Tigran Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δε νιώθω ότι έχω δει ακόμα κάτι συγκλονιστικό στην τωρινή γενιά παιχνιδιών. Τα περισσότερα είναι απλά βελτιώσεις. Ίσως το πιο πρωτότυπο παιχνίδι, που δεν υπάρχουν και πολλά στο είδος του(Fahreneit), είναι το Heavy Rain. Από τα παιχνίδια που πραγματικά σου προσφέρει μια νέα και διαφορετική εμπειρία όταν το παίζεις. Από άποψη βελτιώσεων, πιστεύω το FIFA έχει πάει ένα βήμα μπροστά τα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Σταθμός κατ' εμέ ήταν και το COD4 στην κατηγορία των FPS και Online MP games.
nikolas8141 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δε νιώθω ότι έχω δει ακόμα κάτι συγκλονιστικό στην τωρινή γενιά παιχνιδιών. Τα περισσότερα είναι απλά βελτιώσεις. Ίσως το πιο πρωτότυπο παιχνίδι, που δεν υπάρχουν και πολλά στο είδος του(Fahreneit), είναι το Heavy Rain. Από τα παιχνίδια που πραγματικά σου προσφέρει μια νέα και διαφορετική εμπειρία όταν το παίζεις. Από άποψη βελτιώσεων, πιστεύω το FIFA έχει πάει ένα βήμα μπροστά τα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Σταθμός κατ' εμέ ήταν και το COD4 στην κατηγορία των FPS και Online MP games. Συμφωνω απολυτα μαζι σου.........το COD4 πραγματικα ηταν και ειναι ακομα σταθμος στην κατηγορια των FPS και Online MP games.(γι'αυτο λιωνω ακομα και σημερα). Οσο για το Fahreneit πραγματικα το παιχνιδι εδεινε ρεστα ακομα και το story θα μπορουσε να γινει ταινια........ Επειδη δεν το εχω ψαξει το θεμα θα κοιταξω να δω τι λεει το Heavy Rain!
nem52 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 cod 4 με κλειστα ματια.. αλλα και το metal gear solid μου αρεσε παρα πολυ πριν το φουσκωσουν..
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 +1 για GTA IV και CoD 4 Και για να πω και κατι διαφορετικο, Zelda : Twilight Princess
SlimData Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 το πρώτο gears of war gta iv god of war γιατί συνολικά η εμπειρία είναι το κάτι το άλλο...
dreez Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 god of war 3, oblivion! και τα 2 απλα μ@μ@νε!!!
glad1at0re Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Θα ήταν πιο ενδιαφέρον να ψηφίζαμε ανά είδος. Έτσι δεν έχει πολύ νόημα. Για μένα που παίζω πολλά RPG είναι τα Mass Effect series και Dragon Age. Θα τα ξεπέρναγε το Oblivion αλλά μόνο σε PC.
ladhm Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 GTA IV Uncharted 2: Among Thieves Metal Gear Solid 4 Little Big Planet RE 5 Όλα σε ps3
v0rtex Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 mass effect 1-2 (αυτα τα τελειωσα και ας σιχαινομαι τα RPG) gears of war (απ τα καλυτερα 3ου προσωπου, ακολουθουν για μενα το Dead Space, Lost Planet) cod4 (απλα το καλυτερο FPS/MP) god of war 3 (δε το εχω παιξει ακομα αλλα απ αυτα που βλεπω και ακουω δε νομιζω να με απογοητευσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.