konnak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Επίσης αφού η κακιά Apple δίνει μόνο 1 έτος εγγύησης, η καλή DELL πόσο δίνει; Από ότι βλέπω σε καταστήματα η Dell δίνει 2 έτη Για τον dell xps m1330 που πήρα μου έδωσε 2 χρόνια! [fail.jpg]
skiabox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μολις παρελαβα το 13αρι mac book pro απο αγγλια. Η 1η φορτιση ποσες ωρες πρεπει να ειναι παιδια? Αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο το laptop και το λαμπακι πορτοκαλι.
Costis321 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Kαι μενα που εχω το 13αρι η μπαταρια με εχει προβληματισει...! Εκανα calbirations αλλα και παλι γυρω στις 5 ωρες το πολυ..ισως το κουραζω παρα πολυ τι να πω.. ---------- Προσθήκη στις 15:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ---------- Μολις παρελαβα το 13αρι mac book pro απο αγγλια.Η 1η φορτιση ποσες ωρες πρεπει να ειναι παιδια? Αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο το laptop και το λαμπακι πορτοκαλι. εγω οταν πηρα το δικο μου δεν κρατηθηκα και το χρησιμοποιησα λιγο πριν το φορτισω. νομιζω θελει 8 με 12 ωρες. και μετα τα calibrations
skiabox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ενταξει το φωτακι εγινε πρασινο οποτε το ανοιξα κανονικα. Τωρα κατεβαζει 1gb updates!
ixthy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Από ότι βλέπω σε καταστήματα η Dell δίνει 2 έτη, εκτός και αν έχουν λάθος πληροφορίες τα online καταστηματα. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες των mbp χρησιμοποίησε τα για λίγες ώρες πάνω στα πόδια σου για να δεις πόσο ζεστά ή όχι είναι. Όλο το mbp είναι heatsink και ο άνθρωπος που το χρησιμοποιεί γίνεται heatsink επίσης. Με την apple γενικότερα υπάρχει μία λογική ότι ανακαλύψαμε την αμερική ή βρήκαμε το φως μας τώρα που γυρίσαμε σε Mac προϊόντα. Θα συμφωνήσω ότι ο σχεδιασμός τους είναι καλός και είναι ποιοτικά προϊόντα, με ακριβή τιμή όμως για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν και με περιορισμένες δυνατότητες όσον αφορά την γκάμα των προγραμμάτων που μπορείς να βρεις και να χρησιμοποιήσεις (και για αυτό υπάρχει και το boot camp). Και ουσιαστική διαφορά στη ευκολία χρήσης των Win7 και των MacOS δεν βλέπω. Φίλε έχω 2 mbp σπίτι και είμαι μια χαρά. Τα April 2010 είναι τα πιο κρύα laptop που έχω δει και είναι σαφώς καλύτερο από το mid 2008 που επίσης έχω. Και μιλάμε έχω το 17άρι το core i7. Όσον αφορά για την εγγύηση της DELL δεν ξέρω ποιος σας δίνει 2 χρόνια, αλλά η ίδια η DELL δίνει 1 έτος και είναι ξεκάθαρο από το site της. Εκτός αν η DELL δυσφημίζει τον ίδιο της τον εαυτό... Ορίστε και ένα link: http://www.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/deals/popular_laptops?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn&ref=hbn Εκεί στο τέλος 1 year basic plan δε λέει ρε παιδιά;;; Ή με εξαπατούν τα μάτια μου;;;
Palp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 To 17αρι έχει περισσότερο χώρο για καλύτερη ψύξη από ότι το 15άρι. Τα Mbp δεν έχουν κανένα vent και αναγκαστικά το κάτω μέρος γίνεται ψύκτρα για να διώξει την θερμότητα (που είναι τα πόδια σου συνήθως αν είσαι σε καναπέ/κρεβάτι). Το θέμα είναι πως συμπεριφέρεται το σύστημα ψύξης σε load καταστάσεις. Το link που έδωσες είναι για τις ΗΠΑ. Χθες πέρασα και από το Multirama και στα dell laptops που είδα είχε 2 χρόνια εγγύηση. Ίσως συμμορφώθηκαν στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής ένωσης;
Whiteyez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Το link που έδωσες είναι για τις ΗΠΑ. Χθες πέρασα και από το Multirama και στα dell laptops που είδα είχε 2 χρόνια εγγύηση. Ίσως συμμορφώθηκαν στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής ένωσης; Εγγύηση Εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά, η Dell σας εγγυάται ότι τα Προϊόντα με το Σήμα Dell δεν θα παρουσιάσουν ελαττώματα για διάστημα 12 μηνών από την παράδοση, ενώ τα ανταλλακτικά για διάστημα 90 ημερών από την τοποθέτηση. Είναι το νούμερο 7. http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/footer/terms?c=gr&cs=grdhs1&l=el&s=dhs&~lt=popup
soiramk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Παιδιά έχω σκοπό να πάρω το 15αρι από την Αμερική που πάω τέλος του μήνα και θα ήθελα να μου πείτε ποία είναι η καλύτερη διαδικασία για την 1η φόρτηση. Πρέπει να το χρησιμοποιήσω μέχρι να αδειάσει τελείως και μετά να το φορτήσω; Θέλω απλώς να το ανοίξω για να μην έχω πρόβλημα με τελωνεία κτλ. Δε θα χρειαστεί να το χρησιμοποίησω για κάτι. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Whiteyez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Το φορτίζει μέχρι να πάει 100% και μετά ότι λέει η μαμά. http://support.apple.com/kb/HT1490
soiramk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Το φορτίζει μέχρι να πάει 100% και μετά ότι λέει η μαμά. http://support.apple.com/kb/HT1490 Ok! Ευχαριστώ! Φαντάζομαι ότι δεν πειράζει να το ανοίξω' date=' απλώς για να το ''σετάρω'' για να φαίνεται χρησιμοποιημένο σε τυχόν έλεγχο και να κάνω την πρώτη φόρτιση Ελλάδα, έτσι; Sent from my iPhone using Insomnia.app
fou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μια ερωτηση για ενα θεμα που αναφερθηκε πιο πριν. Αν θελω να παρω Macbook pro απο πολυκαταστημα για να βαλω δοσεις και θελω BTO, θελουν προκαταβολη; Καποιος ειπε οτι θελουν. Ειναι κανονας για ολα αυτο; Επισης glossy ή antiglare; Εχω δει διχασμενες γνωμες σε φορουμς του εξωτερικου. Αν βεβαια θελουν προκαταβολη, τοτε παιρνω i5 2,4 SD και με τις υγειες μου... (παντως με ξενερωνει πολυ η τεραστια αναμονη για τα ΒΤΟ)
Whiteyez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ok! Ευχαριστώ!Φαντάζομαι ότι δεν πειράζει να το ανοίξω, απλώς για να το ''σετάρω'' για να φαίνεται χρησιμοποιημένο σε τυχόν έλεγχο και να κάνω την πρώτη φόρτιση Ελλάδα, έτσι; Sent from my iPhone using Insomnia.app Εννοείτε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μια ερωτηση για ενα θεμα που αναφερθηκε πιο πριν. Αν θελω να παρω Macbook pro απο πολυκαταστημα για να βαλω δοσεις και θελω BTO, θελουν προκαταβολη; Καποιος ειπε οτι θελουν. Ειναι κανονας για ολα αυτο; Επισης glossy ή antiglare; Εχω δει διχασμενες γνωμες σε φορουμς του εξωτερικου. Αν βεβαια θελουν προκαταβολη, τοτε παιρνω i5 2,4 SD και με τις υγειες μου...(παντως με ξενερωνει πολυ η τεραστια αναμονη για τα ΒΤΟ) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=358242&highlight=glossy
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Παιδιά έχω σκοπό να πάρω το 15αρι από την Αμερική που πάω τέλος του μήνα και θα ήθελα να μου πείτε ποία είναι η καλύτερη διαδικασία για την 1η φόρτηση.Πρέπει να το χρησιμοποιήσω μέχρι να αδειάσει τελείως και μετά να το φορτήσω; Θέλω απλώς να το ανοίξω για να μην έχω πρόβλημα με τελωνεία κτλ. Δε θα χρειαστεί να το χρησιμοποίησω για κάτι. Sent from my iPhone using Insomnia.app Ήρθε η ώρα;
fou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μια ερωτηση για ενα θεμα που αναφερθηκε πιο πριν. Αν θελω να παρω Macbook pro απο πολυκαταστημα για να βαλω δοσεις και θελω BTO, θελουν προκαταβολη; Καποιος ειπε οτι θελουν. Ειναι κανονας για ολα αυτο; Επισης glossy ή antiglare; Εχω δει διχασμενες γνωμες σε φορουμς του εξωτερικου. Αν βεβαια θελουν προκαταβολη, τοτε παιρνω i5 2,4 SD και με τις υγειες μου...(παντως με ξενερωνει πολυ η τεραστια αναμονη για τα ΒΤΟ) Τελικα θα απαντησω μονος μου, σε περιπτωση που ενδιαφερει καποιον. Θελουν πολυ μικρη προκαταβολη και για ΒΤΟ λενε 1 μηνα. Επισης μπορεις να βαλεις και επεκταση εγγυησης με 150 ευρω. Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω, μενουν δυο ερωτηματα: Glossy ή matte (διαβασα πολλα forum και το thread που μου εδωσε ο φιλος πιο πανω, και "γερνω" προς glossy), και επεκταση εγγυησης απο multirama ή Applecare απο ebay;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.