Costis321 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καλα δεν νομιζω οτι επηγει να αλλαξω σκληρο...μπορει να το παρω και να αλλαξω αργοτερα.. Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι ο πιο αργος επεξεργαστης και το αν θα μπορω να βλεπω αξιοπρεπως ενα DVD χωρις σκατα ποιοτητα.
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καλα δεν νομιζω οτι επηγει να αλλαξω σκληρο...μπορει να το παρω και να αλλαξω αργοτερα.. Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι ο πιο αργος επεξεργαστης και το αν θα μπορω να βλεπω αξιοπρεπως ενα DVD χωρις σκατα ποιοτητα. χαχαχα οχι DVD 1080p σηκωνει!!:-D επισης δεν υπαρχει matte για 13αρι
equalizer43 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Απ' ό,τι είδα η μόνη διαφορά λειτουργικά στα νέα macbook σε σχέση με τα παλιά είναι στο trackpad, στο momentum scrolling. Το scrolling δηλαδή που έχει το magic mouse όταν κινείς το δάχτυλο σου πιο απότομα, το scrolling αποκτά επιτάχυνση. Αυτό δεν υπάρχει στο δικό μου macbook pro του 2009. Είναι θέμα software - ξέρει κανείς αν γίνεται να μπει με κάποιο κόλπο;
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Απ' ό,τι είδα η μόνη διαφορά λειτουργικά στα νέα macbook σε σχέση με τα παλιά είναι στο trackpad, στο momentum scrolling. Το scrolling δηλαδή που έχει το magic mouse όταν κινείς το δάχτυλο σου πιο απότομα, το scrolling αποκτά επιτάχυνση. Αυτό δεν υπάρχει στο δικό μου macbook pro του 2009. Είναι θέμα software - ξέρει κανείς αν γίνεται να μπει με κάποιο κόλπο; για δοκιμασε το smart scroll
alexioualexios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Απ' ό,τι είδα η μόνη διαφορά λειτουργικά στα νέα macbook σε σχέση με τα παλιά είναι στο trackpad, στο momentum scrolling. Το scrolling δηλαδή που έχει το magic mouse όταν κινείς το δάχτυλο σου πιο απότομα, το scrolling αποκτά επιτάχυνση. Αυτό δεν υπάρχει στο δικό μου macbook pro του 2009. Είναι θέμα software - ξέρει κανείς αν γίνεται να μπει με κάποιο κόλπο; αυτό εδώ λες όπως υπάρχει η επιλογή σε μένα; το tracking speed?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αυτό εδώ λες όπως υπάρχει η επιλογή σε μένα; το tracking speed? οχι. στο scroll υπαρχει η επιλογη δεξια (οχι στο δικο σου) εμενα ειναι και στα γερμανικα...
alexjm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Άντε να δούμε τι θα δούμε wwdc, μήπως έχουμε καμία ανακοίνωση ενδιαφέρουσα, για να πάρουμε και τις αποφάσεις μας.. Ισχύει Ελλάδα, φοιτητής άρα και 10% έκπτωση ή μόνο εξωτερικό;
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Άντε να δούμε τι θα δούμε wwdc, μήπως έχουμε καμία ανακοίνωση ενδιαφέρουσα, για να πάρουμε και τις αποφάσεις μας..Ισχύει Ελλάδα, φοιτητής άρα και 10% έκπτωση ή μόνο εξωτερικό; http://www.isquare.gr/store/education
ioannitis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Άντε να δούμε τι θα δούμε wwdc, μήπως έχουμε καμία ανακοίνωση ενδιαφέρουσα, για να πάρουμε και τις αποφάσεις μας..Ισχύει Ελλάδα, φοιτητής άρα και 10% έκπτωση ή μόνο εξωτερικό; Όχι δυστυχώς. Η εκπαιδευτική έκπτωση είναι μόλις 3 %.
alexioualexios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Όχι δυστυχώς.Η εκπαιδευτική έκπτωση είναι μόλις 3 %. πιο πολύ σε συμφέρει να το κόψεις τιμολόγιο για να πάρεις το ΦΠΑ πίσω. Δεν είναι και λίγο το ποσό ε;;;
alexjm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 πιο πολύ σε συμφέρει να το κόψεις τιμολόγιο για να πάρεις το ΦΠΑ πίσω. Δεν είναι και λίγο το ποσό ε;;; Κάτι έχω ακούσει ότι χάνεις έτσι την εγγύηση; Και άρα πρέπει να ξαναγοράσεις. Εγώ θέλω να δω από Αγγλία που πάω Σεπτέμβρη μεριά και σαν μεταπτυχιακός φοιτητής έχεις σίγουρα 10% μήπως έρθει πιο φτηνά..
alexioualexios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κάτι έχω ακούσει ότι χάνεις έτσι την εγγύηση; Και άρα πρέπει να ξαναγοράσεις. Εγώ θέλω να δω από Αγγλία που πάω Σεπτέμβρη μεριά και σαν μεταπτυχιακός φοιτητής έχεις σίγουρα 10% μήπως έρθει πιο φτηνά.. όχι πλάκα κάνεις; κανονικότατη εγγύηση. Άσε που το τιμολόγιο σου γυρίζει 23%.
papaniki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Όχι δυστυχώς.Η εκπαιδευτική έκπτωση είναι μόλις 3 %. Εγω που πρίν λίγες μέρες αγόρασα το macbook μου είπαν τηλεφωνικώς απο την isquare οτι η έκπτωση ειναι 6%(φοιτητής είμαι).Εννοέιται το πήρα με τιμολόγιο και δεν παίζει η ακύρωση της εγγύησης που λέτε...
marmagia Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 [/color]Oσο για την glossy οθονη... ελπιζω να μην ειναι τοσο προβλημα οσο φαινεται κ οσο λενε.. Σε περιπτωση που το παρω αμερικη και μου το φερουν κατι φιλοι , θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας εδω? Γιατι θα ειναι περιπου 200 ευρω φθηνοτερα αλλα με την εγγυηση τι γινεται? εγώ που έχω την HR glossy δεν μετάνιβσα ούτε δευτερόλεπτο. Μου έλεγαν και εμένα πριν το αγοράσβ οτι δε θα μπορώ να σταθώ με τις αντανακλάσεις αλλά μάλλον είμαι πολύ αναίσθητη που δε ενοχλούμαι.
alexioualexios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 εγώ που έχω την HR glossy δεν μετάνιβσα ούτε δευτερόλεπτο. Μου έλεγαν και εμένα πριν το αγοράσβ οτι δε θα μπορώ να σταθώ με τις αντανακλάσεις αλλά μάλλον είμαι πολύ αναίσθητη που δε ενοχλούμαι. τα χρώματα δεν συγκρίνονται... είναι πιο ρεαλιστικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.