fou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ποιά από τις δύο HR οθόνες; Την glossy ή την matte; Γιατί προσανατολίζομαι να πάρω την HR matte.. Εγω ειδα τη Glossy. Αν την θελεις για δουλεια που απαιτει αξιοπιστη απεικονιση χρωματων, και δουλευεις σε φωτεινο περιβαλλον μαλλον πρεπει να παρεις την matte. Για καθημερινη εργασια και παιχνιδια ταινιες κτλ νομιζω πιο εντυπωσιακη νομιζω ειναι η glossy. Σαν οθονες (specs) νομιζω ειναι οι ιδιες απλα η glossy σου δινει την εντυπωση του καλυτερου contrast και του καλυτερου μαυρου. Δεν την εχω δει παντως αυτα ειναι συμπερασματα απο αλλους χρηστες. Εγω για δουλεια τον συνδεω σε μια cinema display 20" που αν και παλια, ειναι φοβερα ποιοτικη οθονη και φυσικα matte. Εγω τελικα πηρα τον 15,4 i5 2,4, Standard Definition, με επεκταση εγγυησης fixme και τον παραλαμβανω αυριο.
alexjm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εγω ειδα τη Glossy. Αν την θελεις για δουλεια που απαιτει αξιοπιστη απεικονιση χρωματων, και δουλευεις σε φωτεινο περιβαλλον μαλλον πρεπει να παρεις την matte. Για καθημερινη εργασια και παιχνιδια ταινιες κτλ νομιζω πιο εντυπωσιακη νομιζω ειναι η glossy. Σαν οθονες (specs) νομιζω ειναι οι ιδιες απλα η glossy σου δινει την εντυπωση του καλυτερου contrast και του καλυτερου μαυρου. Δεν την εχω δει παντως αυτα ειναι συμπερασματα απο αλλους χρηστες. Εγω για δουλεια τον συνδεω σε μια cinema display 20" που αν και παλια, ειναι φοβερα ποιοτικη οθονη και φυσικα matte.Εγω τελικα πηρα τον 15,4 i5 2,4, Standard Definition, με επεκταση εγγυησης fixme και τον παραλαμβανω αυριο. Εγώ μάλλον πάω για 15", 2.4 με ΗR οθόνη matte, και μετά αλλάζω μόνος δίσκο σε 7200rpm.. Για να μου μείνει και ο άλλος για αποθήκη. Από applestore uk, κάτω 600ευρώ.. ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν δίσκο για macbook pro, στις 7200rpm; Εάν πάρω το μακ και κατευθειάν αλλάξω το δίσκο, υπάρχει τρόπος να περάσω τα macosx; Υπάρχει το cd μέσα;
fou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εγώ μάλλον πάω για 15", 2.4 με ΗR οθόνη matte, και μετά αλλάζω μόνος δίσκο σε 7200rpm.. Για να μου μείνει και ο άλλος για αποθήκη. Από applestore uk, κάτω 600ευρώ.. ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν δίσκο για macbook pro, στις 7200rpm; Εάν πάρω το μακ και κατευθειάν αλλάξω το δίσκο, υπάρχει τρόπος να περάσω τα macosx; Υπάρχει το cd μέσα; Ναι φυσικα υπαρχει dvd με macosx μεσα και κανεις κανονικα εγκατασταση.
soiramk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εγω τελικα πηρα τον 15' date='4 i5 2,4, Standard Definition, με επεκταση εγγυησης fixme και τον παραλαμβανω αυριο.[/quote'] Sorry, αλλά τι είναι η επέκταση εγγύησης fixme; Από που το πήρες τελικά; Sent from my iPhone using Insomnia.app
skiabox Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παντως το 13αρι που πηρα εγω πριν μερικες μερες ειναι εντυπωσιακα κρυο!Εχω παθει πλακα!Μονο χθες το μεσημερακι ακουσα κατι ανεμιστηρακια να δουλευουν.
fou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Sorry, αλλά τι είναι η επέκταση εγγύησης fixme;Από που το πήρες τελικά; Sent from my iPhone using Insomnia.app Το Fixme ειναι του multirama, οποτε απο εκει το πηρα. (150€, 3 χρονια)
Ventrix Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 πήρα το 13ρι απο plaisio. κρίμα που έχω όριο στην πιστωτική μου, θα γλίτωνα 150 ευρώ απο amazon...
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 πήρα το 13ρι απο plaisio. κρίμα που έχω όριο στην πιστωτική μου, θα γλίτωνα 150 ευρώ απο amazon... Για να το ξερεις για μελλοντικες αγορες: Με ενα τηλεφωνο στην Τραπεζα στο αυξανουν επι τοπου το οριο.(προσωρινα)
Palp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Για να το ξερεις για μελλοντικες αγορες:Με ενα τηλεφωνο στην Τραπεζα στο αυξανουν επι τοπου το οριο.(προσωρινα) Επίσης μπορείς να βάλεις χρήματα (πληρωμή) στην πιστωτική σου ώστε να γίνει το υπόλοιπο πιστωτικό και έτσι το συνολικό διαθέσιμο ποσό να είναι μεγαλύτερο (πχ 1500 όριο, πληρώνεις άλλα 300 ευρώ και έτσι έχεις όριο αγορών 1800 ευρώ - στον λογαριασμό σου θα φαίνεται ώς -300 Ευρώ υπόλοιπο).
fou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 πήρα το 13ρι απο plaisio. Με γεια! Και εγω σημερα πηρα το δικο μου 15αρι...
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα!! Πήρα και γώ επιτέλους μετά από πολύ κόπο (και ψυχοφθόρα διαδικασία και πολλά μηλαράκια κολλημένα στο πίσω μέρος των Laptop μου) το MB Pro 13,3" 2,4GHz!! Το χω και φορτίζει τώρα, απ τις 5 το απόγευμα.Έχω 2 απορίες (και ειμαι μπερδεμένος διότι οι απόψεις διύστανται): 1) Πόσες ώρες να το αφήσω στην 1η του φόρτιση? (ο υπαλληλος μου πε 6 ωρες, αλλα δε μου φανηκε και πολυ σόι.. στις 2 ωριτσες ειχε φορτισει πληρως παντως) 2) Ποσες φορες να το κάνω Calibration το μήνα και για πόσο καιρό μιας και ειναι ακομη αρχη?? 3) Calibration εννοουμε να κανει η μπαταρια τον κυκλο της,να τελειωσει και να μπει σε Sleep μόνη της και να το ξαναφορτισουμε, ε? Απλα μκεχρι να γεμίσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά!!
Whiteyez Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα!! Πήρα και γώ επιτέλους μετά από πολύ κόπο (και ψυχοφθόρα διαδικασία και πολλά μηλαράκια κολλημένα στο πίσω μέρος των Laptop μου) το MB Pro 13,3" 2,4GHz!! Το χω και φορτίζει τώρα, απ τις 5 το απόγευμα.Έχω 2 απορίες (και ειμαι μπερδεμένος διότι οι απόψεις διύστανται): 1) Πόσες ώρες να το αφήσω στην 1η του φόρτιση? (ο υπαλληλος μου πε 6 ωρες, αλλα δε μου φανηκε και πολυ σόι.. στις 2 ωριτσες ειχε φορτισει πληρως παντως) 2) Ποσες φορες να το κάνω Calibration το μήνα και για πόσο καιρό μιας και ειναι ακομη αρχη?? 3) Calibration εννοουμε να κανει η μπαταρια τον κυκλο της,να τελειωσει και να μπει σε Sleep μόνη της και να το ξαναφορτισουμε, ε? Απλα μκεχρι να γεμίσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά!! 1) Το αφήνεις μέχρι να φορτίσει πλήρως. 2) Μία φορά το μήνα καλά είναι. 3)Σχετικά με το calibration πως και τι δές εδώ: http://support.apple.com/kb/HT1490 Αν έκανε ένα search θα έβρισκες ότι έχουν απαντηθεί όλα αυτά, πολλές φορές. Φιλικά.
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 1) Το αφήνεις μέχρι να φορτίσει πλήρως. Κατ' αρχην ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση! Δηλαδη θα πρεπε στις 2 ωρες πανω να το χα αναψει,ε? την εχω πατησει πολλες φορες με WinLaptops αλλα δεν ηξερα πραγματικα γι αυτο, γιατι δεν υπαρχει αλλο Laptop στην αγορα με ενσωματωνμενη μπαταρια 2) Μία φορά το μήνα καλά είναι. Ρωτησα, γιατι μερικες σελιδες πιο πισω λέγανε μερικοί ότι στην αρχή θέλει πολλές φορές Calibration. 3)Σχετικά με το calibration πως και τι δές εδώ: http://support.apple.com/kb/HT1490 Ναι βρε, το χα δει αυτο απο καιρο απλα ρωτησα στα μπακαλιστικα αν αυτα που ειπα χρειαζονται.. Αν έκανε ένα search θα έβρισκες ότι έχουν απαντηθεί όλα αυτά, πολλές φορές. Φιλικά. Εκανα, αλλα οπως ειδες ειχα ακομη αποριες.. οπως και να χει sorry απο μεριας μου. Να σαι καλα!
Whiteyez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Κατ' αρχην ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση! Δηλαδη θα πρεπε στις 2 ωρες πανω να το χα αναψει,ε? την εχω πατησει πολλες φορες με WinLaptops αλλα δεν ηξερα πραγματικα γι αυτο, γιατι δεν υπαρχει αλλο Laptop στην αγορα με ενσωματωνμενη μπαταρια. Εννοείται πως δεν θα είχες πρόβλημα, ακολουθείς πάντα τι λέει η εταιρεία, τα γράφει και στο βιβλιαράκι που είναι μαζί με το laptop αν θυμάμαι καλά.
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ρωτησα, γιατι μερικες σελιδες πιο πισω λέγανε μερικοί ότι στην αρχή θέλει πολλές φορές Calibration. στην αρχη θελει τουλαχιστον 3,4 φορες (εγω εκανα 7! ) και μετα 1 φορα το μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.