soiramk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Γίνεται να το παραγγείλω απο το internet(BTO) κ να το παραλάβω ο ίδιος απο το κατάστημα στη ΝΥ?
alexioualexios Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.Γίνεται να το παραγγείλω απο το internet(BTO) κ να το παραλάβω ο ίδιος απο το κατάστημα στη ΝΥ? γίνεται αλλά θα περάσει τελωνείο από όσα θυμάμαι. Μόνο αν βρεις κάποιον γνωστό και στο ανοίξει το κουτί (μόνο για να φαίνεται ανοιγμένο από τις ετικέτες) και στο στείλει ως δώρο.
soiramk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 γίνεται αλλά θα περάσει τελωνείο από όσα θυμάμαι. Μόνο αν βρεις κάποιον γνωστό και στο ανοίξει το κουτί (μόνο για να φαίνεται ανοιγμένο από τις ετικέτες) και στο στείλει ως δώρο. Θα πάω εγώ τέλη Ιουλίου, γι' αυτό ρωτάω. Αν ξέρετε ποία είναι η διαδικασία. ---------------- Now playing on iTunes: Iron Maiden - King Of Twilight via FoxyTunes
alexioualexios Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 στείλε ένα mail στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει και ρώτα πως θα γίνει αυτό που θες.
soiramk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Του Online Store? Στο site της Apple ψάχνω κ δε βρίσκω κάποιο. Ούτε για το retail store...
alexioualexios Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εδώ έχει ένα άρθρο. Στις τελευταίες δύο σειρές δίνει ένα mail του διευθυντή του καταστήματος Crossgates. Δες το και εσύ μήπως διάβασα λάθος. http://www.americathelost.com/tag/apple-store-crossgates/
soiramk Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μου ήρθε πίσω το mail, άρα μάλλον δεν υπάρχει πλέον
alexioualexios Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μου ήρθε πίσω το mail, άρα μάλλον δεν υπάρχει πλέον αυτή είναι η διεύθυνση από το mall "Crossgates" όπου στεγάζεται το κατάστημα της Apple. http://www.shopcrossgates.com/ άλλη εναλλακτική δε σε βλέπω να έχεις εκτός αν τους πάρεις τηλέφωνο. Την Apple εννοώ. Εγώ θα έστελνα ένα mail όπου θα ρωτούσα το mail του καταστήματος της apple...
S2Katana Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Υπάρχουν ετοιμορπαράδοτα i7 15άρια στο Πλαισιο?Γιατί έτσι άκουσα...
ioannitis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Υπάρχουν ετοιμορπαράδοτα i7 15άρια στο Πλαισιο?Γιατί έτσι άκουσα... Σε καμία περίπτωση. Εκεί ήμουν προχτές. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι υπήρχε ένα ετοιμοπαράδοτο χτες στη document με την ακόλουθη σύνθεση : 17" i7 2.66 500 γιγα 7200 Matte οθόνη Αν σε ενδιαφέρει ίσως το προλάβεις.
aroulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γεια σας… Θα πάρω από Αγγλία το Macbook Pro 15” 2.66GHz καλή επιλογή ε? Να ρωτήσω κάτι στα Apple Store μπορείς να πάρεις έτοιμο Macbook με High Resolution Screen,χωρίς να το παραγείλω online? και περιέχει στα 2010 μοντέλα το μαύρο περίβλημα αν το πάρω Hi-Res? Σας ευχαριστώ,
S2Katana Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Σε καμία περίπτωση. Εκεί ήμουν προχτές. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι υπήρχε ένα ετοιμοπαράδοτο χτες στη document με την ακόλουθη σύνθεση : 17" i7 2.66 500 γιγα 7200 Matte οθόνη Αν σε ενδιαφέρει ίσως το προλάβεις. Eγινε, tnx.
soiramk Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω κάτι στα Apple Store μπορείς να πάρεις έτοιμο Macbook με High Resolution Screen,χωρίς να το παραγείλω online? Κ εγώ γι' αυτό ψάχνω ένα e-mail για να ρωτήσω να ξέρω τι παίζει. Θέλω Hi-Res, αλλά να το παραλάβω ο ίδιος απο Apple Store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.