Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στις BTO παραγγελίες θα το έχεις πιο νωρίς απο isquare/ systemgraph κλπ

σε multirama,fnac, πλαισιο θα αργήσει παραπάνω όμως έχεις επιλογή ΑΤΟΚΩΝ δόσεων και στα fnac αν βγαλεις καρτα (οχι πιστωτικη) fnac σου επιστρεφουν σε δωροεπιταγη το 5% της αξιας

Δημοσ.

αποφασισα και εγω τελικά να πάρω το macbook pro 15' 2,4 i5 αλλα με την hiresolution οθόνη ... θα το πάρω απο ελλάδα έχετε υποψην σας σε ποια μαγαζιά να κοιτάξω διότι το θέλω με κάποιες άτοκες δόσεις .. επίσης ξέρουμε περίπου χρόνο αναμονής ...τι παίζει διότι το θέλω με την hi-re οθόνη...

ευχαριστώ

Δημοσ.
αποφασισα και εγω τελικά να πάρω το macbook pro 15' 2,4 i5 αλλα με την hiresolution οθόνη ... θα το πάρω απο ελλάδα έχετε υποψην σας σε ποια μαγαζιά να κοιτάξω διότι το θέλω με κάποιες άτοκες δόσεις .. επίσης ξέρουμε περίπου χρόνο αναμονής ...τι παίζει διότι το θέλω με την hi-re οθόνη...

ευχαριστώ

για άτοκες αν θέλεις πολλές μόνο σε πολυκατάστημα. Σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πολυκατάστημα το οποίο θα κάνει το μεσολαβητή.

Δημοσ.

ευχαριστώ

Το έγραψα λίγο πιο πάνω. Η systemgraph δίνει 6 άτοκες (εκτός εθνικής και σιτυ) και με συπλήρωσαν οι φίλοι στο ότι το πλαίσιο δίνει 12 άτοκες και το μουλτιράμα περισσότερες μάλλον. Όπως όμως γράφει και ο φίλος από πάνω στις μεγάλες αλυσίδες θα καθυστερήσεις λίγο παραπάνω γιατί στην ουσία είναι μεσολαβητές σε αντίθεση με systemgraph/document.

Θα σου πρότεινα να δώσεις κάποια προκαταβολή (όση μπορείς) και να το πάρεις από τους επίσημους και ας έχουν λιγότερες άτοκες. Σε ενδεχόμενο πρόβλημα θα έχεις να κάνεις με τους "μικρούς" για την εγγύηση όμως και για μένα αυτό μετράει. Άλλωστε τόσα μας έχουν μασήσει οι μεγάλες αλυσίδες ας φάνε λίγο και οι μικρότεροι. Και αυτοί παλεύουν ! :-)

Δημοσ.

ευχαριστώ

Eπειδή έχω ένα σύστημα παρεμφερές με αυτή την οθόνη, θα σου πρότεινα να πάς να την δείς κάπου live (έστω και σε άλλα notebook 15" με παρεμφερή ανάλυση στην οθόνη) πριν τη επιλέξεις.

Δημοσ.
Eπειδή έχω ένα σύστημα παρεμφερές με αυτή την οθόνη, θα σου πρότεινα να πάς να την δείς κάπου live (έστω και σε άλλα notebook 15" με παρεμφερή ανάλυση στην οθόνη) πριν τη επιλέξεις.

Γιατί το λες αυτό? Δεν σε βολεύει στις δουλειές που θέλεις να κάνεις? Κάνε μια μικρή επεξήγηση σε παρακαλώ. :-)

Δημοσ.

Γεια σας…

Θα πάρω από Αγγλία το Macbook Pro 15” 2.66GHz καλή επιλογή ε?

Να ρωτήσω κάτι στα Apple Store μπορείς να πάρεις έτοιμο Macbook με High Resolution Screen,χωρίς να το παραγείλω online? και περιέχει στα 2010 μοντέλα το μαύρο περίβλημα αν το πάρω Hi-Res? Σας ευχαριστώ,

Δημοσ.

και για την ενημερωσή σας αλλα και επειδή με καιει μετα απο συνομιλία με fnac,plaisio,multirama για το 15 στα 2,4i5 τον έχουν διαθέσιμο τα 2 πρώτα κάνουν 12 ατοκες ενω το multirama εως και 24 ... το θέμα είναι το εξής με ενδιαφέρει η υψηλης ανάλυσης οθόνη αλλα όπουν και αν το είπα μου είπαν πως θα κάνει 1 με 2 μήνες σαν πολλοι μου φαίνετε και έω να το πάρω με την στανταρ ανάλυση λέτε να έχει τρελή διαφορά ....?

Δημοσ.
και για την ενημερωσή σας αλλα και επειδή με καιει μετα απο συνομιλία με fnac,plaisio,multirama για το 15 στα 2,4i5 τον έχουν διαθέσιμο τα 2 πρώτα κάνουν 12 ατοκες ενω το multirama εως και 24 ... το θέμα είναι το εξής με ενδιαφέρει η υψηλης ανάλυσης οθόνη αλλα όπουν και αν το είπα μου είπαν πως θα κάνει 1 με 2 μήνες σαν πολλοι μου φαίνετε και έω να το πάρω με την στανταρ ανάλυση λέτε να έχει τρελή διαφορά ....?

πιο τρελή δε γίνεται !!!

:-D

Δημοσ.

θα σου πω για το δικό μου. Είχα ένα κλασσικό 15" επιγονάτιο υπολογιστή με μία κλασσική ανάλυση. Τώρα έχω το 17" το οποίο έχει ανάλυση 1920x1200 και μπορώ να έχω ένα παράθυρο π.χ. firefox ανοικτό και να έχω και χώρο για να λειτουργώ και κάτι αριστερά. αν θες υψηλή ανάλυση καλύτερα να περιμένεις παρά να πάρεις κάτι που θα το κοιτάς με μισό μάτι μετά.

edit: το παλιό είχε ανάλυση 1366 x 768

Δημοσ.

Εσύ πρέπει να κρίνεις αν αξίζει η αναμονή. Αν είναι σημαντική η μεγαλύτερη ανάλυση τότε περίμενε τους δύο μήνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...