S2Katana Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Mου ήρθε το θηριάκι i7. Πραγματικά πολύ γρηγορότερο από το 2.8GHz, και δεν έχω προλάβει να βάλω επάνω τον 7200. Ούτε ζέσταινεται πολύ, γύρω στους 50-55 παιζει με χρήση νετ.
haHa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Mου ήρθε το θηριάκι i7. Πραγματικά πολύ γρηγορότερο από το 2.8GHz, και δεν έχω προλάβει να βάλω επάνω τον 7200. Ούτε ζέσταινεται πολύ, γύρω στους 50-55 παιζει με χρήση νετ. Με γεια! Ασχετα απο τις θερμοκρασιες που γραφει το istat, δεν ειναι ενοχλητικο στα μπουτια-γονατα αν το χρησιμοποιεις καμμια ωρα σε surfing με flash ε? Φανταζομαι θα ζεσταινεται λιγο, αλλα οχι σε σημειο που να μην αντεχεις να το εχεις στα ποδια σου.
S2Katana Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Xμ, θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Αν και αν κρίνω από το προηγούμενο, με flash ανέβαζε 80αρια, οπότε το i7 θα ψήνεται λογικά. Σε ευχαριστώ.
Costis321 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια εγω που μαλλον θα παρω το 13αρι, μου ειπαν οτι βγαινει και με i5 :/ Και κατι που με προβληματιζει ειναι οτι πολυ λενε οτι αν κατεβαζεις προγραμματα τυπου Limewire για να κατεβαζεις δωρεαν τραγουδια κανει κακο στον μακ. Αν ειναι να βασιζομαι στα itunes πρεπει να δινω μια περιουσια αν θελω να κατεβαζω συχνα τραγουδια και ταινιες. Τι κανετε ολοι εσεις που εχετε μακ και δεν θελετε να πληρωνεται αυτα που κατεβαζετε?
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια εγω που μαλλον θα παρω το 13αρι, μου ειπαν οτι βγαινει και με i5 :/ Και κατι που με προβληματιζει ειναι οτι πολυ λενε οτι αν κατεβαζεις προγραμματα τυπου Limewire για να κατεβαζεις δωρεαν τραγουδια κανει κακο στον μακ. Αν ειναι να βασιζομαι στα itunes πρεπει να δινω μια περιουσια αν θελω να κατεβαζω συχνα τραγουδια και ταινιες. Τι κανετε ολοι εσεις που εχετε μακ και δεν θελετε να πληρωνεται αυτα που κατεβαζετε? οχι δεν βγαινει με i5 το 13αρι!! ποιος το ειπε αυτο?? και δεν μιλαμε εδω μεσα για παρανομα προγραμματα και υλικο...!!
alexioualexios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια εγω που μαλλον θα παρω το 13αρι, μου ειπαν οτι βγαινει και με i5 :/ Και κατι που με προβληματιζει ειναι οτι πολυ λενε οτι αν κατεβαζεις προγραμματα τυπου Limewire για να κατεβαζεις δωρεαν τραγουδια κανει κακο στον μακ. Αν ειναι να βασιζομαι στα itunes πρεπει να δινω μια περιουσια αν θελω να κατεβαζω συχνα τραγουδια και ταινιες. Τι κανετε ολοι εσεις που εχετε μακ και δεν θελετε να πληρωνεται αυτα που κατεβαζετε? μαύρη σημαία με σήμα την νεκροκεφάλα. ---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ---------- Xμ, θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Αν και αν κρίνω από το προηγούμενο, με flash ανέβαζε 80αρια, οπότε το i7 θα ψήνεται λογικά. Σε ευχαριστώ. μεγειά σου. εγώ θέλω να μου πεις το lag που έχει ο επεξεργαστής στο boost αν φαίνεται πάρα πολύ με τον 5400.
xvagos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Macbook Pro 13'' 2,4Ghz για developing προγραμμάτων ipad κυρίως και λίγο για Steam με Valve gaming. Μετά από λίγο ψάξιμο νομίζω είναι το καλύτερο μοντέλο απόδοση/τιμή με περίπου 1240€ από Ελλάδα. Θα έπαιρνα iMac 21'' με τα ίδια χρήματα αλλά θέλω να το μεταφέρω όπου πηγαίνω και η κάρτα του δεν "παίζει" με την μεγάλη ανάλυση των 1920 για gaming. Τι προτείνεται;
alexioualexios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τι εννοείς boost? Thanks. διάβαζα ότι όταν κάνει το turbo boost για τους εικονικούς επεξεργαστές, υπάρχει ένα lag. μικρό αν έχεις πολύ καλό SSD. και για αυτό σχολιάζανε ότι είναι θεωρητικά πολύ καλή η τεχνολογία του αλλά πρακτικά δε μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως σε συστήματα με δίσκους περιστροφής και μικρές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μιας και αυτό που "ταπώνει" τις επιδόσεις είναι τα περιφερειακά του. Για αυτό σε ρωτάω αν σε κάποιο βαρύ παιχνίδι ή σε κάποια εφαρμογή παρατήρησες το lag. κάτι παρόμοιο με αυτό το παιχνίδι [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ercTcaZNv2s[/ame] ο τυπάς τα τρέχει όλα στο φουλ αλλά έχει περιστρεφόμενο σκληρό. Ίσως να είναι και πρόβλημα στο σύστημα του αλλά είναι θεαματικό το lag.
Tablet Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Απο θεμα φορητοτητας οπως και να το κανουμε το lap top ειναι ποιο βολικο..Αλλα υπαρχει αυτη η τσαντα που βαζεις τον imac σου μαζι με τα ασυρματα σου και θελεις μονο ενα καλωδιο ρευματος για να δουλεψεις..Απο θεμα καρτας το imac ειναι σαφως καλυτερο..Παντως υπαρχει μια λυση. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=AF_l7mLLXWs[/ame]
S2Katana Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 @alexioualexios, δεν είναι θέμα HDD, είναι θέμα συστήματος και χαμηλών fps.
alexioualexios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 XAxXAxaxXxaXAXaXa καλά δε παίζει αυτό... μόνο εάν έχεις αυτοκίνητο ή έχεις τηλεφωνήσει σε ταξί μπορείς να το κουβαλάς... σόρυ παιδιά αλλά γέλασα αρκετά... μου θύμισε αμαν teleshopping... ---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:39 ---------- @alexioualexios, δεν είναι θέμα HDD, είναι θέμα συστήματος και χαμηλών fps. όπως και να το κάνεις ένας περιστρεφόμενος σκληρός μειώνει τις αποδόσεις. όχι για το σύστημα του τυπά αλλά γενικά.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Macbook Pro 13'' 2,4Ghz για developing προγραμμάτων ipad κυρίως και λίγο για Steam με Valve gaming. Μετά από λίγο ψάξιμο νομίζω είναι το καλύτερο μοντέλο απόδοση/τιμή με περίπου 1240€ από Ελλάδα. Θα έπαιρνα iMac 21'' με τα ίδια χρήματα αλλά θέλω να το μεταφέρω όπου πηγαίνω και η κάρτα του δεν "παίζει" με την μεγάλη ανάλυση των 1920 για gaming. Τι προτείνεται; στον iMac η 9400 η οποια ειναι πιο αδυναμη απο την 320 παιζει 1920 χωρις το παραμικρο κολληματακι...!!!! :-D αν και δεν νομιζω να ειναι θεμα μονο καρτας γραφικων...
Tablet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μολις χθες ελαβα το 17αρι που τοσο καιρο περιμενα..Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ξεχνας απλα να το φορτισεις η μπαταρια του κραταει απειρες ωρες η mattte οθονη τα σπαει και συναγωνιζεται λιγο με την led cinema στην φωτεινωτητα.Απο ταχυτητες του i7 δεν εχω feedback ακομα και οσο αφορα τις θερμοκρασιες με χρηση μονο net και itunes φτανουν τους 69 βαθμους .Σε full load δεν εχω checαρι ακομα τιποτα.Απλα πιστευω πως θα χρειαστει ενα coolbook ειδικα τωρα το καλοκαιρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.