Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10%

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
10%

Mε εντυπωσίασε το ποσοστό αυτό και για την επιβεβαίωση αλλά και για άλλες ερωτήσεις πέρασα από systemgraph και τελικά η έκπτωση είναι μόλις 3%. Πολύ μικρή θα τη χαρακτήριζα. Κατά τα λοιπά μόνο 6 άτοκες δόσεις στις τιμές μετρητοίς (το πλαίσιο πριν λίγο καιρό έδινε 12. Δεν ξέρω αν το συνεχίζει) και ταυτόσημε τιμές με isquare, πλαισιο κλπ. Λογικά υπάρχει πλαφόν στις τιμές και δεν μπορούν να υπάρξουν μεγάλες διακυμάνσεις.

Γενικότερα, πληθώρα προϊόντων, καλή εξυπηρέτηση και πολύς κόσμος παρόλη την κρίση. :-)

Δημοσ.
Mε εντυπωσίασε το ποσοστό αυτό και για την επιβεβαίωση αλλά και για άλλες ερωτήσεις πέρασα από systemgraph και τελικά η έκπτωση είναι μόλις 3%. Πολύ μικρή θα τη χαρακτήριζα. Κατά τα λοιπά μόνο 6 άτοκες δόσεις στις τιμές μετρητοίς (το πλαίσιο πριν λίγο καιρό έδινε 12. Δεν ξέρω αν το συνεχίζει) και ταυτόσημε τιμές με isquare, πλαισιο κλπ. Λογικά υπάρχει πλαφόν στις τιμές και δεν μπορούν να υπάρξουν μεγάλες διακυμάνσεις.

Γενικότερα, πληθώρα προϊόντων, καλή εξυπηρέτηση και πολύς κόσμος παρόλη την κρίση. :-)

τις δίνει ακόμη. Ανέκαθεν τις έδινε σε όλες τις αγορές.

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω τελικά το 2.4 ghz με glossy high res και με 5400rpm γιατί άκουσα ότι κάνει λιγότερο θόρυβο ... αληθεύει; Και είναι μεγάλη η διάφορα από τα 2.53 ghz;;; Το χρησιμοποιώ για Internet surfing , ανιμε, ταινία και άντε καμία dota :/ αξίζει μήπως να πάρω το μεσσαιο μοντέλο ;

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

200 ευρώ για 133 ΜΗz (που δεν θα καταλάβεις τη διαφορά) και λίγο παραπάνω σκληρό δεν αξίζει, καλύτερα να πάρεις το 2.4 GHz. Αν θες παραπάνω χωρητικότητα αλλάζεις μόνος σου τον σκληρό πολύ φθηνότερα και σου μένει και ο προηγούμενος να τον κάνει εξωτερικό.

Δημοσ.

Το έχει πάρει κανείς το 2,4 ?απ'οτι μου είπαν στο isquare είναι άμεσα διαθέσιμο.Θέλω να το πάρω με τιμολόγιο εγω...είναι εύκολο απο το isquare?επισης τι παιζει με το document store?

Δημοσ.
Το έχει πάρει κανείς το 2,4 ?απ'οτι μου είπαν στο isquare είναι άμεσα διαθέσιμο.Θέλω να το πάρω με τιμολόγιο εγω...είναι εύκολο απο το isquare?επισης τι παιζει με το document store?

Δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα να αγοράσεις από οποιοδήποτε κατάστημα με τιμολόγιο.

Δημοσ.

Εγω πήρα το 2.4 απο το document store. Πάρε τηλέφωνο να δεις αν το έχει. Όταν το πήρα εγω στο site τους το είχε "αναμένεται σύντομα" όμως είχε διαθέσιμα στο κατάστημα τους απο backorders κλπ

Δημοσ.

Ναι και εγω πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά επειδή δεν έχω εμπειρία με την isquare(ή rainbow παλιοτερα) θα ήθελα να μου πει αν το έχει πάρει καποιος πρόσφατα και πόσο του καθυστέρησε.Μου είπαν στην isquare οτι θα ερθουν κάποια κομμάτια τωρα και αν εξαντληθούν τότε η επόμενη φουρνιά θα αργήσει λιγο.Εγω θα ήθελα να το είχα όσο πιο νωρις γίνεται γιατί το χρειάζομαι.

Οσο για το high res που λεει ο φιλος πιο πανω..νομίζω οτι αξίζει...έχω δει λαπτοπ 15αρι με 1680/1050 και είναι μια χαρά.Εγω αν έπαιρνα το 15αρι το πιο πιθανό να εβαζα την high res lcd.

Αληθεια δε νομίζετε οτι υπάρχει ενα τρομερό χασμα μεταξυ 13 και 15?δλδ το 13 εχει 1240Ε και το 15 1900Ε(για μένα η δευτερη εκδοση στα 13 δεν αξίζει καθολου και δεν δικαιολογει με τπτ τα εξτρα χρηματα).

Δημοσ.
Αξίζει η high res display?

Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει. Ειναι αλλη αισθηση να δουλευεις σε 1680x1050 , βολευει πολυ στο multitasking και αυξανει την παραγωγικοτητα σου.

Δεν χρειαζεται να κανεις τοσο συχνα srolling, χωρανε 2 αρχεια word διπλα-διπλα κλπ κλπ.

Δες και εδω:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3293103#post3293103

1680x1050 (αριστερα) vs 1440x900 (δεξια)

macbook-pro-15-hi-res-vs-normal-resolution.jpg

macbook-pro-high-rest-vs-normal-resolution.jpg

Κοιτα ποση περισσοτερη πληροφορια χωραει δεξια στο 1680x1050 χωρια να χρειαζεται να κανεις scroll.

Δημοσ.

Το document store τι είναι ακριβώς?Δεν το εχω παρα πολυ ακουστα(μην βρίζετε :P) kαι εγω σαν επισημο αντιπρόσωπο ξέρω την isquare...Καλύτερα να πάω σε isquare?

Δημοσ.
Το document store τι είναι ακριβώς?Δεν το εχω παρα πολυ ακουστα(μην βρίζετε :P) kαι εγω σαν επισημο αντιπρόσωπο ξέρω την isquare...Καλύτερα να πάω σε isquare?

Και εγώ τα ψάχνω! Από όσα έχω καταλάβει η Απλ στην Ελλάδα δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία. Έχει όμως επίσημο διανομέα (δεν ξέρω ποια είναι επί της ουσίας η διαφορά αλλά κάποια θα είναι σίγουρα) ο οποίος είναι η http://www.isquare.gr . Tαυτόχρονα υπάρχουν και κάποιοι εξουσιοδοτημένοι και για πωλήσεις και για σέρβις όπως φαίνεται εδώ : http://www.isquare.gr/appleproducts/repair

Η http://www.document.gr που αναφέρεις είναι εξουσιοδοτημένος πωλητής και σέρβις. Είναι στη Λ. Βουλιαγμένης όπως μπορείς να δεις στο σαιτ του. Η http://www.systemgraph.gr είναι επίσης πωλητής και σέρβις και βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων ψηλά στο ύψος Χολαργού. Πωλήσεις επίσης έχουν το Πλαίσιο και το Μουλτιράμα (αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν σέρβις. Και να είχαν φυσικά, σιγά μην το πήγαινα εκεί εγώ ... B)).

Τώρα, για το καλύτερο/χειρότερο δεν υπάρχει νομίζω σαφής απάντηση. Άλλοι θα πουν καλά αλλοι θα πουν άσχημα. Εγώ θα έλεγα ποιο σε βολεύει πιο πολύ. Το document αν είσαι στα Νοτια, η Systemgraph αν είσαι ψιλοβόρεια. Κάποιο πλαίσιο ή μουλτιραμα αν θέλεις κάποια απλή σύνθεση. Οι τιμές είναι σχεδόν ταυτόσημες. Οι δόσεις οι άτοκες αλλάζουν. Η σιστεμγκραφ δίνει 6 άτοκες, το πλαίσιο (μάλλον) 12 και το μουλτιράμα (μάλλον) και περισσότερες από 12.

Ενα + των συστεμγκραφ και δοκουμεντ είναι ότι θα βρεις πολλά περιφερειακά για τους Απλ που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις στις γνωστές αλυσίδες. Τσάντες, καλώδια, ποντικια, οθονες κλπ

Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Αν κάπου κάποιος εμπειρότερος διέκρινε κάποιο λάθος ας με διορθώσει ή ας συμπληρώσει γιατί όπως έγραψα και στην αρχή, τώρα μαθαίνω και εγώ! :-)

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα το δικό μου από το madmacs.gr (θεσσαλονίκη)..οι τιμές απ' όσο βλέπω σε document.gr και systemgraph είναι ίδιες αλλά στο madmacs.gr σου δίνουν δώρο κι ένα microsoft office (όχι βέβαια ότι δεν μπορείς να το βρεις δωρεάν με άλλους λιγότερο ηθικούς τρόπους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...