Nik.K Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Φανατικοι δεν θα ελεγα, ρεαλιστες ναι. Οσο για την δουλεια δεν μαρεσει να κανω διαφημιση, μια ματια στο info μου θα ηταν καλυτερη.
sozz Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 καλα ρε παιδια την fanoboysmos βγαλατε τον 965 καλυτερο απο τον 920 το καλο πληρωνεται και ας εχει λιγες διαφορες... υπαρχει και ο 750 για φτηνες και καλες λυσεις
sozz Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλά sozz, μη φας.. αν δεν εχεις κατι να πεις καλυτερα μην γραφεις μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το λαθος μου σε αυτο που εγραψα και θα το καταλαβω να μην το ξανακανω
d3m0n Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά γιατί μπερδεύεστε; Το αντικείμενο που διαπραγματεύεται το άρθρο δεν έχει να κάνει με το πόσα fps και points βγάζει ο κάθε επεξεργαστής, αλλά με την κατανάλωση του καθενός ανάλογα με το overclock. Γιατί οι περισσότεροι συνδέσατε τα Watt με fps δεν μπορώ να καταλάβω.
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 το καλο πληρωνεται και ας εχει λιγες διαφορες... Κάπου εδώ κόλλησα περισσότερο. Δηλαδή o 965 είναι το κακό.. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τον τρόπο μου. Ας μη βγαίνουμε άλλο offtopic.
sozz Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Κάπου εδώ κόλλησα περισσότερο. Δηλαδή o 965 είναι το κακό.. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τον τρόπο μου. Ας μη βγαίνουμε άλλο offtopic. δεν ενοουσα οτι ειναι το κακο ο 965 η ο 750 απλως αυτο το λιγο παραπανω το πληρωνεις (ασχετα αν αξιζει η οχι αυτο το παραπανω)
grimpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Sozz Ξέρεις τι παθαίνουν όσοι πληρώνουν για το παραπάνω και την ανασφάλεια τους ξεπερνώντας κάποια όρια, τους καλύπτει το κύμα. Intel 2011. Νέα Sockets, Νέα Chipsets, Νέα Αρχιτεκτονική.
d3m0n Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δυστηχώς η intel, χωρίς να είναι και τόσο πιεσμένη απ' την AMD βγάζει συνέχεια νέες τεχνολογίες που δεν μπορεί να ενσωματώσει στις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες. Είναι η μόνη φορά που δεν θέλω να αναπτύσσεται καινούργια τεχνολογία σε κάτι.
Nik.K Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν νομιζω να υποχρεωσε κανεναν ποτε να παει απο C2D σε C2Q, Ι7, Ι5......ΑΝ θελεις το κανεις.
euklidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Sozz Ξέρεις τι παθαίνουν όσοι πληρώνουν για το παραπάνω και την ανασφάλεια τους ξεπερνώντας κάποια όρια, τους καλύπτει το κύμα. Intel 2011. Νέα Sockets, Νέα Chipsets, Νέα Αρχιτεκτονική. Nαι και τωρα η AMD βγαζει τον 1055Τ και καταφερε να φτασει τον 920 σε στοκ ρολογια... Βεβαια αν κλοκαρεις τον 920 (οχι στα 4 που παει ανετα αλλα στα 3.5) bye bye ΑΜD. Οταν εσυ λοιπον θα εχεις σκασει συνολικα παραπανω λεφτα (Απο phenom II σε 1055Τ) μεσα σε αυτα τα 2 χρονια για να φτασεις τον 920 τοτε τι να πω;
grimpr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δυστηχώς η intel, χωρίς να είναι και τόσο πιεσμένη απ' την AMD βγάζει συνέχεια νέες τεχνολογίες που δεν μπορεί να ενσωματώσει στις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες. Είναι η μόνη φορά που δεν θέλω να αναπτύσσεται καινούργια τεχνολογία σε κάτι. Όχι, η Intel δεν παρουσιάζει καμιά "νέα" τεχνολογία στην enthusiast πλατφόρμα της που να απαιτεί ουσιαστική αλλαγή pins στο Socket και ας πούμε και ηλεκτρικών, το κάνει ξεκάθαρα για το κέρδος λόγω ότι πουλάει ολόκληρη πλατφόρμα και δεν δίνει δεκάρα πλέον για upgradeability, politically correct ομολογημένο από γνωστό και πολύ σεβαστό engineer της Intel στα forums που συχνάζει. Ξέρει ότι σαν πρόβατα θα πάνε να αγοράσουν νέα μητρική και επεξεργαστή δίχως να πούνε κουβέντα. Περιττό να σου αναφέρω το τι κράξιμο πέφτει σε σοβαρά forums από developers με φρέσκα και πανάκριβα συστήματα και μητρικές σε Socket 1366 οταν εμαθαν τα "νέα", το "άει *αμήσου Intel" πέφτει σύννεφο. Εντύπωση προκαλεί επίσης και η σιωπή που επικρατεί από τα παπαγαλάκια της Intel στο συγκεκριμένο θέμα. Tick Tock....Κάθε 2 χρόνια, νέα αρχιτεκτονική, νέα chipsets, νέα sockets...Συνηθίστε το και πράξτε ανάλογα, το οποίο σημαίνει...όχι πάνω από 200 ευρώ για CPU, όχι πάνω από 130 ευρώ για μητρική, είναι σκέτη κοροϊδία, σας δουλεύουνε κανονικά με τις πανάκριβες μητρικές, δυνατή κάρτα γραφικών για τους gamers, δυνατοί δίσκοι SSD, ισορροπημένη αντίληψη στο computing και στο στήσιμο με λίγο oc και με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητας, ειδικά στην δύσκολη εποχή που ζούμε, και να ξέρεις ότι οι τιμές θα ανεβούν και άλλο το 2011... @ Euklidis Νομίζω ότι πρέπει να ξεκολλήσεις με το θέμα AMD, σου έχει γίνει πάθος τελευταία. Θα σε διευκολύνω λέγοντας σου, ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι την AMD πλέον και να ασχολείσαι συνέχεια μαζί της, ο πόλεμος έχει τελειώσει εδώ και καιρό, ο καθένας από τους 2 τραβάει τον δρόμο του και η Intel αλλά και εγώ και εσύ μόνο κερδισμένοι βγαίνουν με μια ανταγωνιστική AMD. Ξέρω σου ακούγεται περίεργο, είναι λογικό λόγω της κακής και ξεπερασμένης νοοτροπίας που κατέχει όλους τους μικρούς και μεγάλους ανώριμους overclockers, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, όταν μεγαλώσετε τότε θα το καταλάβετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.