Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 επέστρεψε το καινούργιο mbp που πήρες...κάνε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης αν δεν θες να έχεις δεύτερο laptop... κάτα τα άλλα, ο alexzzz το έθεσε πολύ σωστά...
kfoynt Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι, ξέρω καλύτερο μάστορα απο την apple. Τον εαυτό μου! Αλλάγη οθόνης + keyboard σε macbook mid 2007 με 160 λίρες αντί για καμια 400αρα που ζητάει η apple και μέσα σε 1-2 ώρες :-D
triggerman Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι, ξέρω καλύτερο μάστορα απο την apple. Τον εαυτό μου! Αλλάγη οθόνης + keyboard σε macbook mid 2007 με 160 λίρες αντί για καμια 400αρα που ζητάει η apple και μέσα σε 1-2 ώρες :-D +11111111111
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 επέστρεψε το καινούργιο mbp που πήρες...κάνε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης αν δεν θες να έχεις δεύτερο laptop...κάτα τα άλλα, ο alexzzz το έθεσε πολύ σωστά... τωρα πλεον ειναι αργα εχει πορωθει με το i7 και μαλλον βλεπω να πουλαει το παλιο...
kfoynt Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 το αγοράζω εγώ!! μιας που ειμαι και κοντά! @ixthy: πόσο % έκπτωση είχες απο το πανεπιστήμιο?
ixthy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ρε 'σεις πλάκα έκανα και το πήρατε στα σοβαρά; Δλδ πήρα και time capsule για να πουλήσω το παλιό; Καλά με δουλεύετε; :lol::lol: Η Apple είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στα ηλεκτρονικά γενικώς! Απλώς κάνω πλάκα ότι με ξύπνησαν νωρίς κτλ. Τώρα άμα δεν το καταλάβατε... Η πλάκα είναι ότι ένας κολλητός μου που με κορόιδευε όταν πήρα το 1ο mac με ρώτησε αμέσως πόσο πουλώ το παλιό! :lol: Φυσικά του απάντησα ότι ούτε στο όνειρο του δε θα του πουλούσα το παλιό μου mac που είναι και τρελά μάχιμο!!! Βέβαια είναι καλό παιδί κολλητάρι τρελό, αλλά τα mac είναι για μια ζωή ρε παίδες! Τα έκανα και τα 2 δίκτυο με time capsule και γαμούν ρε παίδες! Άσε που τώρα θα δοκιμάζω τον αλγόριθμο που θα γράψω με διπλά sets δεδομένων! Θα κάνω την ίδια δουλειά σε λιγότερο από το μισό χρόνο! Βέβαια αυτά που γράφω για τα αίσχη που γίνονται στη χώρα μας σοβαρά τα λέω! Όσα λαμόγια ελεύθεροι φοροφυγάδες (γιατί μόνο ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είστε, αφού πουθενά δε φαίνονται οι πραγματικές υπηρεσίες που προσφέρετε και πόσο τις κοστολογείτε) διαφωνείτε, σας εύχομαι ένα πόθεν έσχες να στρώσετε λίγο και σεις! Όχι μόνο να πληρώνουν οι μισθωτοί που δεν έχουν κιόλας, αν και πάλι προβλέπω άλλο ένα πόθεν αίσχος και εσάς να γλυτώνετε με ελαφρά! Και γω αν είχα οικογένεια ούτε mac ούτε τρανζίστορ δε θα είχα να αγοράσω με τα φοβερά λεφτά που παίρνω κάθε μήνα. Αλλά τώρα θα τα χαρώ τα παιχνιδάκια μου γιατί βλέπω να είναι και τα τελευταία! ---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:58 ---------- το αγοράζω εγώ!! μιας που ειμαι και κοντά! @ixthy: πόσο % έκπτωση είχες απο το πανεπιστήμιο? 15% και τρελή έκπτωση στο Applecare. Μόνο 50 λύρες! ---------- Προσθήκη στις 05:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:00 ---------- παραλήρημα... Χαχαχα δλδ υπονοείς ότι δεν είμαι καλός στο χούμορ; Πω πω χυλόπιτα που έφαγα! Το δεύτερο laptop πάντως παίδες το κρατώ, όχι μόνο γιατί είμαι πορωμένος, αλλά και γιατί σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ τυχερός που μου κάηκε την ίδια μέρα που έδωσα και το μάθημα. Άμα μου καιγόταν πριν τι θα έκανα; Γιατί κακά τα ψέματα παρόλη την εξυπηρέτηση 2 μέρες έτρεξα! Όταν μάλιστα είσαι σε εξεταστική δεν έχεις ούτε 2 ώρες! Πόσο μάλλον 2 μέρες! Αλλά ρε παιδιά να δείτε τα αδερφάκια στο δίκτυο! Μούρλια! Επίσης γλύτωσα 600 λυρόνια συνολικά. Του χρόνου που δε θα είμαι φοιτητής, που αλλού θα βρω τέτοια ευκαιρία;
kfoynt Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Πω πω... μεγάλε... μιλάς πολύ... με το συμπάθειο κιόλας... :-D Δεύτερον, άμα σου χαλούσε μια μέρα πριν, έχεις: 1) Βιβλιοθήκη G. Square ανοιχτή 24hr 2) Heugh Robson, ανοιχτο 24hr 3) Appleton Tower, ανοιχτό 24hr + παρέα τους καμμένους όλα φουλ εξοπλισμένα + με μακ stations καλύτερο απο το καινούριο σου macbook ;-)
ixthy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 επέστρεψε το καινούργιο mbp που πήρες...κάνε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης αν δεν θες να έχεις δεύτερο laptop...κάτα τα άλλα, ο alexzzz το έθεσε πολύ σωστά... Σοβαρά τώρα η Apple κάνει ακόμα και αυτό; Ή μου κάνετε πλάκα; Εγώ κατάλαβα ότι είναι μόνο για αντικατάσταση. Δεν μου είπες κανείς φέρε το πίσω έτσι απλά!
kfoynt Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Σοβαρά τώρα η Apple κάνει ακόμα και αυτό; Ή μου κάνετε πλάκα; Εγώ κατάλαβα ότι είναι μόνο για αντικατάσταση. Δεν μου είπες κανείς φέρε το πίσω έτσι απλά! όλες οι σοβαρές εταιρίες το κάνουν...
ixthy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Πω πω... μεγάλε... μιλάς πολύ... με το συμπάθειο κιόλας... :-D Δεύτερον, άμα σου χαλούσε μια μέρα πριν, έχεις: 1) Βιβλιοθήκη G. Square ανοιχτή 24hr 2) Heugh Robson, ανοιχτο 24hr 3) Appleton Tower, ανοιχτό 24hr + παρέα τους καμμένους όλα φουλ εξοπλισμένα + με μακ stations καλύτερο απο το καινούριο σου macbook ;-) Ωραία αυτά που λες, αλλά στη δική μου περίπτωση μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα. Για τρέχα μέσα στη νύχτα από το ωραίο σου σπιτάκι σε όλα αυτά που λές, άσε που όλες οι θέσεις είναι πιασμένες και μας στέλνουν email του στυλ "μην έρχεστε όλοι μαζί" και "που αλλού να πάτε" άσε που μου τα έκανε μαντάρα το IT τους και δεν μπορώ να κάνω login στη βιβλιοθήκη. Μόνο σε κάνα Appleton και άντε ξανακατέβασε όλα τα pdfs που τα είχα annotated και οργανωμένα σε ωραιότατα folders, και αντί να είσαι σπιτάκι σου πιο άνετα, να μπορείς να την πέσεις και λίγο ρε αδερφέ άμα πιαστεί η πλάτη στην καρέκλα, να τρως την πίκρα με τους άπλυτους (appleton). Τες πα δε θα ήταν και ό,τι καλύτερο πρέπει να παραδεχθείς. Δε λέω ότι θα έμενα και στον αέρα, αλλά μιλάμε για πίκρα. Αυτό λίγο με τα mac που το είδες ρε παιδί; Εσύ τι σπούδαζες; Εγώ πανεπιστημιακά mac δεν έχω δει πουθενά (στο Heugh Robson δεν έχω πάει). Μια φίλη που κάνει νομική μου είπε μόνο ότι κάπου αυτοί έχουν mac. Όσον αφορά για την ισχύ, και το core i7 δεν είναι και για πέταμα!!! Μη μου πεις ότι έχουν και οθόνες 1920Χ1200, γιατί εγώ σε όλα τα labs κάτι DELLs οθόνες έχω δει μικρές.
kfoynt Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ωραία αυτά που λες, αλλά στη δική μου περίπτωση μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα. Για τρέχα μέσα στη νύχτα από το ωραίο σου σπιτάκι σε όλα αυτά που λές, άσε που όλες οι θέσεις είναι πιασμένες και μας στέλνουν email του στυλ "μην έρχεστε όλοι μαζί" και "που αλλού να πάτε" άσε που μου τα έκανε μαντάρα το IT τους και δεν μπορώ να κάνω login στη βιβλιοθήκη. Μόνο σε κάνα Appleton και άντε ξανακατέβασε όλα τα pdfs που τα είχα annotated και οργανωμένα σε ωραιότατα folders, και αντί να είσαι σπιτάκι σου πιο άνετα, να μπορείς να την πέσεις και λίγο ρε αδερφέ άμα πιαστεί η πλάτη στην καρέκλα, να τρως την πίκρα με τους άπλυτους (appleton). Τες πα δε θα ήταν και ό,τι καλύτερο πρέπει να παραδεχθείς. Δε λέω ότι θα έμενα και στον αέρα, αλλά μιλάμε για πίκρα. Αυτό λίγο με τα mac που το είδες ρε παιδί; Εσύ τι σπούδαζες; Εγώ πανεπιστημιακά mac δεν έχω δει πουθενά (στο Heugh Robson δεν έχω πάει). Μια φίλη που κάνει νομική μου είπε μόνο ότι κάπου αυτοί έχουν mac. Όσον αφορά για την ισχύ, και το core i7 δεν είναι και για πέταμα!!! Μη μου πεις ότι έχουν και οθόνες 1920Χ1200, γιατί εγώ σε όλα τα labs κάτι DELLs οθόνες έχω δει μικρές. 1) Τρέχω μεσάνυχτα κάθε βράδυ στην βιβλιοθήκη απο τις 9 Σεπτ, ασταμάτητα... 2) Η κεντρική βιβλιοθηκη ειναι γεμάτη απο Μακ, που κάθονται κλασσικά όλοι οι μοντέρνοι άγγλοι φίλοι μας :-D, εκτος και αν τους έβγαλαν? Άρα, δεν παίζει να έδινα 2000 χιλιάρικα, για μια μέρα που θα έβγαζα στην βιβλιοθήκη . Απο την άλλη, και εγώ θα πάρω το καινούριο... γιατι θέλω την έκπτωση :rolleyes:
ixthy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 1) Τρέχω μεσάνυχτα κάθε βράδυ στην βιβλιοθήκη απο τις 9 Σεπτ, ασταμάτητα... 2) Η κεντρική βιβλιοθηκη ειναι γεμάτη απο Μακ, που κάθονται κλασσικά όλοι οι μοντέρνοι άγγλοι φίλοι μας :-D, εκτος και αν τους έβγαλαν? Άρα, δεν παίζει να έδινα 2000 χιλιάρικα, για μια μέρα που θα έβγαζα στην βιβλιοθήκη . Απο την άλλη, και εγώ θα πάρω το καινούριο... γιατι θέλω την έκπτωση :rolleyes: Ακριβώς! Φίλε εγώ γλύτωσα τρελά λεφτά. Σκέφτηκα να κάνω τη γυφτιά να το πάω πίσω, αλλά μετά λέω ότι κάποια στιγμή, ίσως σε ένα ίσως σε 2 χρόνια πάλι θα έπαιρνα κάτι καινούργιο. Γιατί όχι τώρα που προλάβαμε την καινούργια γενιά cpu και gpu, που πρακτικά θα περιμένουμε πολύ καιρό να δούμε να αλλάζει! Αλλά τότε θα πλήρωνα πολλά περισσότερα. Εδώ ακόμα τα παλιά macbook pro δεν είναι τόσο παρωχημένα! Δλδ τα core 2 duo τόσο χάλια είναι;;; Οπότε τώρα που πήγαμε στους i7 προτιμώ να ευχαριστηθώ από τώρα το θηρίο μου, παρά να σκάσω τα μαλλιοκέφαλά μου για να πάρω το ίδιο περίπου μηχάνημα του χρόνου, ή και του παραχρόνου! Τώρα αν βγει usb3 ή κάτι άλλο, έχουμε και express card! Άσε που σαν φοιτητής το Applecare κάνει μόνο 50 λύρες!!!!! Για τσέκαρε την κανονική τιμή και θα καταλάβεις!
Tablet Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 @ixthy Ωραια η κουβεντουλα αλλα δωσε μας κανα feedback για το μηχανημα.... Διαφορες με το παλιο , μπαταρια , ταχυτητα κ.λ.π
ixthy Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Παιδιά λίγο υπομονή. Ο παλιός μου είναι ένας MacBook pro aluminum intel core 2 duo 2.5 GHz με 4 GB ram, 8600Μ GT 512 MB gpu και 256 GB σκληρό στα 5400 rpm. Ο νέος είναι MacBook pro Unibody intel i7 2.66 GHz, 4 GB ram, 330M 512 MB gpu και 500 GB σκληρό στα 5400 rpm (ήθελα 7200 rpm, αλλά δεν είχαν και δεν μπορούσα να περιμένω). Και οι δύο έχουν anti-glare οθόνη. Οι οθόνες είναι και οι δυο πολύ καλές, ίσως στο νέο μου 17άρι να είναι λίγο καλύτερη. Δεν είμαι όμως και ειδικός. Στα δικά μου μάτια είναι και οι δύο πολύ καλές. Διαφορές έντονες σε επιδόσεις ακόμα δεν έχω δει. Οι θερμοκρασίες παίζουν στα ίδια επίπεδα περίπου. Ίσως το καινούργιο σε stand by να είναι 3-4 C πιο κρύο από το παλιό. Σε φόρτο σηκώνουν τις ίδιες θερμοκρασίες με το νέο να ξεπερνά το παλιό σε ακόμα μεγαλύτερο φόρτο, αφού μπορεί άνετα να ξεπεράσει τους 80 C. Μιλάω πάντα για cpu. Σε τεστ αναφέρουν ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν τους 101 C στο 15άρι i7. Στο 17άρι ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα, γιατί ποτέ δεν πήγα τόσο ψηλά, αλλά και πάλι δεν έχω καταφέρει ακόμα να το τεστάρω εξαντλητικά. Ο σκληρός μου είναι 5400 rpm, άρα έχει την ίδια ταχύτητα με το παλιό. Τα πάντα όμως στο νέο είναι ένα κλικ πιο γρήγορα, ίσως και περισσότερο από 1 κλικ. Μιλάμε ότι οι 2 υπολογιστές βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση (migration assistant από time machine backup από το παλιό). Επίσης το multitasking σε βαριές εφαρμογές είναι πολύ πιο καλό στο core i7. Προσπαθώ να βάλω και windows στο νέο για να δω τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών στα παιχνίδια, αλλά και τις θερμοκρασίες της. Θα σας ενημερώσω όταν τα καταφέρω. Προσπαθώ να κάνω τα vista μου από το παλιό να μεταναστεύσουν στο νέο, αλλά δε νομίζω να πετύχει. Δυστυχώς τα windows δεν προσφέρουν τέτοιες ευκολίες, σε αντίθεση με το mac. Σε αυτήν την περίπτωση θα κάνω φρέσκο install των 7 και βλέπουμε. Επίσης δεν έχω τεστάρει ακόμα την μπαταρία. Sorry αλλά είμαστε και σε φάση εξεταστικής! ---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:46 ---------- Δείτε επίσης αυτό το review από χρήστη ψαγμένο που λέει πολλά. http://reviews.cnet.com/laptops/apple-macbook-pro-spring/4864-3121_7-34058852-5.html?tag=userReviews;summaryList
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.