Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο παιχνίδι αυτής της γενιάς

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιστεύω τα gears ήτανε ότι πρέπει , χόρτασα δράση χωρίς να μπουχτήσω. χμμ σταθμός θα έλεγα αποτελούνε online games πλέον όμως , μαζίκα Online δλδ. ο καιρός θα δείξει, και το Civilization V τον Σεπτέμβρη :D

Δημοσ.

Βεβαια για να ειναι αντικειμενικη η ψηφος θα πρεπει καποιος να εχει και τις 3 κονσολες. Οποτε εγω δε απανταω.

Δημοσ.
Βεβαια για να ειναι αντικειμενικη η ψηφος θα πρεπει καποιος να εχει και τις 3 κονσολες. Οποτε εγω δε απανταω.

Καμια ψηφος στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειναι αντικειμενικη...ολοι μιλαμε προσωπικα και τελειως υποκειμενικα.

Οτι κονσολα κ να εχεις μπορεις να πεις ποιο ειναι το παιχνιδι που εχεις παιξει αυτη τη γενια κ νομιζεις οτι ξεχωριζει απο τα υπολοιπα που το ξαναλεω εχεις παιξει εσυ προσωπικα. :-)

---------- Προσθήκη στις 04:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:21 ----------

Συν μια ψήφο στα gears of war!

Οντως πολυ σημαντικο παιχνιδι το πρωτο Gears και κατα την γνωμη μου καλυτερο του sequel.

Σιγουρα παντως ειναι το παιχνιδι που εχω παιξει πιο πολυ αυτη τη γενια...ακομα και σημερα που κ που βαζω και παιζω με φιλους MP.

Δημοσ.
Fallout3

GTA IV (Το πρωτο game που αγορασα για pc αυθεντικο, και μαλιστα αφου το τελειωσα).

Μέχρι τώρα τα παιχνίδια που με συγκίνησαν/σαγήνευσαν/απορρόφησαν κτλ ...

1. Lost Odyssey

2. Heavy Rain

3. Mass Effect Saga

Ειδικά το opening scene του LO, όταν πήγαινες στην πόλη, μ΄ έκανε να δακρύσω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...