Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α. πραγματικά βλέπω κάτι σουπερ ντουπερ συνθέσεις στο insomnia με τις σουπερ ντουπερ κάρτες ενώ η επιλογή στο σκληρό ειναι στους 7200. Προτιμότερο δεν είναι να ρίξει πχ το κόστος σε κάποια άλλα εξαρτήματα και να χώσεις έναν SSD; Bottleneck μανγκα μου!

β. ποιος "ανόητος" στις μέρες μας δεν έχει ένα backup (δεν μιλάω για τους χρήστες που παίζουν farmville)

Είμαι υπέρ της ισορροπίας όπως πολύ σωστά αναφέρεις να έχεις έναν SSD για το λειτουργικό σου και έναν απλό για τα δεδομένα σου. Τώρα αν έχεις δεδομένα κάτι τέρα, άντε να κρατάς back up.

εγώ πιστεύω ότι τα συστήματα ολα είναι μαρκετινγκ και τίποτα άλλο...

τι να τον κάνεις το σούπερ επεξεργαστή αν δεν είσαι pro μίας εταιρείας.

τι να τα κάνεις τα 8γίγα ραμ αν έχεις δύο εικονικές μηχανές σε ένα σκληρό.

τι να κάνεις την σούπερ γρήγορη ραμ αν γράφει 1000 φορές πιο γρήγορα από τον σκληρό σου

τι να κάνεις ένα σούπερ σύστημα με ένα χαμηλό front bus

τι να την κάνεις την 1gb ram στην κάρτα γραφικών αν δεν ξέρεις σε τι συχνότητα δουλεύει ο πυρήνας και η ραμ της.

Λίγο τεχνολογία σε όλα είναι καλά.

Πολύ τεχνολογία είναι κακό μιας και από το '89 που έχω υπολογιστές πιστεύω ότι αν το έχεις πληρώσει ακριβά δε το αφήνεις εύκολα να αγοράσεις κάτι άλλο. Και ειδικά από το 2003 και μετά δεν αξίζει να ρίχνεις λεφτά. Πλέον μιλάμε για άλματα χιλιομέτρων και όχι απλά για έναν επεξεργαστή 700Mhz πιο γρήγορο. Σίγουρα το επόμενο γρήγορο βήμα της Intel είναι να "κολλήσει" δύο i7 μέχρι να βγάλει τον 48 πύρηνο στην αγορά. Κι όλα αυτά σε λιγότερο από 2 χρόνια πιστεύω.

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

macbook pro 15"

1680x1050 (αριστερα) vs 1440x900 (δεξια)

macbook-pro-high-rest-vs-normal-resolution.jpg

macbook-pro-15-hi-res-vs-normal-resolution.jpg

B):cool:

not only would the Arrendale series of processors have pushed the price of the MacBook Pro 13-inch higher than Apple wants it to go, but the choice of Core i3 CPUs, as well as Intel’s integrated graphics HM55 chipset would have left no room on the 13-inch logic board for a discrete GPU. Apple could have made the logic board larger, but it would have left less room for a bigger battery.
Δημοσ.
Τελικά γνωρίζει κανείς ημερομηνία που θα εμφανιστούν στην ελληνική αγορά για να τα ρίξουμε και καμιά ματιά απο κοντά?

Σήμερα ρώτησα σε γνωστή ελλινική αλυσίδα καταστημάτων και μου είπαν ότι περιμένουν τα mbp τέλη Μαϊου...

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρων φαίνεται.. έχω μια απορία όμως, το macbook δουλεύει με το καπάκι κλειστό; Δεν πρέπει να παίρνει αέρα;

Δημοσ.

Δουλεύει κανονικά με το καπάκι κλειστό... αέρα δεν έπαιρνε έτσι και αλλιώς από το πάνω μέρος του πληκτρολογίου

Δημοσ.
Δουλεύει κανονικά με το καπάκι κλειστό... αέρα δεν έπαιρνε έτσι και αλλιώς από το πάνω μέρος του πληκτρολογίου

Ότι δουλεύει, δουλεύει. Αλλά απο το πληκτρολόγιο δεν παίρνει αέρα?

----------------

Now playing on iTunes: Code - I Hold Your Light

via FoxyTunes

Δημοσ.

Εριξα λιγο ψαξιμο και σιγουρευτικα, απο το πληκτρολογιο παιρνει αερα το macbook, για τον λογο αυτο δεν υπαρχει επιλογή να δουλευέι με κλειστο το καπακι, παντα οταν κλεινει το καπακι το macbook μπαινει σε υπνο..

αρα πως γινεται να το βαζει ο doc connector να δουλευει με το καπακι κλειστο;

Δημοσ.
Εριξα λιγο ψαξιμο και σιγουρευτικα, απο το πληκτρολογιο παιρνει αερα το macbook, για τον λογο αυτο δεν υπαρχει επιλογή να δουλευέι με κλειστο το καπακι, παντα οταν κλεινει το καπακι το macbook μπαινει σε υπνο..

αρα πως γινεται να το βαζει ο doc connector να δουλευει με το καπακι κλειστο;

Δεν ξέρω για τα allu macbooks αλλα το παλιό 13άρι και το νέο λευκό αέρα παίρνει απο το πίσω μέρος. Και όταν είναι συνδεδεμένο με οθόνη keyboard και mouse μπορεί να δουλέψει άψογα και με κλειστή οθόνη. (έτσι το έχω και αυτήν τη στιγμή)

Δημοσ.
Δεν ξέρω για τα allu macbooks αλλα το παλιό 13άρι και το νέο λευκό αέρα παίρνει απο το πίσω μέρος. Και όταν είναι συνδεδεμένο με οθόνη keyboard και mouse μπορεί να δουλέψει άψογα και με κλειστή οθόνη. (έτσι το έχω και αυτήν τη στιγμή)

Aκριβως ετσι δουλευουν και τα alluminium macbook (τουλαχιστον τα 13.3")

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...