Whiteyez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 στην αρχη θελει τουλαχιστον 3,4 φορες (εγω εκανα 7! ) και μετα 1 φορα το μηνα Που ακριβώς το λέει αυτό η apple; χμμμ..
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Που ακριβώς το λέει αυτό η apple; χμμμ.. εγω παντως ειδα βελτιωση οσο το εκανα
darklordvader77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Πάντως στο βιβλιαράκι του δεν λέει τίποτα για την πρώτη φόρτιση/εις της μπαταρίας. Λέει γενικά για τν Adaptor και τις φορτίσεις. Απο αυτό στέλνω τώρα, στο δεύτερο του Cycle. Μου κράτησε με συνεχόμενη (σχεδόν) χρήση 6 ώρες και κάτι!! (Browsing,videos,εγκαταστασεις,word proccessing και μισό Matroska) Ευχαριστημένος είμαι...
soiramk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καλώς σας βρήκα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
soiramk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καλώς σας βρήκα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καλώς σας βρήκα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app ρε άντε πνίξου... και που δεν σε έκανα unfollow στο twitter μεγάλη η χάρη σου...
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καλώς σας βρήκα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app ρε άντε πνίξου... και που δεν σε έκανα unfollow στο twitter μεγάλη η χάρη σου...
alexjm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καλώς σας βρήκα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Μου παίρνεις και μένα ένα που θέλω και στα δίνω τα λεφτά με το που γυρίσεις Ελλάδα..
alexjm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καλώς σας βρήκα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Μου παίρνεις και μένα ένα που θέλω και στα δίνω τα λεφτά με το που γυρίσεις Ελλάδα..
markxcsd7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ηρθε και μενα η ωρα μου να παρω το πρωτο μου Mac!!! Θα παρω το 13αρι προ. Μονο που στη Ροδο υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ουτε στις αποθηκες τους...(κωτσοβολος,multirama). Θα παω να ρωτησω και στο ηρακλειο που ειμαι τωρα, αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε διαπιστωσει τετοιο προβλημα σε αλλες πολεις(π.χ. αθηνα, θεσσαλονικη).
markxcsd7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ηρθε και μενα η ωρα μου να παρω το πρωτο μου Mac!!! Θα παρω το 13αρι προ. Μονο που στη Ροδο υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ουτε στις αποθηκες τους...(κωτσοβολος,multirama). Θα παω να ρωτησω και στο ηρακλειο που ειμαι τωρα, αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε διαπιστωσει τετοιο προβλημα σε αλλες πολεις(π.χ. αθηνα, θεσσαλονικη).
tsak4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ηρθε και μενα η ωρα μου να παρω το πρωτο μου Mac!!! Θα παρω το 13αρι προ. Μονο που στη Ροδο υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ουτε στις αποθηκες τους...(κωτσοβολος,multirama). Θα παω να ρωτησω και στο ηρακλειο που ειμαι τωρα, αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε διαπιστωσει τετοιο προβλημα σε αλλες πολεις(π.χ. αθηνα, θεσσαλονικη). αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο λογικά θα αργήσει από οπού και να πας, βλέπεις είναι η απεργία και δεν υπάρχει καύσιμο για τις μεταφορικές… ( αυτήν την δικαιολογία μου έδωσαν στα multirama που πήγα.. )
markxcsd7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Αρα και εσενα σου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο; Σε ποια πολη;
tsak4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Αρα και εσενα σου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο; Σε ποια πολη; Ξέχασα να πω πως εγώ δεν πήγα για macbook άλλα για κάτι άλλα ψιλοπραγματάκια.. Άλλα και πάλι μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που δεν βρίσκεις και εσύ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.