Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPad

strouga2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ipad έχω επίσης την κάρτα F2G WIND με τα δωρεάν 1500 MB την έχω δοκιμάσει και δούλεψη πολύ καλά αν Παρώ το ipad 3g θα το καταφέρω να δουλέψει στην Ελλάδα καπια στιγμή όχι τώρα αργότερα.

Για τη θα έρθει ένας φίλος από Αμερική άρα λυπών πιο να Παρώ?

Το 3G η το απλό?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ipad έχω επίσης την κάρτα F2G WIND με τα δωρεάν 1500 MB την έχω δοκιμάσει και δούλεψη πολύ καλά αν Παρώ το ipad 3g θα το καταφέρω να δουλέψει στην Ελλάδα καπια στιγμή όχι τώρα αργότερα.

Για τη θα έρθει ένας φίλος από Αμερική άρα λυπών πιο να Παρώ?

Το 3G η το απλό?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν έχεις χρήμα περίμενε να κυκλοφορήσει το 3G και τσίμπα το. Αν και ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα για Microsim απο την κινητή κυκλοφορία ωστε να δουλέψεις το 3G

Δημοσ.

Αν έχεις χρήμα περίμενε να κυκλοφορήσει το 3G και τσίμπα το. Αν και ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα για Microsim απο την κινητή κυκλοφορία ωστε να δουλέψεις το 3G

Δημοσ.

υπάρχει ακόμη ο "θείος" από αμερική!! ουου! χρόνια είχα να παραγγείλω κάτι από αυτόν!!

Όντως ο θείος είναι 100% ασφαλής και δεν θα πληρώσετε τελωνείο κτλ

Δημοσ.
παιδια η λυση για αγορα ipad σε λογικη τιμη ειναι μια αυτην την στιγμη και λεγεται byserv εγω εκανα ιδη παραγγελεια. το σαιτ τους ειναι [url']www.byserv.com[/url]

Ποιο μοντελο πηρες και ποσο σου βγηκε συνολικα??

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Όντως ο θείος είναι 100% ασφαλής και δεν θα πληρώσετε τελωνείο κτλ

Το πληρωνεις το τελωνειο, ειναι μεσα στην τελικη τιμη που σου δινουν ή που υπολογιζεις απο μονος σου...

Ειναι 100% νομιμη εισαγωγη..

Δημοσ.

Καλά, πού το βρήκες και το ζήτησες το iPad; Στα λινκ που σου δίνει στην κατηγορία Electronics έχει κάτι άσχετα μαγαζιά και το Amazon, που είτε δεν έχουν iPad, ή στην περίπτωση του Amazon η χαμηλότερη τιμή είναι τα 580 περίπου δολλάρια...

Για διαφώτισέ μας...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι τα 580 δολλάρια είναι το μινιμουμ που μπορείς να το βρεις, λόγο φορολογίας. Ακόμα και από το Apple store, όταν κάνεις checkout, τόσο σου το κοστολογεί.

Κάτι ανάλογο προσπαθώ να κάνω και εγώ με το shipito.com, αλλά προς το παρόν είμαι σε αναμονή για ένα άλλο δέμα που περιμένω να λάβω.

Αν όλα πάνε καλά, θα το παραγγείλω και θα γράψω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Συγγνωμη για το off topic αλλά ο θείος πως δουλευει ρε παιδιά ? Καποιος που το έχει κανει μπορεί να μου πει την διαδικασία και έαν ειναι αξιοπιστος , συμφαρει etc etc ?

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...