Runner25 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μολις σημερα πηρα ps3 και θελω να μου απαντησετε σε καποιες αποριες 1 παιρνει usb stick και usb σκληρο εξωτερικο? 2 μπορω να περασω στο σκληρο του πσ3 ταινιες και μουσικη? 3 διαβαζει αρχεια βιντεο avi και ελληνικους η εστω αγγλικους υποτιτλους? 4μπορω να αγορασω ολοκληρα παιχνιδια απο το ηλεκτρονικο καταστημα του ps3 γιατι με μια προχειρη ματια ειδα μονο demo ---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- ρε παιδια ελεος καποιος κανεις δε ξερει η δε θελει να απαντησει?
Runner25 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μολις σημερα πηρα ps3 και θελω να μου απαντησετε σε καποιες αποριες 1 παιρνει usb stick και usb σκληρο εξωτερικο? 2 μπορω να περασω στο σκληρο του πσ3 ταινιες και μουσικη? 3 διαβαζει αρχεια βιντεο avi και ελληνικους η εστω αγγλικους υποτιτλους? 4μπορω να αγορασω ολοκληρα παιχνιδια απο το ηλεκτρονικο καταστημα του ps3 γιατι με μια προχειρη ματια ειδα μονο demo ---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- ρε παιδια ελεος καποιος κανεις δε ξερει η δε θελει να απαντησει?
giorgos147 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μολις σημερα πηρα ps3 και θελω να μου απαντησετε σε καποιες αποριες 1 παιρνει usb stick και usb σκληρο εξωτερικο? 2 μπορω να περασω στο σκληρο του πσ3 ταινιες και μουσικη? 3 διαβαζει αρχεια βιντεο avi και ελληνικους η εστω αγγλικους υποτιτλους? 4μπορω να αγορασω ολοκληρα παιχνιδια απο το ηλεκτρονικο καταστημα του ps3 γιατι με μια προχειρη ματια ειδα μονο demo ---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- ρε παιδια ελεος καποιος κανεις δε ξερει η δε θελει να απαντησει? Δέχεται, αλλά μπορείς έως μουσική και ταινίες. Saves δε γίνεται, νομίζω. Βεβαίως. Δε το έχω δοκιμάσει αυτό, διότι έχω δοκιμάσει μόνο Streaming ταινίας από το PC μου στο PS3. Δυστυχώς, το PSN δεν έχει πολλά ολόκληρα παιχνίδια.
giorgos147 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μολις σημερα πηρα ps3 και θελω να μου απαντησετε σε καποιες αποριες 1 παιρνει usb stick και usb σκληρο εξωτερικο? 2 μπορω να περασω στο σκληρο του πσ3 ταινιες και μουσικη? 3 διαβαζει αρχεια βιντεο avi και ελληνικους η εστω αγγλικους υποτιτλους? 4μπορω να αγορασω ολοκληρα παιχνιδια απο το ηλεκτρονικο καταστημα του ps3 γιατι με μια προχειρη ματια ειδα μονο demo ---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- ρε παιδια ελεος καποιος κανεις δε ξερει η δε θελει να απαντησει? Δέχεται, αλλά μπορείς έως μουσική και ταινίες. Saves δε γίνεται, νομίζω. Βεβαίως. Δε το έχω δοκιμάσει αυτό, διότι έχω δοκιμάσει μόνο Streaming ταινίας από το PC μου στο PS3. Δυστυχώς, το PSN δεν έχει πολλά ολόκληρα παιχνίδια.
Runner25 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε μου μπορει να μου πεις πως θα περασω ταινιες στο πσ3 απλα ας πουμε αντιγραφοντας τες απο usb?
Runner25 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε μου μπορει να μου πεις πως θα περασω ταινιες στο πσ3 απλα ας πουμε αντιγραφοντας τες απο usb?
Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ναι το προβλημα ειναι ομως οτι δεν μπορεις να περασεις αρχειο πανω απο 4GB λογω του FAT32 φορματ που εχει ο σκληρος του ps3(για ταινιες μιλαω)η μεσω σκληρου ο οποιος ειναι σε FAT32 φορματ διαφορετικα δεν θα μπορεσει να το διαβασει
Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ναι το προβλημα ειναι ομως οτι δεν μπορεις να περασεις αρχειο πανω απο 4GB λογω του FAT32 φορματ που εχει ο σκληρος του ps3(για ταινιες μιλαω)η μεσω σκληρου ο οποιος ειναι σε FAT32 φορματ διαφορετικα δεν θα μπορεσει να το διαβασει
loukas77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Και για να βάλετε στα avi σας υπότιτλους εύκολα και γρήγορα και... ΧΩΡΙΣ re-encode... http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Με έχει σώσει αυτό το πρόγραμμα...
loukas77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Και για να βάλετε στα avi σας υπότιτλους εύκολα και γρήγορα και... ΧΩΡΙΣ re-encode... http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Με έχει σώσει αυτό το πρόγραμμα...
basilis5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ναι το προβλημα ειναι ομως οτι δεν μπορεις να περασεις αρχειο πανω απο 4GB λογω του FAT32 φορματ που εχει ο σκληρος του ps3(για ταινιες μιλαω)η μεσω σκληρου ο οποιος ειναι σε FAT32 φορματ διαφορετικα δεν θα μπορεσει να το διαβασει μπορει να διαβασει αρχεια μεγαλυτερα απο 4 γιγα. απλα ο μοναδικος τροπος να τα περασεις ειναι μεσω δικτυου-αν χρησιμοποιεις προγραμμα να stremareis απλα παιρνει αιωνες. καποτε προσπαθησα να αντιγραψω το harry potter hd αλλα καπου στην μια ωρα κουραστηνα να περιμενω. βεβαια αν εισαι συνεδεμενος με καλωδιο ειναι καλυτερα,εγω ημουν ασυρματα
ee3509 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 μολις σημερα πηρα ps3 και θελω να μου απαντησετε σε καποιες αποριες 1 παιρνει usb stick και usb σκληρο εξωτερικο? 2 μπορω να περασω στο σκληρο του πσ3 ταινιες και μουσικη? 3 διαβαζει αρχεια βιντεο avi και ελληνικους η εστω αγγλικους υποτιτλους? 4μπορω να αγορασω ολοκληρα παιχνιδια απο το ηλεκτρονικο καταστημα του ps3 γιατι με μια προχειρη ματια ειδα μονο demo ---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- ρε παιδια ελεος καποιος κανεις δε ξερει η δε θελει να απαντησει? 1. Ναι, αλλα δεν διαβάζει NTFS, δηλαδή όπως είπαν και οι άλλοι μόνο αρχεία < 4Gb 2. Ναι 3. Διαβάζει avi, δεν διαβάζει mkv, υπότιτλους ενσωματομένους. Μπορείς να κανεις transcode απο δίκτυο, και να τρέχεις και mkv και υποτιτλους on the fly, αλλα για HD movies, θέλεις ethernet, το ασύρματο μάλλον θα σου "σπαει". Το προγραμμα λέγεται ps3 media server 4. Δεν έχω δει ολόκληρα "μεγάλα" games online, καλύτερα πάρε δισκάκια, ίσως και μεταχειρισμένα, και όταν τα βαρέθεις πούλα τα.
v-tidus Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Για να συμπληρωσω τους απο πανω, μπορεις να μεταφερεις και ξενα saves, μονο που δεν θα μεταφερθουν και τα ξενα trophies. Ολοκληρα παιχνιδια υπαρχουν στο psn αλλα δεν αξιζουν απο θεμα τιμης (ειναι πιο ακριβα σε ηλεκτρονικη μορφη απο οτι να τα παρεις στο κουτι τους!). Το μονο ολοκληρο game ου δεν υπαρχει σε retail εκδοση ειναι το trine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.