mihranalthaqafi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Applecare με κλειστά μάτια. Είναι και η επίσημη της Apple. Όσον αφορά την οθόνη θα σου πω εξαρτάται από την χρήση που θα του κάνεις. Αν στο δωμάτιο σου μπαίνει πολύ φως και θα έχεις το παράθυρο από πίσω από τον υπολογιστή για παράδειγμα καλύτερα την ματ.
soiramk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ήρθε η ώρα; Ναι!! Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή! Πάντως τα 350$ τα βρίσκω πολλά για το AppleCare... Δε με βλέπω να το αγοράζω. Του ενός έτους δεν ισχύει στην Ελλάδα' date=' αν το πάρω από ΝΥ; Sent from my iPhone using Insomnia.app
fou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πάντως τα 350$ τα βρίσκω πολλά για το AppleCare...Δε με βλέπω να το αγοράζω. Του ενός έτους δεν ισχύει στην Ελλάδα, αν το πάρω από ΝΥ; Sent from my iPhone using Insomnia.app Τραγικα πολλα! Εγω παντως δεν τα δινω. Γιαυτο και λεω Applecare απο ebay... νομιζω βγαινει κατω απο 150... Όσον αφορά την οθόνη θα σου πω εξαρτάται από την χρήση που θα του κάνεις. Αν στο δωμάτιο σου μπαίνει πολύ φως και θα έχεις το παράθυρο από πίσω από τον υπολογιστή για παράδειγμα καλύτερα την ματ. Ποτε δεν εχω πισω μου φως και δεν δουλευω ποτε εξω. Σχεδον παντα ειμαι σε περιβαλλον αρκετα σκοτεινο, γι'αυτο μαλλον για glossy λεω...
soiramk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Τραγικα πολλα! Εγω παντως δεν τα δινω. Γιαυτο και λεω Applecare απο ebay... νομιζω βγαινει κατω απο 150... Έχεις δίκιο! Και αυτό μου φαίνεται καλή περίπτωση. Sent from my iPhone using Insomnia.app
fou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Έχεις δίκιο! Και αυτό μου φαίνεται καλή περίπτωση. Καλο!!! Σε ποσο καιρο απο την αγορα πρεπει να κανεις το Applecare;
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλο!!!Σε ποσο καιρο απο την αγορα πρεπει να κανεις το Applecare; σε λιγοτερο απο χρονο
fou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Χμμμμμμ..... (ειδικα το δευτερο link...) http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=376661 http://reviews.ebay.com/FAKE-APPLECARE-APPLE-CARE-A-warning-to-buyers_W0QQugidZ10000000011731235
ixthy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μάγκες προσέχτε τα fakes. Δεν μπορεί αυτοί να δίνουν το Applecare πιο φθηνά... Δλδ που το βρήκαν;
Cue Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μα απ' ότι φαίνεται δεν μπορούμε να τα προσέξουμε εφόσον υπάρχει πιθανότητα να σκάσει αργότερα. Και εγώ πήρα πριν κανα 2 εβδομάδες έκανε register όλα καλά αλλά για box να μου στείλει δε το συζητάει. Πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι ένα "Genius" είχε πει ότι αυτά που κυκλοφορούν ebay are fine. Ίσως τα αγοράζουν bulk από την Apple?
ixthy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Sorry φίλε Cue, αλλά η Apple που τα αγοράζει από τον εαυτό της με 0 κόστος γιατί να τα δίνει πιο ακριβά; Και τι δουλειά έχουν άλλοι μεσάζοντες να πουλάνε την εγγύηση της Apple; Αυτό το πράγμα πρώτη φορά το ακούω να γίνεται σε οποιαδήποτε εταιρεία... Είναι σα να λες: "Εεε κύριε Μήτσο από ebay. Φέρε μια εγγύηση της Apple καλά τυλιγμένη στη λαδόκολα γιατί είναι ακριβή να την πάρω από τα μαγαζιά!!!" Ή το άλλο: -"Μι 'γεια η τελεόραση κυρία Λουκρητία!!!" -"Ευχαριστώ κοπέλα μ' !" -"Καλή;;;" -"Νιιι απ' τον Κουτσόβουλο την πήραμνε! Είναι κι εγγυημέν' !" -"Σουβαρά;;; Και την εγγύηση από που την πήρατε;;;" -"Την εγγύηση την πήραμνε πουλύ φθηνά απούνα ψιλικό πίσου απ' την ηλεκτραγουρά!!! Μόνου που μπιρδεύτηκε του παληκάρ' και αντί της τηλεουράσεως, μας έδωκε την εγγύηση για του βίντεου της ίδιας μάρκας! Λες να πειράζ' ;;;" -"Μπααα κυρά Λουκρητία μ'... Άμα είναι από την ίδια μάρκα πιάν' ! Δε θα 'χεις ουδένα πρόβλημα! Άντε και καλουρίζικη!!!"
soiramk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Οπότε παιδιά άκυρο από eBay; Κάποιος που να το έχει αγοράσει παλιότερα να μας πει την εμπειρία του; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Palp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Και μία συζήτηση από το forum του macrumors σχετικά με το applecare και ebay. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=690859
soiramk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Κι ότι είχα αρχίσει να χαίρομαι με την ιδέα ότι θα την έβγαzα με 150$... Sent from my iPhone using Insomnia.app
fou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Και ξαναρωταω, ειναι καλη εναλακτικη η αγορα απο multirama ετσι ωστε να συνδιαστει με fixme (150€) ή δεν αξιζει...; Επι της ευκαιρίας χθες ειχα την ευκαιρια να δω ζωντανα την HR οθονη. Ειναι καταπληκτικη, αλλα δεν μου κανει. Για καθημερινη χρηση μου φανηκε κουραστικη. Οποιος την χρειαζεται παντως δεν νομιζω να το μετανιωσει, απλα αν μπορει ας δει πρωτα...
alexjm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Και ξαναρωταω, ειναι καλη εναλακτικη η αγορα απο multirama ετσι ωστε να συνδιαστει με fixme (150€) ή δεν αξιζει...;Επι της ευκαιρίας χθες ειχα την ευκαιρια να δω ζωντανα την HR οθονη. Ειναι καταπληκτικη, αλλα δεν μου κανει. Για καθημερινη χρηση μου φανηκε κουραστικη. Οποιος την χρειαζεται παντως δεν νομιζω να το μετανιωσει, απλα αν μπορει ας δει πρωτα... Ποιά από τις δύο HR οθόνες; Την glossy ή την matte; Γιατί προσανατολίζομαι να πάρω την HR matte..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.