Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια χαρα φαινεται απο pixmania!

Βασικά σκεφτόμουνα για το 13αρι αλλα επειδη το θελω για development πιστευω οτι ειναι καλυτερα να παω στο 15αρι για να ειναι πιο ξεκουραστο στην χρηση για πολλες ωρες.

Δημοσ.
Βασικά σκεφτόμουνα για το 13αρι αλλα επειδη το θελω για development πιστευω οτι ειναι καλυτερα να παω στο 15αρι για να ειναι πιο ξεκουραστο στην χρηση για πολλες ωρες.

Εναι ρε, αξιζει τα παραπανω χρηματα.

Δημοσ.

To amazon τι μεταφορικα εχει?

Πως στελνει τετοια πραγματα αξιας οπως τα laptops?

Με απλο ταχυδρομειο?

1683 euro μου το βγαζει το σύνολο το amazon.co.uk

Τα μεταφορικά είναι 7-8 λίρες και το στέλνουν με UPS. Το δικό μου έκανε 2 εργάσιμες να έρθει (με Σ/Κ στη μέση).

Από ότι το υπολογίζω θα σου βγει γύρω στα 1630 ευρώ με τη σημερινή τιμή.

Δημοσ.

Παίδες έχω και εγώ το macbook pro 13 της καινούργιας σειράς.

Αγόρασα απο το ebay ενα καλώδιο minidisplay σε hdmi καλώδιο...με 10 ευρώ.Είναι αυτο εδώ:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250632258956

Σήμερα το δοκίμασα και δεν μπορώ να συνδεθώ.Το δοκίμασα σε μια LG 27' και κανει ενα blink(τρεμοπαιγμα) και δεν γίνεται τπτ.Δεν την αναγνωρίζει το macbook.Γνωρίζετε τι μπορει να συμβαίνει?Έχει κανείς αλλος το ίδιο πρόβλημα?

Μολις εστειλα και mail στον πωλητή!

Δημοσ.
Παίδες έχω και εγώ το macbook pro 13 της καινούργιας σειράς.

Αγόρασα απο το ebay ενα καλώδιο minidisplay σε hdmi καλώδιο...με 10 ευρώ.Είναι αυτο εδώ:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=250632258956

Σήμερα το δοκίμασα και δεν μπορώ να συνδεθώ.Το δοκίμασα σε μια LG 27' και κανει ενα blink(τρεμοπαιγμα) και δεν γίνεται τπτ.Δεν την αναγνωρίζει το macbook.Γνωρίζετε τι μπορει να συμβαίνει?Έχει κανείς αλλος το ίδιο πρόβλημα?

Μολις εστειλα και mail στον πωλητή!

Σήμερα έλαβα την απάντηση απο τον πωλητή.Είναι αυτή:

Dear Buyer,

How are you? for this cable, because there is IC chipset inside, So you need connect your macbook to your TV correctly, If you are using apple

original operate system, the cable will be found automatically, however if you are using windows system on macbooks, you need to adjust your graphic

card, you could search how to use this cable also from internet.

Pls try again, if you still have problems, pls email me.

thank you!

Να πώ εδώ οτι το έδωσα και σε ένα φίλο το καλώδιο να το δοκιμάσει και αυτός με το macbook του και την tv του και εκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.Μια λάμψη στην οθόνη με το που συνδέεις το καλώδιο και μετά τπτ...σαν να μην τη "βλέπει" την οθόνη.

Ξενέρωσα ρε γμτ..:-(

Δημοσ.
Όταν συνδέεις την εξωτερική οθόνη, έχεις το macbook στο ρεύμα;

Οχι οταν δοκιμασα 2 macbook κανενα δεν ηταν στο ρευμα...ουτε το δικο μου(mid 2010) ουτε του φίλου μου(late 2009).Γιατι ρωτάς ομως?Παίζει ρόλο?

Δημοσ.

Ναι από ότι φαίνεται παίζει ρόλο. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν συνέδεσα πρώτη φορά το macbook (late 2008) σε εξωτερική οθόνη και αρχικά νόμιζα κ εγώ οτι φταίει ο αντάπτορας που είχα αγοράσει από το ebay. Αλλά μετά από λίγο ψάξιμο διαπίστωσα ότι η Apple θέλει να έχουμε το laptop συνδεδεμένο στο ρεύμα όταν το συνδέουμε σε εξωτερική οθόνη. Δοκίμασε το και λογικά θα δουλέψει.

Δημοσ.
Ναι από ότι φαίνεται παίζει ρόλο. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν συνέδεσα πρώτη φορά το macbook (late 2008) σε εξωτερική οθόνη και αρχικά νόμιζα κ εγώ οτι φταίει ο αντάπτορας που είχα αγοράσει από το ebay. Αλλά μετά από λίγο ψάξιμο διαπίστωσα ότι η Apple θέλει να έχουμε το laptop συνδεδεμένο στο ρεύμα όταν το συνδέουμε σε εξωτερική οθόνη. Δοκίμασε το και λογικά θα δουλέψει.

Aυτο ισχύει για τα παλαιότερα μάλλον laptop διότι στο δικό μου 2010 μοντέλο δεν ισχύει αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, από Ελλάδα ποιο κατάστημα προσφέρει built-to-order online, για να τσεκάρω τιμές; Βρήκα από Αγγλία, επίσημο aplestore σαν φοιτητής για το 15", 2.4ghz:

1) απλό: £1288

2) 500GB Serial ATA Drive @ 7200 rpm στα £1392

3) high resolution matte οθόνη £1392 again

4) 2+3 μαζί £1495

Έχει πάρει κανενός το μάτι φτηνότερη τιμή;

Δημοσ.

Σε mbp 15 june 09 για να το δουλέψω με κλειστή οθόνη σε εξωτερική με αντάπτορα mini dp --> dvi πρέπει να το έχω στο ρεύμα (δυστυχώς)

Δημοσ.

Να διευκρινίσω οτι κ εγώ μιλούσα για κλειστή οθόνη. Δηλ. :

-κλειστή οθόνη macbook(late 2008 unibody) με συνδεδεμένη εξωτερική(mdp->dvi) χρειάζεται ρεύμα.

-ανοιχτή οθόνη macbook με συνδεδεμένη εξωτερική,δηλ extended desktop, ΔΕΝ χρειάζεται ρεύμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...