zenso Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Εκανα παραγγελία για ενα build to order 17" και θέλουν 40 μέρες περίπου να το παραδώσουν! έχεις κανείς εμπειρία απο την iSquare σε build to order ? Τόσο θέλουν; Παρέλαβα το δικό μου bto 15'' σε 17 μέρες, ενώ ήμουν και Κρήτη. Μου είχαν πει πως θα έρθει σε τουλάχιστον 25-30,άρα ποτέ δε ξέρεις.
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 παιδια, τα 2 13αρια εχουν διαφορες μεταξυ τους? Σκεφτομαι να παρω το ´μικρο´ αλλα για πειτε και εσεις αποψεις... Και μια 2η ερωτηση: οι C2D (που εχουν τα 13αρια) εχουν μεγαλη διαφορα απο τον i5/i7 (που εχει το 15αρι)........ Εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω. Γιατι αν παρω το 13αρι με σχετικα παλια τεχνολογια (βλεπε C2D) σε 3 μηνες θα βγει καινουριο και σκεφτομαι αν αξιζει να περιμενω ή να παω στο 15αρι για τον πιο προσφατο τεχνολογικα επεξεργαστη. τι λετε ?? αν πας για 13αρι τοτε σιγουρα παρε το φθηνο! τα 300 ευρω παραπανω που ζητανε για 0.26 ghz και 80 gb σκληρο δεν αξιζουν για μενα... για τωρα εισαι μια χαρα και με το c2d αλλα θα αναγκαστεις να το αλλαξεις σε 1-2 χρονια το πολυ ενω με το i5/i7 θα εισαι ανετος για παραπανω καιρο... αναλογα βεβαια τι προγραμματα χρησιμοποιεις/ θα χρησιμοποιησεις
koumis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δεν προοριζεται για κατι ιδιατερα απαιτητικο αλλα μου τη σπαει γιατι περιμενα την ανανεωση απο τον Δεκεμβριο και τωρα η πρεπει να συμβιβαστω η πρεπει να ΞΑΝΑ-περιμενω (μιας και προτιμω το 13αρι) ενας Θεος ξερει μεχρι ποτε.....Τουλαχιστον μεχρι τα φετινα Χριστουγεννα !!!!! Απ'την αλλη σκεφτομαι μηπως υπερβαλλω και ειμαι ok με τον C2D για 4-5 χρονια (τοσο σκοπευω να τον κρατησω μιας και ειναι τσιμπημενες οι τιμες) αφου κυριως το θελω για Internet, συγγραφη-αναγνωση παρουσιασεων και εργασιων, ταινιες και τα υπολοιπα γνωστα!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δεν προοριζεται για κατι ιδιατερα απαιτητικο αλλα μου τη σπαει γιατι περιμενα την ανανεωση απο τον Δεκεμβριο και τωρα η πρεπει να συμβιβαστω η πρεπει να ΞΑΝΑ-περιμενω (μιας και προτιμω το 13αρι) ενας Θεος ξερει μεχρι ποτε.....Τουλαχιστον μεχρι τα φετινα Χριστουγεννα !!!!! Απ'την αλλη σκεφτομαι μηπως υπερβαλλω και ειμαι ok με τον C2D για 4-5 χρονια (τοσο σκοπευω να τον κρατησω μιας και ειναι τσιμπημενες οι τιμες) αφου κυριως το θελω για Internet, συγγραφη-αναγνωση παρουσιασεων και εργασιων, ταινιες και τα υπολοιπα γνωστα!!! αφου προσφατα βγηκανε τελη απριλιου αν θυμαμαι καλα... πιστευω χαλαρα μεχρι τον φλεβαρη δεν προκειται να δεις ανανεωση... για τις εργασιες που θες ειναι μια χαρα ο C2D ετσι κιαλλιως στα επομενα 4,5 χρονια που λες θα δεις πολλες ανανεωσεις και με αυτο το σκεπτικο δεν υπαρχει καταλληλη στιγμη για αγορα... επισης καλο θα ηταν να μην κοιτας μονο τον επεξεργαστη καθως μεγαλο ρολο στην ταχυτητα παιζουν και η Ram και ο σκληρος δισκος... στα επομενα χρονια που θα εχουν πεσει και οι τιμες των SSD θα του βαλεις ενα (η αλλαγη ειναι αρκτεα ευκολη) και θα πεταει!
koumis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Σωστο αυτο που λες και εγω της ιδιας αποψης ειμαι. Αλλα τωρα μιλαμε οτι θα παμε σε αλλη τεχνολογια.... Δεν κολλαω γενικα σε μικροπραγματα αλλα αυτη νομιζω ειναι μια σημαντικη βελτιωση που αν γινει θα εχει μεγαλη διαφορα..... Ποτε δεν κυνηγησα την τεχνολογια αλλα φροντιζω να κανω αγορες που να κρατησουν σε βαθος χρονου. Για αυτο και δεν ξερω τι να κανω..... Πφφφφ!!!!!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σωστο αυτο που λες και εγω της ιδιας αποψης ειμαι. Αλλα τωρα μιλαμε οτι θα παμε σε αλλη τεχνολογια....Δεν κολλαω γενικα σε μικροπραγματα αλλα αυτη νομιζω ειναι μια σημαντικη βελτιωση που αν γινει θα εχει μεγαλη διαφορα..... Ποτε δεν κυνηγησα την τεχνολογια αλλα φροντιζω να κανω αγορες που να κρατησουν σε βαθος χρονου. Για αυτο και δεν ξερω τι να κανω..... Πφφφφ!!!!!!! εννοεις οοοοοοοοοταν μπει i5 στο 13αρι?? καλο πασχα!
koumis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ΑΛΗΘΩΣ !!! Ενταξει και i3 καλα ειναι....Κατι τελος παντων νεοτερο απο τους C2D !!
alexjm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ΑΛΗΘΩΣ !!! Ενταξει και i3 καλα ειναι....Κατι τελος παντων νεοτερο απο τους C2D !! Δεν . . Εάν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις κάμποσες σελίδες πίσω, θα δεις ότι λέγαμε πως ο Steve Jobs είχε πει ότι δεν έβαλε i3 ή i5 στα 13" για λόγους αυτονομίας. Οπότε μην περιμένεις άδικα, ή πάρε το 13" με core duo ή 15" με i5..
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Υπάρχει πιο φθηνή τιμή χώρις τελωνείο απο αυτη ? http://www.amazon.co.uk/MacBook-15inch-GeForce-Graphics-battery/dp/B003H05K0A/ (1561 euro μετά την μετατροπή από λίρα σε ευρώ) ---------- Προσθήκη στις 11:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:15 ---------- Εντωμεταξύ μου έβγαλε και ένα λάθος το amazon.co.uk Δεν κάνει delivery ελλάδα?! ---------- Προσθήκη στις 11:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ---------- Επισης μια ακομα ερώτηση.Με το ρεύμα τι γίνεται?Τα μοντέλα που έρχονται ελλάδα έχουν αλλο μετασχηματιστη?
giorgos_k Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 [/color]Επισης μια ακομα ερώτηση.Με το ρεύμα τι γίνεται?Τα μοντέλα που έρχονται ελλάδα έχουν αλλο μετασχηματιστη? Ίδιο μετασχηματιστή, διαφορετικό βύσμα. Με έναν αντάπτορα απο UK/US σε EU κάνεις δουλειά. Στο ebay μπορείς να βρείς και τα ανταπτοράκια που κουμπώνουν πάνω στο φορτιστή(με το καλώδιο ή χωρίς) σε ότι έκδοση θές(UK/US/EU κλπ)
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ελαχιστα πιο φθηνο ειναι αυτο: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-4GHz-2-4-GHz-15-Intel-Core-i5-/390210059959?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_Apple_Laptops_ET&hash=item5ada54feb7 (dispatch απο UK, αρα δεν εχεις θεμα τελωνειου) Η διαφορα ειναι πολυ μικρη ομως , οποτε καλυτερα να προτιμησεις το amazon. Με το ρευμα δεν θα εχεις προβλημα, απλα θα αγορασεις ενα μετατροπεα 2-3 ευρω απο αγγλικη σε ελληνικη(ευρωπαικη) πριζα.
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ελα παικτη.Ολα καλα?[offtopic]Σου χρωσταω και κατι πραγματακια εσενα.[/offtopic] 50 λιρες μεταφορικα εχει ο τυπας απο το ebay. To amazon τι μεταφορικα εχει? Πως στελνει τετοια πραγματα αξιας οπως τα laptops? Με απλο ταχυδρομειο? ---------- Προσθήκη στις 12:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ---------- 1683 euro μου το βγαζει το σύνολο το amazon.co.uk ---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- Εντωμεταξυ το pixmania εχει πιο φθηνο τον 500αρη σκληρο απο τον 320. http://www.pixmania.gr/gr/gr/06468786/art/apple/macbook-pro-mc372ll-a-aaa.html 1679 ευρώ
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 [/color]Εντωμεταξυ το pixmania εχει πιο φθηνο τον 500αρη σκληρο απο τον 320. http://www.pixmania.gr/gr/gr/06468786/art/apple/macbook-pro-mc372ll-a-aaa.html 1679 ευρώ ετσι κιαλλιως πρεπει να αλλαχτει με εναν 7200 ειναι must!!
alexjm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ελα παικτη.Ολα καλα?[offtopic]Σου χρωσταω και κατι πραγματακια εσενα.[/offtopic] 50 λιρες μεταφορικα εχει ο τυπας απο το ebay.To amazon τι μεταφορικα εχει? Πως στελνει τετοια πραγματα αξιας οπως τα laptops? Με απλο ταχυδρομειο? ---------- Προσθήκη στις 12:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ---------- 1683 euro μου το βγαζει το σύνολο το amazon.co.uk ---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- Εντωμεταξυ το pixmania εχει πιο φθηνο τον 500αρη σκληρο απο τον 320. http://www.pixmania.gr/gr/gr/06468786/art/apple/macbook-pro-mc372ll-a-aaa.html 1679 ευρώ Τσέκαρε, γιατί παίζει να μην το στέλνει Ελλάδα το AMAZON.co.uk:whistle:
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Στέλνει το amazon αλλά κοιτάξτε να διαλέξετε σαν πωλητή το amazon και όχι κάποιο από τα άλλα καταστήματα που υπάρχουν μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.