androu Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γειά, πήρα ένα ρολόι χειρός casio w-94H είναι αυτό εδώ ψάχνω και δεν βρίσκω πως να κάνω 'mute' τον ήχο που κάνουν τα κουμπιά όταν τα πατάω. Στο manual δεν αναφέρει κάτι και αναρωτιέμαι μήπως δεν γίνεται... Το έχει κάποιος για να μου πεί σίγουρα;; και πώς.
androu Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γειά, πήρα ένα ρολόι χειρός casio w-94H είναι αυτό εδώ ψάχνω και δεν βρίσκω πως να κάνω 'mute' τον ήχο που κάνουν τα κουμπιά όταν τα πατάω. Στο manual δεν αναφέρει κάτι και αναρωτιέμαι μήπως δεν γίνεται... Το έχει κάποιος για να μου πεί σίγουρα;; και πώς.
fishfemale Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Έχω Casio, αλλά όχι το συγκεκριμένο. Αφού έχει mute το δικό μου, πρέπει να έχει και το δικό σου. Ύστερα από ένα γρήγορο ψάξιμο στο Google, βρήκα αυτό: http://www.fixya.com/support/t358222-casio_illuminator_w_94h Δοκίμασε, κι αν δυσκολευτείς, εδώ είμαστε
fishfemale Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Έχω Casio, αλλά όχι το συγκεκριμένο. Αφού έχει mute το δικό μου, πρέπει να έχει και το δικό σου. Ύστερα από ένα γρήγορο ψάξιμο στο Google, βρήκα αυτό: http://www.fixya.com/support/t358222-casio_illuminator_w_94h Δοκίμασε, κι αν δυσκολευτείς, εδώ είμαστε
androu Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ναι γράφει να βγάλω το ελατήριο απο μέσα ... αλλά δεν το θεωρώ λύση έλεγα μήπως με κάποιο συνδυασμό κουμπιών απενεργοποιείς το "μπιπ" που κάνει οταν πατάς κουμπί. σε ένα άλλο casio που έχω γίνεται αυτό.
androu Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ναι γράφει να βγάλω το ελατήριο απο μέσα ... αλλά δεν το θεωρώ λύση έλεγα μήπως με κάποιο συνδυασμό κουμπιών απενεργοποιείς το "μπιπ" που κάνει οταν πατάς κουμπί. σε ένα άλλο casio που έχω γίνεται αυτό.
fishfemale Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κοίταξες αναλυτικά μέσα στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων (κάθε ώρα, ξυπνητήρι, κτλ); Στο άλλο Casio που έχεις, με ποιον τρόπο γίνεται mute; Σε μένα συγκεκριμένα γίνεται ως εξής, δοκίμασε το και στο δικό σου: Χωρίς να έχεις μπει σε κάποια ρύθμιση, κράτα πατημένο το κάτω αριστερά (το οποίο είναι το κουμπί mode), έτσι σε μένα εμφανίζεται ένα σημαδάκι στην οθόνη που σημαίνει ότι ενεργοποιείται το mute (αν αλλάξει η ένδειξη της οθόνης με το που θα πατήσεις το κουμπί, μην δώσεις σημασία, έτσι γίνεται και σε μένα). Με την ίδια διαδικασία αφαιρείται το σημαδάκι και ακούγονται ξανά οι ήχοι των κουμπιών. Δοκίμασε να το κρατήσεις πατημένο 5 δευτερόλεπτα (κανονικά χρειάζονται 3) και πες αν δούλεψε τελικά...
androu Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 το άλλο είναι αυτό με το χειριστήριο τηλεόρασης και το calculator και πατώντας το "set" πάνω αριστερά στο calculator μπαίνει σε Mute. Έστειλα e-mail στην casio απάντησαν αυτό΅: Thank you very much for your letter. You have contacted the European Support Center in Germany. With regards to your question we can offer you the following information: It is not possible to turn of the beep sound of the buttons. Kind regards
fishfemale Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μάλιστα. Άρα απ' ότι φαίνεται δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Πάντως κι εγώ έχω κάτι αντίστοιχο. Ενώ τα έχω όλα στο mute, όταν βάλω αντίστροφη μέτρηση, με το που θα μηδενίσει αρχίζει και κάνει μπιπ. Όλα στο αθόρυβο, αλλά αυτό χτυπάει... Και μάλλον δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης ούτε σ' αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.