Προς το περιεχόμενο

Απο πού να παρω ενα MacBook;

sellsoap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως να σου απαντησει στην ερωτηση ο φιλος πιο πανω, αφου δεν ειναι αυτος που το πουλαει? :-)

Καθισες και εκανες 2 ποστ εδω, αντι να κανεις μια απλη ερωτηση στον πωλητη.

Αυτες τις ερωτησεις τις κανουμε στον πωλητη απευθειας, οχι σε καποιο φορουμ.

Ειναι αποφαση του πωλητη αν θα σε χρεωσει ή οχι.

Δεν ειπα οτι πρεπει να μου απαντησει οπωσδηποτε αλλα μονο σε περιπτωση που εχει τυχει σε αναλογη περιπτωση.Και σε οτι αφορα το αν θα ρωτησω τον πωλητη το εκανα αλλα δεν απαντησε.Δεν περιμενα εσενα να μου το πεις.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ειπα οτι πρεπει να μου απαντησει οπωσδηποτε αλλα μονο σε περιπτωση που εχει τυχει σε αναλογη περιπτωση.Και σε οτι αφορα το αν θα ρωτησω τον πωλητη το εκανα αλλα δεν απαντησε.Δεν περιμενα εσενα να μου το πεις.

Οπως σου ξαναειπα, τα παντα εξαρτωνται απο τον πωλητη και απο τα κεφια του..

Η λογικη λεει οτι δεν θα σου χρεωσει εξτρα μεταφορικα, αλλα αυτο ειναι κατι που θα ξεκαθαρισεις μαζι του και οχι σε καποιο φορουμ.

Συνηθως πληρωνεις κανονικα και τα 2 και σου κανει refund τα μεταφορικα του ενος (αφου πρωτα εχεις συννενοηθει).

Δημοσ.

@trigger

βάλε δυο+ τεμάχια στο καλάθι αγορών και πριν το τελικό βήμα που πρέπει να πληρώσεις θα σου γράψει αναλυτικά τις χρεώσεις και τα έξοδα αποστολής.

Είναι ολίγον άτοπο να ρωτάς εδώ τετοια λεπτομέρεια και να επιμένεις για απάντηση

Δημοσ.

Οκ λοιπον με αυτο το θεμα, αν απαντησει ο πωλητης καλως αλλιως οτι γραφει.Σε οτι αφορα για τον συγκεκριμενο πωλητη(electronic-king-inc) μονο τα προιοντα τα οποια γραφουν dispatch from uk ειναι οκ με τελωνειο ετσι?

Δημοσ.
... μονο τα προιοντα τα οποια γραφουν dispatch from uk ειναι οκ με τελωνειο ετσι?

Η αγγλία (UK) είναι στην Ευρωπαική Ένωση;

Δημοσ.
Οκ λοιπον με αυτο το θεμα, αν απαντησει ο πωλητης καλως αλλιως οτι γραφει.Σε οτι αφορα για τον συγκεκριμενο πωλητη(electronic-king-inc) μονο τα προιοντα τα οποια γραφουν dispatch from uk ειναι οκ με τελωνειο ετσι?

Για οσα ειναι dispatched απο US, μπορεις να του ζητησεις να στα κανει dispatched απο UK.

Τον εχω ρωτησει εγω και ειναι διατεθιμενος να το κανει με εξτρα χρεωση $50 .

Πχ αυτο εδω:

http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-4GHz-2-4-GHz-15-MC371LL-A-i5_W0QQitemZ370367384729QQcmdZViewItemQQptZApple_Laptops?hash=item563b9dcc99#shId

ερχεται με τα μεταφορικα κλπ τελικη τιμη 1450€($1799 + $99 μεταφορικα + $50 για dispatch απο UK = $1950=~ 1450€), καθολου ασχημα αν αναλογιστουμε οτι εδω κανει 1900€ .

http://www.isquare.gr/store/macbook-pro-15-i5-2-4ghz-eng.html

Δηλαδη διαφορα της ταξης των 450€, με τα οποια μπορεις να παρεις εναν καλο ssd, 3 χρονια εγγυηση, και μια καλη τσαντα και ποντικι. Ή φυσικα απλα να τα εξοικονομησεις.

Δημοσ.

Κι εγω γι αυτο ενδιαφερομαι.Πιστευεις οτι αξιζει τα 100 περιπου ευρω η εκδοση με τον 2,53 επεξεργαστη και τα 180gb επιπλεον σκληρο?

Δημοσ.
Κι εγω γι αυτο ενδιαφερομαι.Πιστευεις οτι αξιζει τα 100 περιπου ευρω η εκδοση με τον 2,53 επεξεργαστη και τα 180gb επιπλεον σκληρο?

Οχι δεν αξιζει τα επιπλεον 150€.(αν και δεν ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα, οποτε δεν εγινε και κατι )

Παντως καλυτερα να δωσεις αυτα τα 150€ για να παρεις εναν 500gb ή 640gb στις 7200rpm και να σου μεινει και ο αρχικος σαν εξωτερικος(και 70€ στο χερι) ή φυσικα να δωσεις αυτατα 150€ για να παρεις εναν πολυ καλο ssd και να εχεις τον μαμισιο σκληρο για εξωτερικο.

Και στις 2 περιπτωσεις , το μηχανημα θα ειναι πιο γρηγορο απο οτι να επαιρνες αυτο με τον 2.53.

Ειδικα στην δευτεηρ περιπτωση του ssd.

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια ειπα να μην ανοιξω θεμα μιας και υπαρχει ηδη σχειτκο με την αγορα mac boook pro.

Ενιαφερομαι για το 15.4 με i7 500gb στις 7200 και Ηi res(anti-clare).Παρεπιπτωντος Hi res εννοει full HD?τη αναλυση?

Θελω να το παρω με δωσεις μιας και δεν παιζουν μετρητα ξερετε που υπαρχει ετοιμοπαραδωτο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Γεια χαρα παιδια ειπα να μην ανοιξω θεμα μιας και υπαρχει ηδη σχειτκο με την αγορα mac boook pro.

Ενιαφερομαι για το 15.4 με i7 500gb στις 7200 και Ηi res(anti-clare).Παρεπιπτωντος Hi res εννοει full HD?τη αναλυση?

Θελω να το παρω με δωσεις μιας και δεν παιζουν μετρητα ξερετε που υπαρχει ετοιμοπαραδωτο?

Ευχαριστω.

1680χ1050

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Που μπορει να βρει κανεις την καλυτερη ντιλα για δωσεις σε mac?

Θελω ομως custom configuration οποτε e-shop / plaisio / multirama αποριπτονται προφανως

Δημοσ.

Τσεκαρε εδω:

http://www.notebook.de/apple-macbook-pro-154-zoll-mit-intel-core-i5-g-1313

Εχει και το μοντελο με την matte οθονη 1680x1050 που θελεις:

http://www.notebook.de/index.php?section=shop&group=1321&lang=en

Στελνει Ελλαδα με 30€ μονο μεταφορικα, αλλα δεν ξερω αν κανει δοσεις για αγορες απο Ελλαδα.

Δημοσ.
Που μπορει να βρει κανεις την καλυτερη ντιλα για δωσεις σε mac?

Θελω ομως custom configuration οποτε e-shop / plaisio / multirama αποριπτονται προφανως

Φιλος παρειγγειλε απο multirama build to order .... Για ρωτα...

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...