Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο παιχνίδι αυτής της γενιάς

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νιώθω ότι έχω δει ακόμα κάτι συγκλονιστικό στην τωρινή γενιά παιχνιδιών. Τα περισσότερα είναι απλά βελτιώσεις.

Ίσως το πιο πρωτότυπο παιχνίδι, που δεν υπάρχουν και πολλά στο είδος του(Fahreneit), είναι το Heavy Rain. Από τα παιχνίδια που πραγματικά σου προσφέρει μια νέα και διαφορετική εμπειρία όταν το παίζεις.

Από άποψη βελτιώσεων, πιστεύω το FIFA έχει πάει ένα βήμα μπροστά τα παιχνίδια ποδοσφαίρου.

Σταθμός κατ' εμέ ήταν και το COD4 στην κατηγορία των FPS και Online MP games.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε νιώθω ότι έχω δει ακόμα κάτι συγκλονιστικό στην τωρινή γενιά παιχνιδιών. Τα περισσότερα είναι απλά βελτιώσεις.

Ίσως το πιο πρωτότυπο παιχνίδι, που δεν υπάρχουν και πολλά στο είδος του(Fahreneit), είναι το Heavy Rain. Από τα παιχνίδια που πραγματικά σου προσφέρει μια νέα και διαφορετική εμπειρία όταν το παίζεις.

Από άποψη βελτιώσεων, πιστεύω το FIFA έχει πάει ένα βήμα μπροστά τα παιχνίδια ποδοσφαίρου.

Σταθμός κατ' εμέ ήταν και το COD4 στην κατηγορία των FPS και Online MP games.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.........το COD4 πραγματικα ηταν και ειναι ακομα σταθμος στην κατηγορια των FPS και Online MP games.(γι'αυτο λιωνω ακομα και σημερα).

Οσο για το Fahreneit πραγματικα το παιχνιδι εδεινε ρεστα ακομα και το story θα μπορουσε να γινει ταινια........

Επειδη δεν το εχω ψαξει το θεμα θα κοιταξω να δω τι λεει το Heavy Rain!

Δημοσ.

Θα ήταν πιο ενδιαφέρον να ψηφίζαμε ανά είδος. Έτσι δεν έχει πολύ νόημα. Για μένα που παίζω πολλά RPG είναι τα Mass Effect series και Dragon Age. Θα τα ξεπέρναγε το Oblivion αλλά μόνο σε PC.

Δημοσ.

mass effect 1-2 (αυτα τα τελειωσα και ας σιχαινομαι τα RPG)

gears of war (απ τα καλυτερα 3ου προσωπου, ακολουθουν για μενα το Dead Space, Lost Planet)

cod4 (απλα το καλυτερο FPS/MP)

god of war 3 (δε το εχω παιξει ακομα αλλα απ αυτα που βλεπω και ακουω δε νομιζω να με απογοητευσει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...