Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ παιδιά ευχαριστωωωωω άρα το παίρνω από Αμερική και περνάω το ελληνικό λειτουργικό από το λινκ!!! All hail apple!!!!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οκ παιδιά ευχαριστωωωωω άρα το παίρνω από Αμερική και περνάω το ελληνικό λειτουργικό από το λινκ!!! All hail apple!!!!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

όταν θα το πάρεις (με το καλό) πριν περάσεις το εξελληνισμένο μενού, ψάξε λίγο εδώ για να δεις τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα αυτής της κίνησης.

Μέχρι τότε,

be good.

Δημοσ.

το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το vmware με πλήρως φορτωμένα xp sp3 απαιτούν 1.21 GB μνήμης.Δεν είναι και λίγο... Οπότε εγώ στην θέση σου θα σκεφτόμουν boot camp απ΄ευθείας.

Δημοσ.
Αν μου φερουν macbook απο αμερικη τι παιζει με την εγγυηση? Ισχυει κανονικα στην ελλαδα?

δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Άλλωστε μια εγγύηση δε προϋποθέτει να το πας στο μαγαζί ή στην χώρα που το πήρες... Γιατί δε παίρνεις την Apple να ρωτήσεις;

Δημοσ.

Η ταχυτητα του i7 σπερνει πολυ αισθητη η διαφορα με το G5 που ειχα και φανταζομαι μολις μπει και ο ssd η εστω ο seagate ο hybrid θα δωσει πολυ παραπανω .

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια αντιστοιχη διαφανη θηκη για το καινουργιο το 17αρι ή γενικα διαφορες προτασεις για προστασια κατα προτιμησει διαφανη λυση ?

crystal-hard-plastic-case-cover-for-new-macbook-pro-133-xs0099090915c.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...