Προς το περιεχόμενο

Απο πού να παρω ενα MacBook;

sellsoap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Θα παρω ενα macbook. Eχω τη δυνατοτητα να μου το φερουν απο Αμερικη με 650 ευρω αλλα θα αργησει. Ξερει κανεις κανενα εγκυρο eshop που να ειναι κοντα σε αυτη τη τιμη? (το Amazon νομιζω οτι δε στελνει laptop Ελλαδα)

ευχαριστω

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Θα παρω ενα macbook. Eχω τη δυνατοτητα να μου το φερουν απο Αμερικη με 650 ευρω αλλα θα αργησει. Ξερει κανεις κανενα εγκυρο eshop που να ειναι κοντα σε αυτη τη τιμη? (το Amazon νομιζω οτι δε στελνει laptop Ελλαδα)

ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδη και γω ψαχνω για το macbook το λευκο,εδω το πιο φθηνό μπορεις να το βρεις με 893!

Αγγλία με κανα 750 ευρω.

Καλύτερα απο Αμερική να στο φέρει κανενας γνωστός και γω απο κει θα κοιτάξω...

Δημοσ.

Επειδη και γω ψαχνω για το macbook το λευκο,εδω το πιο φθηνό μπορεις να το βρεις με 893!

Αγγλία με κανα 750 ευρω.

Καλύτερα απο Αμερική να στο φέρει κανενας γνωστός και γω απο κει θα κοιτάξω...

Δημοσ.

από όποιον φερέγγυο πωλητή (100% feedback, powerseller κλπ ΜΕΣΑ στην ευρωπαϊκή ένωση κρίνεις) μέσω ebay.. η καλύτερη λύση.. και ακόμα καλύτερα αν μπορεί να στο στείλει με DHL.-

Δημοσ.

ebay?Και ποιος μας λέει ότι δεν θα κολλήσει στο τελωνείο; γιατί το έχω πάθει με παραγγελία από Αγγλία..

Δημοσ.
ebay?Και ποιος μας λέει ότι δεν θα κολλήσει στο τελωνείο; γιατί το έχω πάθει με παραγγελία από Αγγλία..

Σταμάτησε υλικό στο ελληνικό τελωνείο από παραγγελία που έκανες από Αγγλία; Αυτοκίνητο παρήγγειλες;

Μήπως παρήγγειλες από το amazon.co.uk αλλά το υλικό ήταν εκτός Ευρωπαικής Ένωσης;

Το ίδιο ισχύει και για το ebay.co.uk

Δημοσ.
Σταμάτησε υλικό στο ελληνικό τελωνείο από παραγγελία που έκανες από Αγγλία; Αυτοκίνητο παρήγγειλες;

Μήπως παρήγγειλες από το amazon.co.uk αλλά το υλικό ήταν εκτός Ευρωπαικής Ένωσης;

Το ίδιο ισχύει και για το ebay.co.uk

:lol: καλό!Οχι ένα mac G4 είχα πάρει.:o

Δημοσ.
καλό!Οχι ένα mac G4 είχα πάρει.:o

Ναι αλλά δεν απάντησες στις ερωτήσεις.

Έκανες παραγγελία απο το amazon.co.uk με αποστολή παραγγελίας απο Αγγλία και σταμάτησε στο τελωνείο;

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν απάντησες στις ερωτήσεις.

Έκανες παραγγελία απο το amazon.co.uk με αποστολή παραγγελίας απο Αγγλία και σταμάτησε στο τελωνείο;

Όχι από το e bay έκανα παραγγελία με παραγγελία απο Αγγλία και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται πέρασε από τελωνείο κανονικά και είχα συνεννοηθεί να γράφει και "gift" αλλά τίποτα... σκεφτόμουν και εγώ να αγοράσω από Ευρώπη αλλά φοβάμαι μην έχω πάλι τα ίδια.

Δημοσ.
Όχι από το e bay έκανα παραγγελία με παραγγελία απο Αγγλία και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται πέρασε από τελωνείο κανονικά και είχα συνεννοηθεί να γράφει και "gift" αλλά τίποτα... σκεφτόμουν και εγώ να αγοράσω από Ευρώπη αλλά φοβάμαι μην έχω πάλι τα ίδια.

Αν η αποστολή των ειδών έγινε απο Αγγλία (ή απο ΕΕ), αποκλείεται να περάσει τελωνειο.

Στο ebay (com co.uk de κλπ) αναγράφεται που είναι το υλικό και απο που αποστέλεται. Αν πχ παραγγείλεις από ebay.co.uk (ευρωπαικό) και το υλικό είναι (και αποσταλεί) από Βραζιλία (λέμε τώρα), τότε σιγουρα θα περάσει τελωνείο.

dragonta μάλλον ο υπολογιστής σου εστάλη από εκτός ΕΕ.

Δημοσ.
:lol: καλό!Οχι ένα mac G4 είχα πάρει.:o

Mac G4? Πριν από πόσα χρόνια το είχες πάρει; Μήπως δεν είχε γίνει ακόμα η διεθνής συμφωνία για κατάργηση των τελωνίων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Δημοσ.

Υπάρχει ένας πωλητής στο ebay.co.uk με το ονομα electronic king που πουλάει τα νέα mbp αρκετά πιο φθηνά, γνωρίζει κανένας αν είναι αξιόπιστος; Από το feedback φαίνεται εντάξει, έχει κανένας κάποια εμπειρία με τον συγκεκριμένο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...