Argirisdel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Οκ παιδιά ευχαριστωωωωω άρα το παίρνω από Αμερική και περνάω το ελληνικό λειτουργικό από το λινκ!!! All hail apple!!!! Sent from my iPod touch using Insomnia.app
alexioualexios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Οκ παιδιά ευχαριστωωωωω άρα το παίρνω από Αμερική και περνάω το ελληνικό λειτουργικό από το λινκ!!! All hail apple!!!! Sent from my iPod touch using Insomnia.app όταν θα το πάρεις (με το καλό) πριν περάσεις το εξελληνισμένο μενού, ψάξε λίγο εδώ για να δεις τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα αυτής της κίνησης. Μέχρι τότε, be good.
alexioualexios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το vmware με πλήρως φορτωμένα xp sp3 απαιτούν 1.21 GB μνήμης.Δεν είναι και λίγο... Οπότε εγώ στην θέση σου θα σκεφτόμουν boot camp απ΄ευθείας.
stergi17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αν μου φερουν macbook απο αμερικη τι παιζει με την εγγυηση? Ισχυει κανονικα στην ελλαδα?
alexioualexios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αν μου φερουν macbook απο αμερικη τι παιζει με την εγγυηση? Ισχυει κανονικα στην ελλαδα? δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Άλλωστε μια εγγύηση δε προϋποθέτει να το πας στο μαγαζί ή στην χώρα που το πήρες... Γιατί δε παίρνεις την Apple να ρωτήσεις;
Tablet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Η ταχυτητα του i7 σπερνει πολυ αισθητη η διαφορα με το G5 που ειχα και φανταζομαι μολις μπει και ο ssd η εστω ο seagate ο hybrid θα δωσει πολυ παραπανω .
skiabox Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παιδια το πλαισιο φερνει macbookpro χωρις ελληνικα πανω στα πληκτρα?
skiabox Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δηλαδη δε μπορεις να ζητησεις αγγλικο πληκτρολογιο μόνο αν θελεις?
Tablet Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια αντιστοιχη διαφανη θηκη για το καινουργιο το 17αρι ή γενικα διαφορες προτασεις για προστασια κατα προτιμησει διαφανη λυση ?
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εσύ μου ήρθες στο μυαλό μου μόλις είδα την θήκη...
giorgos_k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια αντιστοιχη διαφανη θηκη για το καινουργιο το 17αρι ή γενικα διαφορες προτασεις για προστασια κατα προτιμησει διαφανη λυση ? http://www.speckproducts.com/products/by_device
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.