skiabox Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Στην ελλαδα δεν πουλαει κανεις? ---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:30 ---------- http://www.plaisio.gr/Furntiture/Bags--Cases/%CE%A4ravel-and-Luggage/Travel-Equipment/Sentio-Universal-Travel-Adaptor-840002.htm Αυτό κανει?
Palp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 - Το αλουμινιο ειναι εξαιρετικη επιλογη, ειναι απλα ζεστο και οχι καυτο οπως αλλα laptops. Στο κάτω μέρος της υπολογιστή, στο κέντρο κοντά στην οθόνη πραγματικά καίει με απλή χρήση (browsing με τα flash από τις διαφημίσεις). Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται αν παίζω και κανένα παιχνίδι ή βλέπω 1080p flash video. Το καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενθουσιασμός από μία νέα αγορά αλλά μην κάνουμε τέτοιες γενικεύσεις. Ποια είναι τα άλλα laptops που είναι καυτά σε idle; - 3 χρονια (με το αζημιωτο) worry-free εγγυηση. Worry free εγγύηση άν μένεις στην αμερική, για την ελλάδα δεν ξέρω πόσο worry-free είναι. Επίσης είναι απαραδεκτο να δίνει η apple μόνο 1 χρόνο εγγύησης και να χρειάζεται να πληρώσεις 350 ευρώ για άλλα δύο.
giorgos_k Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Παίδες, μπορεί κάποιος με MBP 13.3" να αναφέρει το current capacity της μπαταρίας του (μέσω του coconut app πχ). Ενός φίλου που το πήρε πριν λίγο καιρό έχει πέσει το health στο 94% περίπου και το capacity στα 5700mAh και με το ζόρι πατάει 6ωρο με ελάχιστη χρήση. Στη document σφυρίζουν αδιάφορα. Thx in advance
Loser Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 macbook 13,3 battery circles: 51 age: 9 months battery capacity: 92% σδφαδφσδαφσαδφ
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Παίδες, μπορεί κάποιος με MBP 13.3" να αναφέρει το current capacity της μπαταρίας του (μέσω του coconut app πχ). Ενός φίλου που το πήρε πριν λίγο καιρό έχει πέσει το health στο 94% περίπου και το capacity στα 5700mAh και με το ζόρι πατάει 6ωρο με ελάχιστη χρήση. Στη document σφυρίζουν αδιάφορα. Thx in advance μια χαρα ειναι το 6ωρο!! εγω εχω παντα 100% health (με τακτικα calibrations στο 15αρι) και με το ζορι πιανω 3,5 - 4 ωρες με χαλαρη χρηση!
giorgos_k Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 macbook 13,3battery circles: 51 age: 9 months battery capacity: 92% σδφαδφσδαφσαδφ Thx για την άμεση απάντηση. Συγκριτικά με του φίλου που δν είναι ούτε 2 μηνών, νομίζω οτι στο τελευταίο έπεσε νωρίς η απόδοση της μπαταρίας. Αν δείς πουθενά το capacity σου πόσταρέ το να τσεκάρουμε και νούμερα, thx και πάλι. μια χαρα ειναι το 6ωρο!! εγω εχω παντα 100% health (με τακτικα calibrations στο 15αρι) και με το ζορι πιανω 3,5 - 4 ωρες με χαλαρη χρηση! Λες?? Μα η Apple δηλώνει 10ωρο με 50% brightness, wifi και lite χρήση. Ένα 7ωρο τουλάχιστον δν θα έπρεπε να δούμε? Εσύ λες για τελευταίο MBP 15" ε?
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Λες?? Μα η Apple δηλώνει 10ωρο με 50% brightness, wifi και lite χρήση. Ένα 7ωρο τουλάχιστον δν θα έπρεπε να δούμε? για ριξε μια ματια εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380618 Εσύ λες για τελευταίο MBP 15" ε? δες την υπογραφη μου
giorgos_k Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 για ριξε μια ματια εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380618 δες την υπογραφη μου Doing! Να έλεγα οτι περνάει κ απαρατήρητη η υπογραφή με τέτοιο setup Thx for the info
Crizzt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Στο κάτω μέρος της υπολογιστή, στο κέντρο κοντά στην οθόνη πραγματικά καίει με απλή χρήση (browsing με τα flash από τις διαφημίσεις). Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται αν παίζω και κανένα παιχνίδι ή βλέπω 1080p flash video.Το καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενθουσιασμός από μία νέα αγορά αλλά μην κάνουμε τέτοιες γενικεύσεις. Ποια είναι τα άλλα laptops που είναι καυτά σε idle; Worry free εγγύηση άν μένεις στην αμερική, για την ελλάδα δεν ξέρω πόσο worry-free είναι. Επίσης είναι απαραδεκτο να δίνει η apple μόνο 1 χρόνο εγγύησης και να χρειάζεται να πληρώσεις 350 ευρώ για άλλα δύο. Φιλτατε δε κανω καμια γενικευση, ουτε ειμαι σημερινος στην αγορα λαπτοπς. Γι'αυτο σε παρακαλω τα περι ενθουσιασμου ασ'τα στην ακρη. Εχουν περασει απο τα χερια μου ουκ ολιγα και τα περισσοτερα ηταν καυτα στο idle μετα απο μερικες ωρες λειτουργιας. Συγκρινω με Siemens, Dell, Toshiba που ειχα κατα καιρους και ηταν χειροτερα σε αυτο τον τομεα (καυτα ακομα και στις γωνιες που ακουμπανε οι καρποι) και με HP, IBM που ηταν ικανοποιητικα. Φυσικα κανω γενικευση γιατι δεν εχω κατσει να μετρησω θερμοκρασιες. Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ μου ειναι οτι ειναι πιο κρυο και οτι το αλουμινιο βοηθαει σε αυτο το τομεα γιατι απαγει θερμοτητα καλυτερα απο το πλαστικο. Ειναι worry-free αν στη χωρα που μενεις εχει Apple Store. ΟΚ τωρα; Απαραδεκτο δεν ειναι γιατι η Apple και η καθε Apple ειναι εταιρια και οπως ολες οι εταιριες θελουν να βγαλουν λεφτα. Αν νομιζεις οτι αξιζει τα λεφτα του, τα δινεις, αλλα πρεπει να το δεις συνολικα το θεμα. Π.χ. εμενα μου αρεσει που δε σου δινει υποχρεωτικα adaptors, cases, και ξερω γω τι αλλο, που θα ανεβαζαν (και αλλο) τη τιμη. Κουβεντα να γινεται...
haHa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ μου ειναι οτι ειναι πιο κρυο και οτι το αλουμινιο βοηθαει σε αυτο το τομεα γιατι απαγει θερμοτητα καλυτερα απο το πλαστικο. Γενικοτερα μιλωντας, ακριβως επειδη το αλουμινιο απαγει καλυτερα την θερμοτητα, το αλουμινενια λαπτοπ ειναι πιο ζεστα στην επαφη. Αυτο ειναι απλη φυσικη. Ειδικοτερα τωρα, τα macbook pro εδω και χρονια ειναι απο τα πιο ζεστα premium λαπτοπ συμφωνα με μετρησεις εγκυρων sites. (ενας λογος ειναι οτι προτιμαει να ειναι αθορυβα και ετσι γυρνανε αργα οι ανεμιστηρες σε βαρος της θερμοκρασιας)
Palp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δηλαδή το δικό σου mbp δεν είναι καυτό στο σημείο κάτω από το cpu ακόμα και σε idle; Γιατί το δικό μου σε επαφή με γυμνό δέρμα δεν μπορείς να το αφήσεις πάνω από 1 δευτερόλεπτο. Και για την εγγύηση φυσικά μιλάω για την Ελλάδα και για την ευρωπαϊκή ένωση με το 1 έτος που δίνει. Και νομίζω ότι και άλλες εταιρίες, όπως η dell, έχουν worry free εγγύηση, δεν είναι αποκλειστικότητα της apple.
ixthy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Όχι ρε παιδιά ψέματα λέει το παιδί! Έτσι για να σας παραπλανήσει! Επίσης αφού η κακιά Apple δίνει μόνο 1 έτος εγγύησης, η καλή DELL πόσο δίνει;
Palp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Από ότι βλέπω σε καταστήματα η Dell δίνει 2 έτη, εκτός και αν έχουν λάθος πληροφορίες τα online καταστηματα. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες των mbp χρησιμοποίησε τα για λίγες ώρες πάνω στα πόδια σου για να δεις πόσο ζεστά ή όχι είναι. Όλο το mbp είναι heatsink και ο άνθρωπος που το χρησιμοποιεί γίνεται heatsink επίσης. Με την apple γενικότερα υπάρχει μία λογική ότι ανακαλύψαμε την αμερική ή βρήκαμε το φως μας τώρα που γυρίσαμε σε Mac προϊόντα. Θα συμφωνήσω ότι ο σχεδιασμός τους είναι καλός και είναι ποιοτικά προϊόντα, με ακριβή τιμή όμως για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν και με περιορισμένες δυνατότητες όσον αφορά την γκάμα των προγραμμάτων που μπορείς να βρεις και να χρησιμοποιήσεις (και για αυτό υπάρχει και το boot camp). Και ουσιαστική διαφορά στη ευκολία χρήσης των Win7 και των MacOS δεν βλέπω.
gRim Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Όχι ρε παιδιά ψέματα λέει το παιδί! Έτσι για να σας παραπλανήσει!Επίσης αφού η κακιά Apple δίνει μόνο 1 έτος εγγύησης, η καλή DELL πόσο δίνει; Για τον dell xps m1330 που πήρα μου έδωσε 2 χρόνια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.