πάλι. Βέβαια σε κατάστημα που είχα πάει μου είχαν πει ότι παραλαμβάνουν 10/9. Για να δούμε. Θα μείνω με τη τσάντα και το displayport-hdmi adapter που έρχονται από Αγγλία, μου φαίνεται... κλασσικες βλακειες του πλαισιου. 2 φορες που μου τυχε κατι παρομοιο (ενω ειχα κανει παραγγελια βεβαια) επαιξε τηλεφωνημα - κατσαδιασμα, μετα ρωτουσα σε ποιο καταστημα το χαν εκεινη την στιγμη ζητουσα να μου κρατησουν και πηγαινα και το παιρνα επιτοπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.