Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στην αρχη θελει τουλαχιστον 3,4 φορες (εγω εκανα 7! :X) και μετα 1 φορα το μηνα B)

Που ακριβώς το λέει αυτό η apple; χμμμ..

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως στο βιβλιαράκι του δεν λέει τίποτα για την πρώτη φόρτιση/εις της μπαταρίας. Λέει γενικά για τν Adaptor και τις φορτίσεις.

Απο αυτό στέλνω τώρα, στο δεύτερο του Cycle. Μου κράτησε με συνεχόμενη (σχεδόν) χρήση 6 ώρες και κάτι!! (Browsing,videos,εγκαταστασεις,word proccessing και μισό Matroska) Ευχαριστημένος είμαι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλώς σας βρήκα!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

ρε άντε πνίξου... και που δεν σε έκανα unfollow στο twitter μεγάλη η χάρη σου... :P

Δημοσ.
Καλώς σας βρήκα!!

ρε άντε πνίξου... και που δεν σε έκανα unfollow στο twitter μεγάλη η χάρη σου... :P

Δημοσ.
Καλώς σας βρήκα!!

Μου παίρνεις και μένα ένα που θέλω και στα δίνω τα λεφτά με το που γυρίσεις Ελλάδα..

Δημοσ.
Καλώς σας βρήκα!!

Μου παίρνεις και μένα ένα που θέλω και στα δίνω τα λεφτά με το που γυρίσεις Ελλάδα..

Δημοσ.

Ηρθε και μενα η ωρα μου να παρω το πρωτο μου Mac!!! Θα παρω το 13αρι προ. Μονο που στη Ροδο υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ουτε στις αποθηκες τους...(κωτσοβολος,multirama). Θα παω να ρωτησω και στο ηρακλειο που ειμαι τωρα, αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε διαπιστωσει τετοιο προβλημα σε αλλες πολεις(π.χ. αθηνα, θεσσαλονικη).

Δημοσ.

Ηρθε και μενα η ωρα μου να παρω το πρωτο μου Mac!!! Θα παρω το 13αρι προ. Μονο που στη Ροδο υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ουτε στις αποθηκες τους...(κωτσοβολος,multirama). Θα παω να ρωτησω και στο ηρακλειο που ειμαι τωρα, αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε διαπιστωσει τετοιο προβλημα σε αλλες πολεις(π.χ. αθηνα, θεσσαλονικη).

Δημοσ.

αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο λογικά θα αργήσει από οπού και να πας, βλέπεις είναι η απεργία και δεν υπάρχει καύσιμο για τις μεταφορικές… ( αυτήν την δικαιολογία μου έδωσαν στα multirama που πήγα.. )

Δημοσ.
Αρα και εσενα σου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο; Σε ποια πολη;

Ξέχασα να πω πως εγώ δεν πήγα για macbook άλλα για κάτι άλλα ψιλοπραγματάκια.. Άλλα και πάλι μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που δεν βρίσκεις και εσύ..:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...