Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eχουμε ενημέρωση για το πότε θα ερθουν Ελλάδα?

Στα καταστηματα προσπαθουν να πουλήσουν τα παλιά στην ιδια τιμή!!!τους λες οτι εχουν βγει καινούργια μοντέλα κανουν τους ανήξερους και μετα αφου καταλάβουν οτι εισαι ενημερωμένος σου λένε τελη καλοκαιριου!!!ελεος!!

H Apple ποτέ δεν ρίχνει τις τιμές σε παλιά μοντέλα, η τιμή τους μένει η ίδια μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής του προϊόντος. Αν θα βρεις κάποια χαμηλότερη τιμή είναι μόνο σε καταστήματα που θέλουν να ξεφορτωθούν το παλιό τους στοκ όταν βγουν τα νέα μοντέλα.

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαλεξτε:

α) Κατευθειαν απο Ελλαδα απο την iSquare με 1899€ .

β) απο Γερμανια απο το notebook.de με 1669€ + 30€ μεταφορικα, δηλαδη συνολο 1699€ . (200€ φθηνοτερα απο Ελλαδα)

γ) απο Amazon Αγγλιας με £1406.5=1624 + 20€ περιπου μεταφορικα, συνολο περιπου 1649€ . (250€ φθηνοτερα απο Ελλαδα)

δ) απο καποιον αξιοπιστο πωλητη απο το ebay που να τα κανει dispatched απο Ευρωπη ωστε να γλυτωσεις τους φορους. Πχ απο αυτον, που το εχει $1799 + $50 για dispatch απο UK για να γλυτωσεις φορους + $99 τα μεταφορικα, συνολο $1949, δηλαδη 1465€ . (435€ φθηνοτερα απο Ελλαδα)

Δημοσ.

haHa, διαλέγω το δ! Το βρήκα; :-)

ΟΚ, για τα ακριβά ισχύει. Για το φθηνότερο, όμως; Πόσα να γλιτώσεις; Πάνω από 150€;

Δημοσ.

Ναι, αλλά το Amazon (πιθανόν και το eBay και το notebook.de) το έχει ετοιμοπαράδοτο ΤΩΡΑ. Αν περιμένεις να το πάρεις από Ελλάδα, θα περιμένεις μέχρι τέλος Μαΐου (όπως γράφουν παραπάνω).

Δημοσ.

Τηλεφώνησα στην iSquare χθες και μου είπαν σε δύο εβδομάδες. Το FNAC που είχα επίσης ρωτήσει μου είπε τον Ιούνιο.

Btw το UK πληκτρολόγιο, αν γίνει αγορά από το Amazon, έχει διαφορετική διάταξη από την κλασσική QWERTY που έχουν τα διεθνή ή αμερικάνικα μοντέλα;

Δημοσ.
Btw το UK πληκτρολόγιο, αν γίνει αγορά από το Amazon, έχει διαφορετική διάταξη από την κλασσική QWERTY που έχει τα διεθνή ή αμερικάνικα μοντέλα;

όχι, qwerty είναι τα Βρετανικά πληκτρολόγια.

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά του αγγλικού με το ελληνικό είναι πως στο αγγλικό, στο πλήκτρο με τον αριθμό 3 έχει τυπωμένο το £ (το σύμβολο της αγγλικής λίρας) αντί για το # (το σύμβολο της δίεσης).

Πατώντας shift-3 όμως, γράφει το # κανονικά, όπως κι ένα πληκτρολόγιο από mac αγορασμένο στην Ελλάδα. Για να γράψει £ πρέπει να ενεργοποιήσεις το πληκτρολόγιο English-UK στις ρυθμίσεις του συστήματος.

Δημοσ.
έχω εγώ...εκεί έχω πάρει το mbp μου...επαγγελματίες οι άνθρωποι, και δεν υπερβάλω...

Επειδή μάλλον θα το παραγείλω αρχές της βδομάδας ξέρεις πόσο περίπου θα κάνει να έρθει απο την Notebook.de με UPS (για να ξέρω που θα το στείλω μιας και θέλω να φύγω την εβδομάδα μετά της Πρωτομαγιάς)?

Δημοσ.
παιδια ξερουμε αν θα βγει καινουριο macbook και ποτε?

Ωραιο το ερωτημα σου!

Ισως σε μερικους φαινεται χαζη η ερωτηση, αλλα πολλοι δεν θεωρησαν σοβαρη την παρουσα αναβαθμιση...οποτε καλως το θετεις!

Δημοσ.
Διαλεξτε:

α) Κατευθειαν απο Ελλαδα απο την iSquare με 1899€ .

β) απο Γερμανια απο το notebook.de με 1669€ + 30€ μεταφορικα, δηλαδη συνολο 1699€ . (200€ φθηνοτερα απο Ελλαδα)

γ) απο Amazon Αγγλιας με £1406.5=1624 + 20€ περιπου μεταφορικα, συνολο περιπου 1649€ . (250€ φθηνοτερα απο Ελλαδα)

δ) απο καποιον αξιοπιστο πωλητη απο το ebay που να τα κανει dispatched απο Ευρωπη ωστε να γλυτωσεις τους φορους. Πχ απο αυτον, που το εχει $1799 + $50 για dispatch απο UK για να γλυτωσεις φορους + $99 τα μεταφορικα, συνολο $1949, δηλαδη 1465€ . (435€ φθηνοτερα απο Ελλαδα)

Αυτο το dispatch from uk που το γραφει και δε το βλεπω?

Η εταιρια παντως εδρευει στην Αμερικη.

Δημοσ.
Αυτο το dispatch from uk που το γραφει και δε το βλεπω?

Η εταιρια παντως εδρευει στην Αμερικη.

Δες εδω:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3296819#post3296819

Για οσα ειναι dispatched απο US, μπορεις να του ζητησεις να στα κανει dispatched απο UK.

Τον εχω ρωτησει εγω και ειναι διατεθιμενος να το κανει με εξτρα χρεωση $50 .

Πχ αυτο εδω:

http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-4GHz-2-4-GHz-15-MC371LL-A-i5_W0QQitemZ370367384729QQcmdZViewItemQQptZApple_Laptops?hash=item563b9dcc99#shId

ερχεται με τα μεταφορικα κλπ τελικη τιμη 1450€($1799 + $99 μεταφορικα + $50 για dispatch απο UK = $1950=~ 1450€), καθολου ασχημα αν αναλογιστουμε οτι εδω κανει 1900€ .

http://www.isquare.gr/store/macbook-pro-15-i5-2-4ghz-eng.html

Δηλαδη διαφορα της ταξης των 450€, με τα οποια μπορεις να παρεις εναν καλο ssd, 3 χρονια εγγυηση, και μια καλη τσαντα και ποντικι. Ή φυσικα απλα να τα εξοικονομησεις.

Τελος, εχει και μερικα listed items που γραφουν οτι ειναι dispatched απο UK. Πχ αυτο:

http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-4GHz-2-4-GHz-15-Intel-Core-i5-/380227845620?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_Apple_Laptops_ET&hash=item5887587df4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...