Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια ερώτηση...

Από Αγγλία αν αγοράσουμε πληρώνουμε τελωνείο ή όχι; Θεωρείται εντός ευρωζώνης;

Σόρι αν είναι χαζή, αλλά δεν έχω ξαναψωνίσει...

Αγόρασα το δικό μου από Amazon πριν από δύο εβδομάδες. Όπως είπε και προηγούμενος φίλος δεν περνάει τελωνείο και η αποστολή γίνεται με UPS (τό κόστος των μεταφορικών είναι 7 λίρες αν θυμάμαι καλά). Ο χρόνος παράδοσης ηταν 4 μέρες με Σ/Κ στη μέση (παραγγελία Πέμπτη και παράδοση Δευτέρα Πρωί).

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αγόρασα το δικό μου από Amazon πριν από δύο εβδομάδες. Όπως είπε και προηγούμενος φίλος δεν περνάει τελωνείο και η αποστολή γίνεται με UPS (τό κόστος των μεταφορικών είναι 7 λίρες αν θυμάμαι καλά). Ο χρόνος παράδοσης ηταν 4 μέρες με Σ/Κ στη μέση (παραγγελία Πέμπτη και παράδοση Δευτέρα Πρωί).

Εχεις δυνατοτητα παραμετροποιησης του μοντελου(built to order) απο το amazon.co.uk?

Ποσα χρηματα γλυτωσες σε σχεση με ελλαδα?

Δημοσ.
Xωρις προκαταβολη λιγο δυσκολο εκτος και αν εδωσες και στους δυο και σου βγει κανα πιστοτικο σε εναν απο τους δυο..

Οι πωλητές μου είπαν ότι είναι δεσμευτική για αυτούς και για εμάς όχι.

Δημοσ.

Μολις το παρέλαβα και εγώ το 13,3 στα 2,4 αγορασμένο απο την isquare.Η παραγγελία έγινε στις 25/05 και το παρέλαβα σήμερα 28/05 με αντικαταβολή απο acs courier!

Ο λόγος που δεν το πήρα απο εξωτερικό είναι οτι γλίτωσα 200 ευρω απο το ΦΠΑ με τιμολόγιο.Ενω απο εξωτερικό θα γλίτωνα το πολυ 100.

Δημοσ.
Εχεις δυνατοτητα παραμετροποιησης του μοντελου(built to order) απο το amazon.co.uk?

Ποσα χρηματα γλυτωσες σε σχεση με ελλαδα?

Δυστυχώς έχει μόνο τα βασικά μοντέλα, χωρίς δυνατότητα για την HR οθόνη κτλ. Το τελικό κόστος ήταν 1319 λίρες μαζί με τα μεταφορικά για το βασικό 15" i5 μοντέλο που ελλάδα έχει 1900 ευρώ (με την ισοτιμία που έγινε η χρέωση στην πιστωτική αν θυμάμαι καλά ήταν 1540 ευρώ).

Μία σημείωση ότι οι τιμές που βλέπετε στο Amazon είναι με 17.5% ΦΠΑ της Αγγλίας. Όταν κάνετε την παραγγελία σας θα σας χρεώσει 21% ΦΠΑ καθώς αγοράζετε για Ελλάδα (Βάζει το ΦΠΑ της χώρας προορισμού) - η τιμή αγοράς στην σελίδα του Amazon.co.uk όταν έκανα την παραγγελία ήταν 1273 λίρες.

Αναλυτικά η χρέωση ήταν:

Item Subtotal: £1,083.62

Delivery and handling: £6.93

VAT: £229.02

Total: £1,319.57

Δημοσ.
μολις τσιμπισα το mbp 15 i5 2.4 !!!!

1410 ευρω (προσφορα media markt ελβετιας) + δωρο ms office student edition

:-D:-D:-D:-D

Ωραίος! Με γειες! Άντε κ στα δικά μας!!

Δημοσ.
Οι πωλητές μου είπαν ότι είναι δεσμευτική για αυτούς και για εμάς όχι.

Kοιταξε πριν παραγγειλω γυρισα κυριολεκτικα ολα τα καταστημα που φερουν

macintosh για να καταληξω στην καλυτερη προσφορα..

Δεν υπηρχε ουτε ενα καταστημα που να μιλησα για bto και να μην μου ειπε για προκαταβολη..Διοτι αν στον στησουν οπως θελεις μετα το τρωει το ραφι και μπαινουν μεσα κατα καποιο τροπο διοτι δεν μπορουν να τα επιστρεψουν κιολας.

Εσυ τι παρηγγειλες bto η fixed διοτι αν μιλας για fixed τοτε δεν παρηγγειλες επι τουτου απλα περιμενεις να φερει το καταστημα γενικα τα νεα μοντελα..

Δημοσ.

Oχι δεν είναι bto.Προπαραγγελία έχει γίνει, δηλαδή δεσμεύεις ένα κομμάτι από τα όσα θα έρθουν, εξασφαλίζεις χρονική προτεραιότητα και όποιο έρθει πρώτο, ακυρώνει την παραγγελία από το άλλο κατάστημα.

Δημοσ.

Φιλε μου η document με το πλαισιο ειναι ανταγωνιστες δεν συνεργαζονται..

Τωρα επειδη δεν ειναι bto μαλλον θα μπορεις να παραγγειλεις χωρις προκαταβολη και ουτως η αλλως θα φυγει αν τους το ακυρωσεις ας πουμε..

Δημοσ.

E ναι βρε, αυτό προσπαθώ να σου πω.Για αυτό και δεν τους νοιάζει, αφού θα φύγουν όπως και να έχει.

Προφανώς είναι ανταγωνιστές, εγώ είμαι που ακυρώνω την παραγγελία. :)

Δημοσ.

παιδια πραγματικα μετα απο πολλες σκεψεις κατεληξα στο macbook pro 2,4 15,4 σκεφτομουν στην αρχη γι μεγαλυτερης αναλυσης οθονη αλλα δεν αξιζει η ανμονη 2 μηνων κλπ κλπ για αυτην την διαφορα στην αναλυση τουλαχιστον εενα δεν μου χρειαζεται ... οποτε απο εβδομαδα παμε για το maccaki ελπιζω να μην το μετανιώσω ....

Δημοσ.
E ναι βρε, αυτό προσπαθώ να σου πω.Για αυτό και δεν τους νοιάζει, αφού θα φύγουν όπως και να έχει.

Προφανώς είναι ανταγωνιστές, εγώ είμαι που ακυρώνω την παραγγελία. :)

Εμ πεστο ετσι βρε παιδακι μου διοτι μπερδευτηκα..;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...