Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Γίνεται να το παραγγείλω απο το internet(BTO) κ να το παραλάβω ο ίδιος απο το κατάστημα στη ΝΥ?

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Γίνεται να το παραγγείλω απο το internet(BTO) κ να το παραλάβω ο ίδιος απο το κατάστημα στη ΝΥ?

γίνεται αλλά θα περάσει τελωνείο από όσα θυμάμαι. Μόνο αν βρεις κάποιον γνωστό και στο ανοίξει το κουτί (μόνο για να φαίνεται ανοιγμένο από τις ετικέτες) και στο στείλει ως δώρο.

Δημοσ.
γίνεται αλλά θα περάσει τελωνείο από όσα θυμάμαι. Μόνο αν βρεις κάποιον γνωστό και στο ανοίξει το κουτί (μόνο για να φαίνεται ανοιγμένο από τις ετικέτες) και στο στείλει ως δώρο.

Θα πάω εγώ τέλη Ιουλίου, γι' αυτό ρωτάω. Αν ξέρετε ποία είναι η διαδικασία.

----------------

Now playing on iTunes: Iron Maiden - King Of Twilight

via FoxyTunes

Δημοσ.
Μου ήρθε πίσω το mail, άρα μάλλον δεν υπάρχει πλέον :(

αυτή είναι η διεύθυνση από το mall "Crossgates" όπου στεγάζεται το κατάστημα της Apple.

http://www.shopcrossgates.com/

άλλη εναλλακτική δε σε βλέπω να έχεις εκτός αν τους πάρεις τηλέφωνο. Την Apple εννοώ. Εγώ θα έστελνα ένα mail όπου θα ρωτούσα το mail του καταστήματος της apple...

Δημοσ.
Υπάρχουν ετοιμορπαράδοτα i7 15άρια στο Πλαισιο?Γιατί έτσι άκουσα...

Σε καμία περίπτωση. Εκεί ήμουν προχτές.

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι υπήρχε ένα ετοιμοπαράδοτο χτες στη document με την ακόλουθη σύνθεση :

17"

i7 2.66

500 γιγα 7200

Matte οθόνη

Αν σε ενδιαφέρει ίσως το προλάβεις. :-)

Δημοσ.

Γεια σας…

Θα πάρω από Αγγλία το Macbook Pro 15” 2.66GHz καλή επιλογή ε?

Να ρωτήσω κάτι στα Apple Store μπορείς να πάρεις έτοιμο Macbook με High Resolution Screen,χωρίς να το παραγείλω online? και περιέχει στα 2010 μοντέλα το μαύρο περίβλημα αν το πάρω Hi-Res? Σας ευχαριστώ,

Δημοσ.
Σε καμία περίπτωση. Εκεί ήμουν προχτές.

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι υπήρχε ένα ετοιμοπαράδοτο χτες στη document με την ακόλουθη σύνθεση :

17"

i7 2.66

500 γιγα 7200

Matte οθόνη

Αν σε ενδιαφέρει ίσως το προλάβεις. :-)

Eγινε, tnx. :-D

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι στα Apple Store μπορείς να πάρεις έτοιμο Macbook με High Resolution Screen,χωρίς να το παραγείλω online?

Κ εγώ γι' αυτό ψάχνω ένα e-mail για να ρωτήσω να ξέρω τι παίζει. Θέλω Hi-Res, αλλά να το παραλάβω ο ίδιος απο Apple Store.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...