Chilli Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Βρε παιδιά αυτή η προσφορά δεν είναι ότι καλύτερο για το 13άρι.. ?? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Pro-MC374GR-2-Apple-Adapters-Apple-Remote-Control.htm εγκρίνετε?
papaniki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ενημερώνω και εγώ την παρέα του φόρουμ για ένα πολύ ενδιαφέρον mail που έλαβα σήμερα απο την document που ίσως ενδιαφέρει πάρα πολύ άτομα σαν τον S2katana. Έχω επισυνάψει τα δυό screenshots που περιλαμβάνουν ολο το mail. Εδώ να σχολιάσω οτι είχα εκφράσει στη συγκεκριμένη εταιρία το ενδιαφέρον μου για το macbook pro 13,3 το οποίο τελικά και πήρα απο την isquare. Με αυτό τους το mail πάντως "ανέβηκε" στα μάτια μου επίπεδο αυτη η εταιρία.
koumis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 H επιλογη στο πληκτρολογιο για IE ή GR τι ειναι? Το ΙΕ εννοω....
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 IE= International English. @papaniki, ενδιαφέρον, σε ευχαριστώ.
alexjm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση μέχρι Σεπτέμβριο να δώσει μοντέλα 13" με high resolution (matte) και i5?? Λέτε να ανακοινώσει τπτ τέτοιο στο WWDC ή απλώς ονειρεύομαι?
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση μέχρι Σεπτέμβριο να δώσει μοντέλα 13" με high resolution (matte) και i5?? Λέτε να ανακοινώσει τπτ τέτοιο στο WWDC ή απλώς ονειρεύομαι? Νο Way...!!
Argirisdel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παιδια πηγα τις προαλλες στα multirama για να παρω τηλεοραση και να δω και mbp. εκει με ρωταει ενας πωλητης αν θελω να μου πει καποια πραγματα καθως θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω mac.του λεω οκ και για να μην μακρηγορώ μου λεει πως δεν συμφερει να σου φερει καποιοσ γνωστος σου απο το εξωτερικο ακομα και αν γλιτωνεις 500 ευρω γιατι δεν θα εχει εγγυηση και δεν θα εχει ελληνικο λειτουργικο...μετα μου λεει οτι καλυτερα απο εδω γτ θα μπορεσει να μου κανει ενα πακετο με apple care se pio xamhlh timh..σκεφτομαι ομωσ...αμα το παρω απο εξωτερικο και παρω απο εδω apple care δεν θα εχει κανονικα εγγυηση?γιατι αυτος μου ειπε οτι ακομα και αν ειναι παγκοσμια η καλυψη ουσιαστικα δεν ισχυει αυτο(lol!?) και επισης μπορω να αγορασω και το ελληνικο λογισμικο και το περναω και ολα καλα ετσι δεν ειναι?τελικα τι συμφερει?μηπωσ μου ελεγε μ@@@@@@ς?
alexjm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παιδια πηγα τις προαλλες στα multirama για να παρω τηλεοραση και να δω και mbp. εκει με ρωταει ενας πωλητης αν θελω να μου πει καποια πραγματα καθως θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω mac.του λεω οκ και για να μην μακρηγορώ μου λεει πως δεν συμφερει να σου φερει καποιοσ γνωστος σου απο το εξωτερικο ακομα και αν γλιτωνεις 500 ευρω γιατι δεν θα εχει εγγυηση και δεν θα εχει ελληνικο λειτουργικο...μετα μου λεει οτι καλυτερα απο εδω γτ θα μπορεσει να μου κανει ενα πακετο με apple care se pio xamhlh timh..σκεφτομαι ομωσ...αμα το παρω απο εξωτερικο και παρω απο εδω apple care δεν θα εχει κανονικα εγγυηση?γιατι αυτος μου ειπε οτι ακομα και αν ειναι παγκοσμια η καλυψη ουσιαστικα δεν ισχυει αυτο(lol!?) και επισης μπορω να αγορασω και το ελληνικο λογισμικο και το περναω και ολα καλα ετσι δεν ειναι?τελικα τι συμφερει?μηπωσ μου ελεγε μ@@@@@@ς? Ναι, μαλ@@@@@ σου έλεγε.. παγκόσμια κάλυψη και στο εξωτερικό νομίζω είναι πιο φτηνή να την αγοράσεις. Και το 'ελληνικό' λογισμικό δεν είναι επίσημο, αλλά μεταφρασμένο. Βασικά μάλλον να κάνει την πώληση ήθελε..
Argirisdel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ναι, μαλ@@@@@ σου έλεγε.. παγκόσμια κάλυψη και στο εξωτερικό νομίζω είναι πιο φτηνή να την αγοράσεις. Και το 'ελληνικό' λογισμικό δεν είναι επίσημο, αλλά μεταφρασμένο. Βασικά μάλλον να κάνει την πώληση ήθελε.. ναι μαλλον αρα να παρω απο εξωτερικο συμφερει πιο πολυ?αμα παρω και το λογισμικο σκετο που εχει 30 ευρο λογικα θα εχει μεσα το ilife kai iwork?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 To iWork είναι σε κάθε περίπτωση ξεχωριστή αγορά από το Snow Leopard. Το iLife είναι μέσα κανονικά. Και ναι, χαζομάρες σου έλεγε.
Costis321 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια στο 13αρι το προ γιατι δεν εχουν βαλει επεξεργαστη i5 ? Το καλοσκεφτομαι γιατι λεω νταξει η οθονη απο το 15 δν εχει και την τεραστι α διαφορα (ενω η τιμη εχει , και πολυ μαλιστα) , αλλα απ την αλλη ο επεξεργαστης που εχει το μικρο ειναι Intel Core 2 Duo ...... Τι σημαινει αυτο? Οτι ειναι ΠΟΛΥ πιο αργο? Εχει καμια πρακτικη διαφορα? Επισης ενα σχετικα απλο παιχνιδι ,βλ. wow, μπορει να παιξει στο 13αρι?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια στο 13αρι το προ γιατι δεν εχουν βαλει επεξεργαστη i5 ? Το καλοσκεφτομαι γιατι λεω νταξει η οθονη απο το 15 δν εχει και την τεραστι α διαφορα (ενω η τιμη εχει , και πολυ μαλιστα) , αλλα απ την αλλη ο επεξεργαστης που εχει το μικρο ειναι Intel Core 2 Duo ...... Τι σημαινει αυτο? Οτι ειναι ΠΟΛΥ πιο αργο? Εχει καμια πρακτικη διαφορα? Επισης ενα σχετικα απλο παιχνιδι ,βλ. wow, μπορει να παιξει στο 13αρι? οπως ειπε ο jobs προτιμησαμε να βαλουμε καλυτερη καρτα γραφικων και μπαταρια παρα εναν επεξεργαστη με 10%-20% μεγαλυτερη αποδοση. αλλιως θα ειχε ανεβει η τιμη. αμα θες παρε το 13αρι αλλα βαλτου και εναν 7200 σκληρο . εκει θα δεις διαφορα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=caUumgG-8a4&feature=related[/ame]
Costis321 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Tον σκληρο τον βαζεις μονο σου αφου το αγορασεις η υπαρχει και με 7200? Επισης μια απλη ταινια μπορεις να δεις στο 13αρι η πρεπει να εχεις οποσδηποτε μια ΗD οθονη για να δεις ενα DVD? ---------- Προσθήκη στις 11:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ---------- Oσο για την glossy οθονη... ελπιζω να μην ειναι τοσο προβλημα οσο φαινεται κ οσο λενε.. Σε περιπτωση που το παρω αμερικη και μου το φερουν κατι φιλοι , θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας εδω? Γιατι θα ειναι περιπου 200 ευρω φθηνοτερα αλλα με την εγγυηση τι γινεται?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Tον σκληρο τον βαζεις μονο σου αφου το αγορασεις η υπαρχει και με 7200? Επισης μια απλη ταινια μπορεις να δεις στο 13αρι η πρεπει να εχεις οποσδηποτε μια ΗD οθονη για να δεις ενα DVD? ---------- Προσθήκη στις 11:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ---------- Oσο για την glossy οθονη... ελπιζω να μην ειναι τοσο προβλημα οσο φαινεται κ οσο λενε.. Σε περιπτωση που το παρω αμερικη και μου το φερουν κατι φιλοι , θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας εδω? Γιατι θα ειναι περιπου 200 ευρω φθηνοτερα αλλα με την εγγυηση τι γινεται? για το 13αρι δεν υπαρχει επιλογη 7200 (απο την apple). μονο 5400 και ssd. αλλα ετσι κιαλλιως ειναι καλυτερο να τον παρεις ξεχωριστα επειδη ειναι φθηνοτερα και σου μενει και μετα ο εσωτερικος που με μια θηκη των 10-20 ευρω τον κανεις εξωτερικο. και ειναι αρκετα ευκολο. δες εδω, εδω και εδω. Στην ταινια τι εννοεις? εαν βολευει? γιατι το αν γινεται δεν υπαρχει αμφιβολια...! εαν το παρεις απο αμερικη ισως να εχει προβλημα στον power adapter και να χρειαστει να παρεις και εναν ξεχωριστα απο εδω αλλα δεν ειμαι σιγουρος. η εγγυηση ισχυει παντου. αν πας εσυ η γνωστος στην αμερικη συντομα σιγουρα αξιζει να το παρεις απο εκει.
alexioualexios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Tον σκληρο τον βαζεις μονο σου αφου το αγορασεις η υπαρχει και με 7200? Επισης μια απλη ταινια μπορεις να δεις στο 13αρι η πρεπει να εχεις οποσδηποτε μια ΗD οθονη για να δεις ενα DVD? ---------- Προσθήκη στις 11:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ---------- Oσο για την glossy οθονη... ελπιζω να μην ειναι τοσο προβλημα οσο φαινεται κ οσο λενε.. Σε περιπτωση που το παρω αμερικη και μου το φερουν κατι φιλοι , θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας εδω? Γιατι θα ειναι περιπου 200 ευρω φθηνοτερα αλλα με την εγγυηση τι γινεται? στον δικό μου, βγάλανε στη Elite τον σκληρό @5400 και βάλαμε έναν 500άρι @7200. Μια διαφορά στην τιμή πλήρωσα. Τώρα για την ταινία που ρωτάς, έχω δει ταινίες και σε netbook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.