Προς το περιεχόμενο

Προσφορες Bose Docks για Ipod

vanvan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το στοκ του πλαισιου πουλαει προιοντα ανοιγμενα ειτε απο επιστροφες ειτε απο σερβις κλπ

χωρις εγγυηση και σε τιμες που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα.

γενικα εγω το αποφευγω απο οταν εμαθα την προελευση των προιοντων

Δημοσ.
το στοκ του πλαισιου πουλαει προιοντα ανοιγμενα ειτε απο επιστροφες ειτε απο σερβις κλπ

χωρις εγγυηση και σε τιμες που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα.

Το στοκ έχει 6άμηνη εγγύηση σε ότι πάρεις , αλλά πολύ λίγα πράγματα έχουν 'τραγικές' διαφορές στην τιμή.

Μάλλον το πρωί θα περάσω μια βόλτα να δω.

Δημοσ.

Εγω παλι επειδη ενα φεγγαρι πηγαινα αρκετα συχνα και συνηθως αγοραζα 2 ιδια προιοντα(εαν εβρισκα καμια σωστη προσφορα),συνηθως παιζανε και τα δυο οποτε βολευα με το δευτερο και κανενα φιλο.:-)

Στην περιπτωση που επαιζε μονο το ενα(επαιζε και αυτο) στην επομενη επισκεψη επαιρνα πιστωτικο...

Για πες....Ξερεις κατι παραπανω?

Δημοσ.

Ειχα παρει ενα Klipsch Igroove και ενα Samsung K5 mp3 player και τα δυο σε τρελες τιμες και δεν μου εχουν βγάλει τίποτα εδώ και 1.5 χρόνο. Συνήθως είναι επισκευασμένα (το mp3 player ειχε stick από το service Πλαισίου) και το Igroove εκθεσιακό. Συχνά έχει και πράγματα που δεν εχουν προλάβει να τα βγάλουν στο net.

Tα Bose με τις τιμές 40-50 ευρώ εξαφανίστηκαν από το site (δεν εκανα το post για αυτα που έχουν τιμολογηθεί 250-300 ευρώ).

Δημοσ.

μα μονο τα ακουστικα του πακετου εχουν γυρω στα 100 ευρω , οποτε λογικα εξαφανιστηκαν. Ειχα περασει απο το στοκ πριν κανενα μηνα, και ειχα δει το συγκεκριμενο πακετο αλλα σε σχεδον κανονικη τιμη πρεπει να χε κανα δυο κομματια, με στραπατσαρισμενη συσκευασια, καμια φορα τα βγαζουν στοκ και λογω συσκευασιας μονο

Δημοσ.

Ακόμα και για bookstop στις βιβλιοθήκες καλά θα είναι . Σήμερα klipsch igroove 13 euro και Bosch 26. Ειναι κανεις εκει κοντά να τσεκάρει αν ειναι second hand από κανένα λεπρό? Αλλιώς ειναι πολύ χαμηλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...