equi1908 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Τι εννοεις δε στελνει?Εγω απο εκει το πηρα. οποιο link και να δοκιμασα, οταν παω για checkout μου λεει οτι δεν στελνουν στην διευθυνση μου (Ελλαδα) εχεις καποιο link να μου δωσεις? καποιον συγκεκριμενο πωλητη? μηπως στελνουν Ελλαδα μονο συγκεκριμενα καταστηματα του amazon.co.uk?
xrhstos90 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν στελνει ρε παιδια το amazon.co.uk.. Το δοκιμασα Ξερει κανεις για διαθεσιμοτητα σε ελληνικα μαγαζια για τα mbp 13.3? Αναγκαζομαι δυστυχως να πουλησω το mbp 15" 2.66 που αγορασα πριν 4 μηνες μιας και πλεον θα χρειαστω κατι πιο ελαφρυ λογω δουλειας για αυτο και κοιταω τα 13.3. Αν ενδιαφερεται κιολας καποιος για αγορα του δικου μου ας στειλει pm http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B1487BD9BA393449825DC2F22AB1BB68&pa=483F34ACAD1CAC448170100ADD2E5C46 Eτοιμοπαραδοτο!
equi1908 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B1487BD9BA393449825DC2F22AB1BB68&pa=483F34ACAD1CAC448170100ADD2E5C46Eτοιμοπαραδοτο! το συγκεκριμενο το εχω βρει αλλα θα με ενδιεφερε πολυ αν μπορουσα να το βρω απο εξωτερικο κοντα στα 1000-1100
xrhstos90 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 το συγκεκριμενο το εχω βρει αλλα θα με ενδιεφερε πολυ αν μπορουσα να το βρω απο εξωτερικο κοντα στα 1000-1100 Ριξε μια ματια στο amazon.co.uk...Πολυ πιθανο να βρεις κατι κοντα στα 1100!
equi1908 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Οποιο και να διαλεξω απο amazon.co.uk μου λεει Important Messages We're sorry. One or more items can't be delivered to your selected destination. Please sign in to change the delivery address or delete the item(s) from your order. Οποιο macbook, οποιον υπολογιστη.. Ενω ας πουμε δοκιμασα με iphone και με αφησε κανονικα
xrhstos90 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Οποιο και να διαλεξω απο amazon.co.uk μου λεει Important Messages We're sorry. One or more items can't be delivered to your selected destination. Please sign in to change the delivery address or delete the item(s) from your order. Οποιο macbook, οποιον υπολογιστη.. Ενω ας πουμε δοκιμασα με iphone και με αφησε κανονικα Εχεις κανει register?Και αν ναι την αγορα σου προσπαθεις να την κανεις ενω εχεις κανει sign in?
equi1908 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εχεις κανει register?Και αν ναι την αγορα σου προσπαθεις να την κανεις ενω εχεις κανει sign in? Ναι, κανονικα ολα.. Εχω ξαναπαρει απο amazon.co.uk (ακουστικα, κινητο, βιβλια κτλ) με διευθυνση εντος Αθηνας και μου εχουν ερθει ολα κανονικα. Τωρα ξαφνικα δεν με αφηνει Προσπαθησα και απο ebay.co.uk να το παρω. Ο πωλητης μου ειπε οτι στελνει κανονικα Ελλαδα αλλα και παλι το site δεν με αφηνει λεγοντας μου οτι δεν μπορω να κανω αγορα στην τοποθεσια που βρισκομαι (Ελλαδα)..
georgeadams Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Οποιο και να διαλεξω απο amazon.co.uk μου λεει Important Messages We're sorry. One or more items can't be delivered to your selected destination. Please sign in to change the delivery address or delete the item(s) from your order. Οποιο macbook, οποιον υπολογιστη.. Ενω ας πουμε δοκιμασα με iphone και με αφησε κανονικα Το Amazon, εκτός από τα αγαθά που πουλάει το ίδιο, έχει κάνει συμφωνίες με πολλές μικροεταιρίες που αντί να φτιάχνουν το δικό τους site, πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω αυτού. Για να ξεχωρίσεις την κάθε περίπτωση, πρέπει να δεις την αναλυτική περιγραφή του προϊόντος. Αν στην περιγραφή του προϊόντος γράφει: "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk." τότε το προϊόν αυτό πωλείται από το ίδιο το Amazon και μπορεί να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Mouse). Αν γράφει "Dispatched from and sold by οτιδήποτε άλλο" τότε πωλείται από άλλη εταιρία, μέσα από το site του Amazon. Σε αυτήν την περίπτωση κατά 99% δεν γίνεται να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Trackpad).
personGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το Amazon, εκτός από τα αγαθά που πουλάει το ίδιο, έχει κάνει συμφωνίες με πολλές μικροεταιρίες που αντί να φτιάχνουν το δικό τους site, πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω αυτού. Για να ξεχωρίσεις την κάθε περίπτωση, πρέπει να δεις την αναλυτική περιγραφή του προϊόντος. Αν στην περιγραφή του προϊόντος γράφει: "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk." τότε το προϊόν αυτό πωλείται από το ίδιο το Amazon και μπορεί να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Mouse). Αν γράφει "Dispatched from and sold by οτιδήποτε άλλο" τότε πωλείται από άλλη εταιρία, μέσα από το site του Amazon. Σε αυτήν την περίπτωση κατά 99% δεν γίνεται να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Trackpad). Και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά, αλλά ακόμα και όταν δοκίμασα (για να δω τι γίνεται) να το παραγγείλω μέσω Amazon και πάλι δεν το έστελνε!! Τι να πω, εύχομαι να τα καταφέρει ο φίλος...
equi1908 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά, αλλά ακόμα και όταν δοκίμασα (για να δω τι γίνεται) να το παραγγείλω μέσω Amazon και πάλι δεν το έστελνε!! Τι να πω, εύχομαι να τα καταφέρει ο φίλος... Δοκιμασα ολα τα macbook του amazon και δεν με αφηνε σε κανενα να κανω αγορα λογω τοποθεσιας ακομα και στα "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk"
Palp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πράγματι έχει αλλάξει και δεν στέλνει mbp στην Ελλάδα (παρόλο που αγόρασα το δικό μου από το Amazon.co.uk πριν από μερικούς μήνες). Με κάτι σκληρούς δίσκους που δοκίμασα πάντως η παραγγελία προχωράει κανονικά.
alexjm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω εάν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε από autodesk ότι το Autocad 2011 θα βγει και για MAC το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Πολύ ευχάριστα νέα. Χτες παράγγειλα το Macbook Pro 15" από UK και σήμερα αυτό. Πολύ ωραία.
georgeadams Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω εάν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε από autodesk ότι το Autocad 2011 θα βγει και για MAC το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.Πολύ ευχάριστα νέα. Χτες παράγγειλα το Macbook Pro 15" από UK και σήμερα αυτό. Πολύ ωραία. Έχει αναφερθεί εδώ
equi1908 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω εάν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε από autodesk ότι το Autocad 2011 θα βγει και για MAC το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.Πολύ ευχάριστα νέα. Χτες παράγγειλα το Macbook Pro 15" από UK και σήμερα αυτό. Πολύ ωραία. απο site το παραγγειλες? και αν ναι απο ποιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.