Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλά την επιβεβαίωση της Apple δεν την έχουμε δει από την Apple αλλά από τη ars technica.

Ακριβως.

Η ars technica ειναι απο τα πλεον σοβαρα site και η λογικη λεει οτι πραγματι θα τους το επιβεβαιωσε η ιδια η apple οπως γραφουν. Δεν πιστευω τοσο σοβαρο site να γραφει ανακριβειες. Εκτος αν ειπε ανακριβειες η apple , που και αυτο ειναι απιθανο, αλλα τουλαχιστον πιο πιθανο απο το να γραφει ανακριβειες η ars technica.

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και οχι μονο χωρις restart, αλλα χωρις καν την παρεμβαση του χρηστη:

καταλαβαινει απο μονο του αν μια εφαρμογη ζοριζει την καρτα γραφικων και χρειαζεται περισσοτερη ισχυ και ενεργοποιει τοτε την δυνατη καρτα γραφικων.

Ο χρηστης δεν χρειαζεται να κανει τιποτα, πχ απλα θα βαζει να παιζει ενα παιχνιδι ή μια επαγγελματικη εφαρμογη 3d και αυτοματα το συστημα θα γυρναει στην δυνατη καρτα γραφικων!

Ειναι τεχνολογια της nVidia, το λεγομενο Optimus που υπαρχει εδω και λιγο καιρο σε windows.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_Optimus

http://www.nvidia.com/object/optimus_technology.html

http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Optimus-Review.25467.0.html

Πολυ βολικο!

Δεν είναι η τεχνολογία Optimus της Nvidia, είναι της apple η μαγκιά απότι φαίνεται, δες στο arstechnica.

Δημοσ.

ολα καλα και αγια και χαιρομαι που εξελισεται η τεχνολογια αλλα ρε παιδια κριμα δεν ειναι τα χριστουγεννα πηρα το μακ μπουκ προ μου το 15αρι το απλο και τωρα σε 3 με 4 μηνες ειμαι "τεχνολογικα πισω" αμαν πια με αυτη τη συνηθεια να μας βαζουν να πληρωνουμε για πραματα που ηδη υπαρχουν και τα βγαζουν επιτηδες μετα.

το μονο που με παρηγορει ειναι οτι με το ηδη υπαρχον μακ μπουκ μου κανω τη δουλεια μου και δε μου χρειαζονται πραγματικα τα καινουργια

Δημοσ.

και μια αλλη παρατηρηση : πριν θα μπορουσε κανεις να παρει και το macbook διοτι

το φθηνο το pro υστερουσε σε σκληρο και τα χαρακτηριστικα τους ηταν αρκετα κοντα

και μερικοι το προτιμουσαν αλλα τωρα ποιος θα το παρει??

με 250 ευρω παραπανω (γερμανικο store) παιρνεις καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη

καρτα γραφικων, φωτιζομενο πληκτρολογιο, αλουμινο(λιγοτερες γρατζουνιες), καλυτερη

οθονη, εξοδο ηχου στο miniDP, καλυτερο trackpad, FW 800 ,SD slot,λεπτοτερο,ελαφρυτερο......:P

Δημοσ.

το φθηνο το pro υστερουσε σε σκληρο και τα χαρακτηριστικα τους ηταν αρκετα κοντα

καρτα γραφικων, φωτιζομενο πληκτρολογιο, αλουμινο(λιγοτερες γρατζουνιες), καλυτερη

οθονη, εξοδο ηχου στο miniDP, καλυτερο trackpad, FW 800 ,SD slot,λεπτοτερο,ελαφρυτερο......:P

+1 συμφωνώ απόλυτα ,δεν πιάνει μία το πλαστικό macbook μπροστά στο αλουμίνιο του προ

Δημοσ.
Δεν είναι η τεχνολογία Optimus της Nvidia, είναι της apple η μαγκιά απότι φαίνεται, δες στο arstechnica.

Ναι, το ειδα σημερα οτι τελικως δεν ειναι optimus.

Δημοσ.

κάποιοι καμμένοι ρομαντικοί που το θέλουν αααασπρο!

Δημοσ.
ολα καλα και αγια και χαιρομαι που εξελισεται η τεχνολογια αλλα ρε παιδια κριμα δεν ειναι τα χριστουγεννα πηρα το μακ μπουκ προ μου το 15αρι το απλο και τωρα σε 3 με 4 μηνες ειμαι "τεχνολογικα πισω" αμαν πια με αυτη τη συνηθεια να μας βαζουν να πληρωνουμε για πραματα που ηδη υπαρχουν και τα βγαζουν επιτηδες μετα.

το μονο που με παρηγορει ειναι οτι με το ηδη υπαρχον μακ μπουκ μου κανω τη δουλεια μου και δε μου χρειαζονται πραγματικα τα καινουργια

Φίλε Runner ειδικά αυτό που λες δεν ισχύει στα προϊόντα της Apple, όταν ξέρουμε πολύ καλά τον κύκλο που κάνουν τα προϊόντα της. Δυστυχώς όμως κάποια στιγμή αναγκαστικά θα γίνει η μετάβαση και τόσο καιρό περιμέναμε να μπουν οι i7 και μια πιο σοβαρή κάρτα γραφικών, γιατί η 9600 δεν ήταν ουσιαστική αναβάθμιση από την προγενέστερη 8600 και σε αυτό δε φταίει η Apple, αλλά η nvidia η οποία έκανε 2-3 χρόνια να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο χώρο των laptops, οπότε αυτή η αναβάθμιση παραήταν αναμενόμενη. Δυστυχώς αυτά γίνονται γενικότερα στην τεχνολογία. Ίσως μια λύση είναι να πουλήσεις το δικό σου (έχουν καλή μεταπωλητική αξία τα mac) και να πάρεις το νέο, αν έχεις τόσο ανάγκη την κάρτα γραφικών και την 50% ισχυρότερη cpu. Πάντως προς το παρόν εγώ με mbp του 2008 δεν αισθάνομαι την ανάγκη να σκάσω έναν πάγκο λεφτά για την αναβάθμιση. Αν θέλεις να μην την ξαναπατήσεις έτσι, να ενημερώνεσαι από σχετικά sites που αναφέρουν πότε η Apple αλλάζει τις σειρές των προϊόντων της. Νομίζω το Mac Rumors είναι ένα τέτοιο site.

---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ----------

Πω πω ρε παίδες μου έστειλε και η Apple mail να πάω να αγοράσω το νέο mbp με το slogan "Take MacBook Pro home today" και από δίπλα έχει τη φωτό μιας πολύ χαριτωμένης ύπαρξης που δουλεύει σαν Apple genius. Sorry αλλά ξέχασα το mac και το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς να "Take the Apple genius girl home". :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πω πω ρε παίδες μου έστειλε και η Apple mail να πάω να αγοράσω το νέο mbp με το slogan "Take MacBook Pro home today" και από δίπλα έχει τη φωτό μιας πολύ χαριτωμένης ύπαρξης που δουλεύει σαν Apple genius. Sorry αλλά ξέχασα το mac και το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς να "Take the Apple genius girl home". :lol::lol::lol:

για στειλε φωτο...:P:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...