georgeadams Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εριξα λιγο ψαξιμο και σιγουρευτικα, απο το πληκτρολογιο παιρνει αερα το macbook, για τον λογο αυτο δεν υπαρχει επιλογή να δουλευέι με κλειστο το καπακι, παντα οταν κλεινει το καπακι το macbook μπαινει σε υπνο.. Ακόμα και με κλειστό το καπάκι, η μικρή ποσότητα αέρα που απαιτείται μπορεί και περνάει. Το καπάκι δεν κλείνει αεροστεγώς. Ούτως ή άλλως τα κενά μεταξύ των πλήκτρων είναι κι αυτά πολύ μικρά. Δε μιλάμε για τεράστιες ποσότητες αέρα. Σίγουρα είναι καλύτερα να έχεις ανοιχτό το καπάκι γιατί έτσι δεν ζεσταίνεται και η οθόνη, αλλά δεν παθαίνει και τίποτα με το καπάκι κλειστό. αρα πως γινεται να το βαζει ο doc connector να δουλευει με το καπακι κλειστο; Για να δουλέψει το MacBook με κλειστό καπάκι πρέπει να ισχύουν ΟΛΕΣ οι παρακάτω συνθήκες: να έχει τροφοδοσία από ρεύμα (όχι απλώς από τη μπαταρία του) και να έχεις συνδεδεμένα εξωτερική οθόνη, εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι (USB ή Bluetooth). Δεν ξέρω για τα allu macbooks αλλα το παλιό 13άρι και το νέο λευκό αέρα παίρνει απο το πίσω μέρος. Στο πίσω μέρος είναι η έξοδος του αέρα.
mitsopanis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Γνωρίζει κανείς κανένα άλλο Online store απο Αγγλία ή απο Γερμανία αξιόπιστο που να έχει το MBP διαθέσιμο γιατί Ελλάδα μάλλον πάει για τέλη Μαϊου?
Palp Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 amazon αγγλίας - Οι εκπτώσεις ανεβοκατεβαίνουν οπότε αν δεν βιάζεσε μπορείς να περιμένεις μία πιο ευνοϊκή τιμή.
mitsopanis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μα δε κάνει shipping Greece το amazon σε ηλεκτρονικά είδη...
Loser Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μα δε κάνει shipping Greece το amazon σε ηλεκτρονικά είδη... εδώ και λίγους μήνες κάνει
secrettboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 εγώ στο αγγλικό amazon όταν πήγα να ολοκληρώσω την αγορά σε account με ελληνική διεύθυνση μου έβγαλε το εξής μήνυμα : MacBook Pro 15inch 2.53GHz (Intel Core i5, 4Gb RAM, 500Gb HDD, NVIDIA GeForce GT 330M with 256 MB, SD card slot, Intel HD Graphics, up to 9 hour battery life) cannot be shipped to the selected address.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 εγώ στο αγγλικό amazon όταν πήγα να ολοκληρώσω την αγορά σε account με ελληνική διεύθυνση μου έβγαλε το εξής μήνυμα :MacBook Pro 15inch 2.53GHz (Intel Core i5, 4Gb RAM, 500Gb HDD, NVIDIA GeForce GT 330M with 256 MB, SD card slot, Intel HD Graphics, up to 9 hour battery life) cannot be shipped to the selected address. το amazon φιλοξενεί και άλλα καταστήματα στην σελίδα του... αν όμως το πουλάει το ίδιο το amazon στέλνει. Λογικά για να σου έβγαλε αυτό το μήνυμα ήταν από άλλο.
alex2539 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οι usb θήρες στα καινούρια macbook παραμένουν 2 ???? Και με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο, τόσο κοντά που αν συνδέσεις κάτι στη μία να μην μένει χώρος για να συνδέσεις τίποτα στην άλλη?
iced Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Και με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο, τόσο κοντά που αν συνδέσεις κάτι στη μία να μην μένει χώρος για να συνδέσεις τίποτα στην άλλη? Δεν ειναι ηλιθιος ο τροπος αλλα ηλιθιες οι συσκευες που συνδεονται σε αυτες. Κατι χοντρα στικακια κτλ...
mitsopanis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πολυ κάλο αυτό με το amazon...Εγω είχα μείνει ακόμα στο books&dvds only. Thnx for the info
Palp Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Υπάρχει και το Notebook.de που έχει αρκετά καλές τιμές με αρκετά configurations (SSDs, Hi-res οθόνες κτλ) και στέλνει Ελλάδα με 30 ευρώ μεταφορικά. Δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν γνωρίζω αν είναι αξιόπιστος ή όχι.
mitsopanis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Καλο φαίνεται με μια πρώτη ματιά (διόρθωσε μόνο το link σου γιατί έχεις βάλει 3 /// στο url). Kανένα άλλο store κανείς? Που να έχει κάνει καμια παραγγελία?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγώ απ' ότι καταλαβαίνω δεν πολυσυμφέρει από Amazon, έτσι δεν είναι; Ίσως στα πιο ακριβά να συμφέρει, αλλά στο φθηνό MacBook Pro, τα ίδια λεφτά δεν είναι;
giwrgosd Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Eχουμε ενημέρωση για το πότε θα ερθουν Ελλάδα? Στα καταστηματα προσπαθουν να πουλήσουν τα παλιά στην ιδια τιμή!!!τους λες οτι εχουν βγει καινούργια μοντέλα κανουν τους ανήξερους και μετα αφου καταλάβουν οτι εισαι ενημερωμένος σου λένε τελη καλοκαιριου!!!ελεος!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Υπάρχει και το Notebook.de που έχει αρκετά καλές τιμές με αρκετά configurations (SSDs, Hi-res οθόνες κτλ) και στέλνει Ελλάδα με 30 ευρώ μεταφορικά. Δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν γνωρίζω αν είναι αξιόπιστος ή όχι. έχω εγώ...εκεί έχω πάρει το mbp μου...επαγγελματίες οι άνθρωποι, και δεν υπερβάλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.