Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση windows σε ΝΕΤΒΟΟΚ....

laios23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας...εχω αγορασει ενα ΝΕΤΒΟΟΚ ACER 531ho Ο οποιος φοραγε απο την μαμα του τα WINDOWS SEVEN STARTER...

εχω τα εξης ερωτηματα...

1)επειδη θελω να αλλαξω λειτουργικο τι να βαλω σαν καλυτερη λυση???τα παλια και καλα windows xp+sp3 ή windows seven ultimate???με ενδιαφερει να σερφαρω και γενικα να δουλευω απροβληματιστα

2)πως θα τα περασω μιας και δεν εχω εξωτερικο USB DVD ...υπαρχει καποιος τροπος για εγκατασταση απο στικακι???αν ναι μπορει να ποσταρει καποιος τηνδιαδικασια παρακαλω???

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

καλημερα σας...εχω αγορασει ενα ΝΕΤΒΟΟΚ ACER 531ho Ο οποιος φοραγε απο την μαμα του τα WINDOWS SEVEN STARTER...

εχω τα εξης ερωτηματα...

1)επειδη θελω να αλλαξω λειτουργικο τι να βαλω σαν καλυτερη λυση???τα παλια και καλα windows xp+sp3 ή windows seven ultimate???με ενδιαφερει να σερφαρω και γενικα να δουλευω απροβληματιστα

2)πως θα τα περασω μιας και δεν εχω εξωτερικο USB DVD ...υπαρχει καποιος τροπος για εγκατασταση απο στικακι???αν ναι μπορει να ποσταρει καποιος τηνδιαδικασια παρακαλω???

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εγώ και στα 2 netbook έχω βάλει Windows 7.

Τα XP SP3 ίσως είναι πιο βαριά σε σχέση με τα 7.

Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ το tool που από ISO θα σου φτιάξει ένα USB για να κάνεις εγκατάσταση τα Windows 7 από USB Stick.

Δημοσ.

Εγώ και στα 2 netbook έχω βάλει Windows 7.

Τα XP SP3 ίσως είναι πιο βαριά σε σχέση με τα 7.

Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ το tool που από ISO θα σου φτιάξει ένα USB για να κάνεις εγκατάσταση τα Windows 7 από USB Stick.

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έβαζα Ubuntu.

1.Το κατεβάζεις από δω: http://www.ubuntu.com/

(9.10 είναι η σταθερή έκδοση, η επόμενη βγαίνει τέλη του μήνα)

2.Γράφεις το iso σε cd με χαμηλή ταχύτητα εγγραφής.

3. Εκκινείς τον υπολογιστή απ'το cd και βάζεις την πρώτη επιλογή που δεν κάνει καμμιά αλλαγή στο pc σου και φορτώνει live.

4. Στο live περιβάλλον επιλέγεις:

screenshot_003.png

και βάζεις το στικάκι σου.

5. Τέλος εκκινείς το netbook απ'το στικάκι και κάνεις εγκατάσταση.;)

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έβαζα Ubuntu.

1.Το κατεβάζεις από δω: http://www.ubuntu.com/

(9.10 είναι η σταθερή έκδοση, η επόμενη βγαίνει τέλη του μήνα)

2.Γράφεις το iso σε cd με χαμηλή ταχύτητα εγγραφής.

3. Εκκινείς τον υπολογιστή απ'το cd και βάζεις την πρώτη επιλογή που δεν κάνει καμμιά αλλαγή στο pc σου και φορτώνει live.

4. Στο live περιβάλλον επιλέγεις:

screenshot_003.png

και βάζεις το στικάκι σου.

5. Τέλος εκκινείς το netbook απ'το στικάκι και κάνεις εγκατάσταση.;)

Δημοσ.

νομιζω οτι τα ultimate ειναι καλυτερα απο τα starter ετσι δεν ειναι???η μηπως κανω λαθος???μηπως ειναι πιο βαρεια???

εν τω μεταξυ ειναι ΟΕΜ τα windows που φοραει τωρα το μηχανημα και εχει ενα σωρο βλακειες πανω και μ σπαει τα νευρα γιαυτο θελω να τα βγαλω και να τα περασω μονος μ απο την αρχη

Δημοσ.

νομιζω οτι τα ultimate ειναι καλυτερα απο τα starter ετσι δεν ειναι???η μηπως κανω λαθος???μηπως ειναι πιο βαρεια???

εν τω μεταξυ ειναι ΟΕΜ τα windows που φοραει τωρα το μηχανημα και εχει ενα σωρο βλακειες πανω και μ σπαει τα νευρα γιαυτο θελω να τα βγαλω και να τα περασω μονος μ απο την αρχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...